Δν πειράζει αδερφέ μ ότι θες εδώ είμαστε να πούμε ότι θες και αν χρειαστείς κάτι στείλε και πρωσοπικο
Printable View
Δν πειράζει αδερφέ μ ότι θες εδώ είμαστε να πούμε ότι θες και αν χρειαστείς κάτι στείλε και πρωσοπικο
Εχω τους δικούς μου εδώ αλλά δεβ θέλω να τους τα πω.. μετά ο άντρας μου λείπει συνέχεια λόγω δουλειάς.. και εγώ 25 στα 26 του 98 είστε; Εγώ του 98
Από π είσαι αν επιτρέπεται?
Εμένα οι φίλες μου παντρεύτηκαν και εκείνες έκαναν παιδιά δεν βρισκόμαστε συχνά πλέον.. γενικά σαν χαρακτήρας ήμουν πάντα δυναμική δεν άφηνα να με πέρνει από κάτω και τώρα με όλα αυτά που χειροτέρεψε μου κακοφαίνεται γιατί με κυριεύει ενώ άλλες φορές δεν άφηνα τον εαυτό μου βα πέφτει αφού φανταστείτε σκέφτομαι την αυτοκτονία αλλά μετά λέω που θα αφήσω τα παιδιά μου θέλουν την μάνα τους και προσπαθώ όσο μπορω
Από κρητη Άγιο Νικόλαο
Και εγω δυναμικος ημουν,ακριβως σαν εσενα και μετα με εριξε
Ωραία η Κρήτη,δυναμικός δν ήμουν ποτέ να σ πω την αλήθεια ήρεμος ναι με τα πάνω και τα κάτω Μ αλλά αυτό τώρα με διέλυσε ποτέ δν ήμουν έτσι ξανα
Τελικά όσο μεγάλωνουμε χειροτερεύει
Εγω δεν ξερω τι να κανω .Το μονο που μου μενει ειναι να ερθω αντιμετοπος με αυτα που φοβαμαι
Μεγαλώνουμε και ταυτόχρονα μεγαλώνουν και οι ευθύνες όπως και πολλά αλλα
Εσυ ποσό ετών είσαι
34 φίλη μ.....
Παντα πιστευα οτι εαν μεγαλωσω θα φυγουν ,οτι κατι θα αλλαξει ξερω γω ,και να που μεγαλωσα και τπτ δεν αλλαξε
Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξεις την ζωή σ να πάρεις πρωτοβουλίες όπως π.χ να βρεις μια δουλειά και αργότερα να φύγεις από το σπίτι να πας να ζήσεις μόνος και μετά ότι φέρει η ζωή και η όρεξη σ