Εντάξει pelariry ίσως δεν καταλαβαίνω κι εγώ πώς νιώθεις και ίσως δεν αντανακλάται το πώς νοιώθεις σε αυτά που γράφεις. Αν θέλεις το συζητάμε σε άλλη φάση.
Printable View
Εντάξει pelariry ίσως δεν καταλαβαίνω κι εγώ πώς νιώθεις και ίσως δεν αντανακλάται το πώς νοιώθεις σε αυτά που γράφεις. Αν θέλεις το συζητάμε σε άλλη φάση.
Θιξιμο αντι για παραδοχη...μαλιστα.
αν εννοουσες κατι αλλο απο αυτο που καταλαβα, θα μπορουσες να το εξηγησεις χωρις να αρπαζεσαι..κανεις δεν θελει να φυγεις, συζητηση κανουμε..Quote:
Originally posted by pelariry
εξισώνεις αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπες εσύ; ίδια είναι ε; ξαναμάλιστα. ωραία παρέα έχετε. οπότε σας αφήνω να παίξετε ελεύθερα, μη σας το χαλάω.Quote:
Originally posted by Remedy
μα...νομιζω, εσυ! οταν μας ειπες:Quote:
ποιος είπε κάτι τέτοιο;Quote:
ξερεις πολλα παραπανω κι οχι κατι, γιαΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ. αυτο δεν σημαινει οτι εχει εφαρμογη και σε ολες τις αλλες...
\"η αυτοκτονία είναι και ψυχική νόσος και σύμπτωμα. έχω κάνει δύο απόπειρες οπότε να πούμε πως ξέρω κάτι παραπάνω; \"
Ακριβως συζητηση...και ολοι εχουμε ευαισθησιες...δεν κλεινουμε πορτες...
Μα για να στρέφουμε τις απειλές προς τον άλλο, σημαίνει πως τον χρειαζόμαστε. \'Εστω κι αν δεν είναι ο άλλος \"αντίδοτο\", έστω για εκείνη τη στιγμή μονο, τον χρειαζόμαστε.Quote:
Originally posted by Sofia
σκεφτομαι οτι πολλες φορες ειναι προτιμοτερο, και πιο βοηθητικο το να καταλαβαινεις οτι ακουγεσαι απο καποιον πραγματικα. Ενα συνεχες \"μη το κανεις\" μπορει να υποδηλώνει πανικο, φοβο απο τον ιδιο ανθρωπο που ακουει κ ισως καμια συμμετοχη στη στεναχωρια κ την αγωνια ενος ανθρωπου που σκεφτεται να βαλει τελος στη ζωη του, για τους δικους του λογους.
δε νομιζω οτι χαλας κατι. δε νομιζω καν οτι υποννοηθηκε κατι αναλογο:)Quote:
εξισώνεις αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπες εσύ; ίδια είναι ε; ξαναμάλιστα. ωραία παρέα έχετε. οπότε σας αφήνω να παίξετε ελεύθερα, μη σας το χαλάω.
νομιζω οτι σιγουρα καποιοι θελουν να ακουσουν τί εννοεις.
καμια φορα μεσω γραπτου λογου αλλα θελουμε να πουμε κ αλλα λεμε.
να σαι καλα σοφια...παντα η ηρεμη δυναμη ...συγγνωμη απο μενα.
πελαριτυQuote:
εξισώνεις αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπες εσύ; ίδια είναι ε; ξαναμάλιστα. ωραία παρέα έχετε. οπότε σας αφήνω να παίξετε ελεύθερα, μη σας το χαλάω.Quote:
μα...νομιζω, εσυ! οταν μας ειπες:Quote:
ποιος είπε κάτι τέτοιο;Quote:
ξερεις πολλα παραπανω κι οχι κατι, γιαΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ. αυτο δεν σημαινει οτι εχει εφαρμογη και σε ολες τις αλλες...
\"η αυτοκτονία είναι και ψυχική νόσος και σύμπτωμα. έχω κάνει δύο απόπειρες οπότε να πούμε πως ξέρω κάτι παραπάνω; \"
ενα ανοιχτο φορουμ ιδιως μαλιστα με χαλαρη και ισως ανυπαρκτη διαχειρηση ειναι ακριβως το ιδιο με την κοινωνια εκει εξω...
αν καποιος αποφασισει να αυτοκτονησει , κανει δυο τρομακτικα λαθη ταυτοχρονα...
το ενα ειναι οτι στερει απο τον εαυτο του το δικαιωμα να φτιαξει τον κοσμο , οσο περναει απο το χερι του για να νικησει πραγματικα τον θανατο , οπως εκαναν για παραδειγμα ο Πλατωνας , ο Χριστος , ο Τσε , ο Βελουχιωτης κλπ
και το δευτερο το μεγαλυτερο ισως , ειναι οτι οι ιδιοι που τον εσπαρωξαν εστω και αθελα τους στην αυτοκτονια , αν αποτυχει θα του κολησουν πρωτοι την ταμπελα του ψυχικα ασθενους , για να μην αλλαξουν ουτε σταγονα απο τα στερεοτυπα τους και την συντηρηση με την οποια εζησαν ολη τους την ζωη χωρις συναισθημα για τον συνανθρωπο τους ...
ειδικα, οταν καλουμε σε μια γραμμη βοηθειας! ποσο πιο \"δυνατη\" εκκληση για επικοινωνια?χρειαζεται δυο παντα...Quote:
Originally posted by oboro
Μα για να στρέφουμε τις απειλές προς τον άλλο, σημαίνει πως τον χρειαζόμαστε. \'Εστω κι αν δεν είναι ο άλλος \"αντίδοτο\", έστω για εκείνη τη στιγμή μονο, τον χρεαζόμαστε.Quote:
σκεφτομαι οτι πολλες φορες ειναι προτιμοτερο, και πιο βοηθητικο το να καταλαβαινεις οτι ακουγεσαι απο καποιον πραγματικα. Ενα συνεχες \"μη το κανεις\" μπορει να υποδηλώνει πανικο, φοβο απο τον ιδιο ανθρωπο που ακουει κ ισως καμια συμμετοχη στη στεναχωρια κ την αγωνια ενος ανθρωπου που σκεφτεται να βαλει τελος στη ζωη του, για τους δικους του λογους.
Αυτο που ουρλιαζω μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
χρειαζεται δυο παντα
μπορειτε να αυτοκτονησετε αλλαζοντας μονο τροπο σκεψης και διατηροντας ζωντανο τον οργανισμο που θα βγαζει την κραυγη σας για να ενωνεται με αυτη του διπλανου σας ?
ε τοτε θα γινεται αθανατοι.....
αφηστε ολους τους αλλους να κουρευονται...
ανηκετε καπου....
εκει θα δωσετε την μαχη αρκει μοναχα να υπαρχετε και να μην κρυβεστε παντα σαν σκιες στο σκοταδι....
:) Πράγματι...Quote:
ειδικα, οταν καλουμε σε μια γραμμη βοηθειας! ποσο πιο \"δυνατη\" εκκληση για επικοινωνια?χρειαζεται δυο παντα...
Απ\' την άλλη, πες το αυτό στους ατσαλωμένους, καλά εκπαιδευμένους κλίνικούς ψυχολόγους ή ψυχιάτρους που συνομιλούν με άλλον έναν \"ψυχικά πάσχοντα\". Εγώ δεν έπεσα σε τέτοια περίπτωση, για την ακρίβεια καμία σχέση λολ λύγισαν πολλοί κανόνες θα έλεγα αλλά στο εξωτερικό παίζει αρκετά, ακριβώς γιστί είναι τόσο καλή η \"εκπαίδευση\"...
Ετσι είναι Σοφία,Quote:
Αλλά ειλικρινά δεν θα το σκεφτόμουν αυθόρμητα. Αν ήμουν εγώ στην άλλη μεριά της γραμμής αντί για τη φίλη μου και λάμβανα ένα τέτοιο τηλεφώνημα, μάλλον θα προσπαθούσα να επέμβω άμεσα. Από αυτό συμπεραίνω για άλλη μια φορά, ότι… έκαστος στο είδος του…. τελικά.
Πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας άσχετος.
Kαλα, μη νομιζεις κ εγω ασχετη ειμαι. Απο την αλλη ποτε δεν ειμαστε κ νομιζω δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τί επιδραση μπορει να εχει μια συμπεριφορα στον καθε ανθρωπο.Quote:
Originally posted by nature
Πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας άσχετος.
Νιωθω πώς ολοι ειμαστε τοσο ομοιοι μα και τοσο διαφορετικοι σε διαφορα σημεια...
Αν μου ελεγε καποιος οτι θελει να αυτοκτονησει προσωπικα το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να τον ρωταγα γιατι?