Quote:
Originally posted by mstrouf
δεν ξερω, ξερεις εσυ;;
νομιζω οτι δεν αντεχω την πραγματικοτητα κ γι αυτο κ φτιαχνω εναν κοσμο οπου μπορω ν αντεξω, να επιβιωσω, για ποσο ομως;
οταν συνειδητοποιω τι μου γινεται, τι κανω, πως ειναι η real life, τα χανω, δεν θελω να υπαρχω.. ασε οταν αισθανομαι... εκει γμσε τα παλι, νομιζω οτι τρελαινομαι
τεσπα... ειναι ωρα για τσαρκα στον κηπο, πνιγομαι εδω μεσα.. bye
όχι τεσπα ρε συ. αυτό που χρειάζεσαι όπως όλοι μας είναι ένα ισχυρό και σταθερό υποστηρικτικό περιβάλλον που θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση να φύγεις και να μην κοιτάξεις πίσω. αν φοβάσαι να μείνεις μόνη σου, πράγμα που το καταλαβαίνω, ζήτησε να σε φιλοξενήσει μία φίλη σου για ένα διάστημα. προηγουμένως, σου έλεγα για προτεραιότητες. δεν ξέρω αν προτεραιότητα έχει η φαρμακευτική θεραπεία αυτή τη στιγμή. σίγουρα, παρενέργειες όπως αυτές που περιγράφεις είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι. προτεραιότητα νομίζω πρέπει να είναι να βρεις μια πιο σίγουρη δουλειά και να βρεις σπίτι να μείνεις. ύστερα, προτεραιότητα είναι να πάψεις να προσποιείσαι. γιατί αν συνεχίσεις να προσποιείσαι, προσποιείσαι και πως χρειάζεσαι βοήθεια οπότε τζάμπα γίνεται αυτή η κουβέντα. αν δεν πεις, τέρμα, ως εδώ, τελειώσανε αυτά που ξέρατε, η μαρία που ξέρατε τελείωσε, τώρα θα δείτε ποια πραγματικά είμαι και τι πραγματικά μπορώ να κάνω και στη συνέχεια να παραδεχτείς ειλικρινά όμως πως χρειάζεσαι βοήθεια και να την αναζητήσεις τότε και μόνο τότε και τη σωστή θεραπεία θα έχεις και οι αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στη ζωή σου, θα γίνουν. και μη βιαστείς να πεις τεσπα, δεν είμαι πραγματικά τίποτα και δεν μπορώ να κάνω πραγματικά τίποτα γιατί το ξέρεις πάρα μα πάρα πολύ καλά πως δεν είναι έτσι. να ξέρεις ότι πιστεύω σε σένα και ότι περιμένω να δω.