Σημειωτέον η "βρισιά" άντε και γαμήσου ποτέ δεν είχε αρνητική υπόσταση στο δικό μου μυαλό, γιατί δόξα το Θεό δεν είχα ποτέ κακές εμπειρίες... Οπότε μόνο ευχάριστο μου ακούγεται.
Printable View
Σημειωτέον η "βρισιά" άντε και γαμήσου ποτέ δεν είχε αρνητική υπόσταση στο δικό μου μυαλό, γιατί δόξα το Θεό δεν είχα ποτέ κακές εμπειρίες... Οπότε μόνο ευχάριστο μου ακούγεται.
Κι ας γυρίσω στο θέμα του θρεντ, γιατί είναι σοβαρότερο από τις ασχετοσύνες της γνωστής κατά συρροήν φαντασιόπληκτης ονλάιν προσωπικότητας με τα διάφορα επαγγέλματα.
https://www.adl.org/resources/backgr...tary-celibates
Δε θα πω ποτέ σε κανέναν να μην ασχολείται ή να ασχολείται με το οποιοδήποτε θέμα κι ούτε νομίζω έχει ζητήσει και κανείς την άδειά μου. Τη γνώμη μου λέω. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά μια απολίτιστη "συζήτηση" έτσι όπως εξελίσσεται, για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως πχ οι γυναικοκτονίες, γεμάτη τοξικότητα, που ο καθένας θεωρεί ότι θα επιβάλει τη γνώμη του με βρισιές, ειρωνείες και φωνές. Αυτό γίνεται κάθε φορά.
Incels are heterosexual men who blame women and society for their lack of romantic success
A subset of the online misogynist “manosphere” that includes Pick Up Artists and Men’s Rights Activists, incels are known for their deep-seated pessimism and profound sense of grievance against women
The incel ideology is rooted in the belief that women have too much power in the sexual/romantic sphere and ruin incels’ lives by rejecting them
Incels are the most violent sector of the manosphere, and have perpetrated a range of deadly attacks against women.
Ένα απόσπασμα από το παραπάνω link, που εξηγεί τι είναι οι involuntary celibate ετεροφυλόφιλοι άνδρες και στο οποίο αναφέρονται οι πεποιθήσεις τους που στηρίζουν τον βαθιά ριζωμένο μισογυνισμό. Όταν διαβάζεις άντρες να θεωρούν δικαίωμά τους να παρενοχλούν γυναίκα ακόμη και στον εργασιακό της χρόνο "γιατί τους άρεσε" και να την κριτικάρουν γιατί τους μπάναρε ονλάιν ή τους ξέχεσε, είναι ξεκάθαρο πόση μελέτη θέλει και αυτό και άλλα φαινόμενα και συμπεριφορές που κινούνται στο πλαίσιο των εξουσιών και του κοινωνικού σώματος, και πώς αυτές ενυφαίνονται τελικά στην σεξουαλικότητα και τα φύλα στη σύγχρονη ζωή.
Πώς οι κυρίαρχες αντιλήψεις για τον ανδρισμό ενεργούν ως υποστύλωμα και έρεισμα βίαιων κινημάτων όπως του lncel και προηγούμενών του που αποτέλεσαν τη σκαλωσιά πάνω στην οποία πάτησε αυτή η ιδεολογία; Πώς συνδέεται η ακροδεξιά με τον machismo και τον μισογυνισμό;
Πώς η χριστιανική θρησκεία βοήθησε και βοηθάει τις σεξιστικές συμπεριφορές με την προπαγάνδιση της γυναικείας υπόστασης ως ενός συμπληρώματος του άνδρα με καθήκοντα αυστηρά ετεροφυλοφιλικά, οικογενειακά, αναπαραγωγικά και με έμφαση στη "σεμνότητα" και την καταναγκαστική σεξουαλικότητα στο θεσμικό πλαίσιο του γάμου;
H δική μου προσωπική εμπειρία είναι από 2 άντρες. Ο ένας μου την έπεσε και του είπα δεν θέλω και μου έλεγε "δεν με θες γιατί είμαι άσχημος ε;" και του έλεγα πως δεν είναι αυτό αλλά απλά δεν μου βγαίνει και επέμενε πως δεν τον θέλω επειδή είναι άσχημος με επιθετικότητα- δεν ξέρω αν μπορώ να τον κατατάξω σαν incel ή σαν κομπλεξικό, και η άλλη μου εμπειρία από επιθετικό άντρα ήταν στο φβ όπου ανέβαζα φωτογραφίες και με ειρωνευόταν - έκραζε πως δεν αξίζω τόσα like, για ποιο λόγο δεν διευκρίνιζε αλλά του έλεγα πως μάλλον ψάχνει κάποια πιο όμορφη και δεν του κάθεται καμία και γι' αυτό επιτίθεται σε' μενα που με την εμφάνιση μου καταφέρνω και έχω τόσα like. Ki αυτός επιθετικός χωρίς λόγο ενώ εκείνος με είχε κάνει φρεντ!
Παραπάνω επιθετικότητα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ, ευτυχώς, αλλά γυναίκες ίσως πιο κάτσι υποφέρουν πραγματικά από αυτό. Γι' αυτό και έγραψα πως αυτές θέλουν και δεν τους καθονται και γι'αυτο καταλήγουν στον μισογυνισμό. Όμως φαίνεται και πως απλές γυναίκες πετυχαίνουν μισογύνηδες που φτάνουν μέχρι το σημείο να τις κακοποιήσουν ή και να τις σκοτώσουν και σε αυτό φταίει ξεκάθαρα η πατριαρχία ενάντια στον φεμινισμό.
Συμφωνώ ότι στο ίντερνετ, διαβάζει κανείς πολλά πικρόχολα σχόλια από άνδρες incells.
Στον έξω κόσμο όμως, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ , συναντά κανείς ισάριθμες ή και περισσότερες γυναίκες
που έχουν συναστροφές μόνο με τα σκυλιά που βγάζουν βόλτα ή τα γατιά που ταϊζουν .
Όπως και στα φαρμακεία, να παίρνουν ψυχοφάρμακα.
Ο αριθμός των γυναικών αυτών , είναι μεγαλύτερος από τους άνδρες incells . Γιατί πολλοί άνδρες βολεύονται με γυναίκες από το εξωτερικό , που έρχονται στην ελλάζα και όλες ζευγαρώνουν .
Καμία γυναίκα από το πρώην ανατολικό μπλοκ δεν ασχολείται με σκύλους ή γάτες. Όλες έχουν άνδρα. Μόνο ελληνίδες.
Τυχεροί της υπόθεσης τα σκυλιά και τα γατιά.
Εκτός ότι είσαι εκτός θέματος, είσαι και εκτός πραγματικότητας. Γιατί συνδέεις το να έχει κάποια γυναίκα ζώα με το να είναι δίχως σχέση, μετά βάζεις τον παράγοντα εθνότητας, άσχετος, γενικά ίσως θα ήθελες να ξανασκεφτείς τι βγάζει κανείς όταν διαβάζει το ποστ σου. Εγώ τίποτε δεν έβγαλα πάντως.
Αν και παιζει να φαω κραξιμο θα πω και εγω κατι που το ειδα προσφατα γιατι μου το πεταξε το you tube...νομιζω κολλαει στο θεμα,μου ειχε πεταξει videaki που ελεγε για το φαινομενο που κλεινουν ραντεβου τις βιαζουν και καποιες τις σκοτωνουν κιολας και ειχαν δωσει και ονομα στο φαινομενο date rape
Γιατί τυχαίνει να ξέρω πολλές με σκυλιά και γατιά . Και ναι δεν είχαν άνδρες στη ζωή τους. Γιατί κανείς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ταβέρνες κάθε μέρα, 3μερα όλο το χρόνο , λούσα χλίδα κτλ . Οπότε επέλεξαν τα κατοικίδια . Τόσο απλά. Ενώ όλες όσες ήρθαν από χωριά του πρώην ανατολικού μπλοκ , όλες έχουν παντρευτεί και έχουν οικογένειες και παιδιά. Τόσο απλά. Αν δεν σου αρέσει , μάλλον είναι αλήθεια . Η αλήθεια πάντα, ενοχλεί. Φαντάσματα που είναι εδώ μέσα 25 χρόνια μόνιμα και σε λεπτά επιτίθονται σε όποιον γράψει κάτι διαφορετικό από το ψεύδος στο οποίο ζουν και προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι είναι η ζωή τους, απλά με επαληθεύουν .