Εύχομαι να αρχίσει να ισορροπεί η κατάσταση με το χάπι και να νιώσεις καλύτερα συντομα
Printable View
Καλησπέρα παιδιά πώς είστε? Εγώ εδώ και δύο μέρες έχω πάλι μια επειδινωση άγχους ...έχω πολλές σωματικές εχολησεις δεν νιώθω καλα
Δεν μπορώ να ηρεμήσω απόψε ώστε να αποκοιμηθω..και ενώ νιώθω κουρασμένη δεν μπορώ να κοιμηθώ...νιώθω ζάλη από το πρωί,αδυναμία,και μια περίεργη ζάλη στα μάτια όταν κοιτάω κάτω...νιώθω ότι θα πεθάνω ..και το νιώθω έντονα...δεν ξέρω αν έχω κάτι έχω αγχωθει πολύ ....γενικά είμαι πολύ πεσμένη αυτές τις μέρες...κοιμάμαι με τα χίλια ζόρια έχοντας χίλιες ενοχλήσεις πριν με πάρει ο ύπνος..
Σήμερα έχω μια αίσθηση ότι ζεστενομαι στο πρόσωπο και θώρακα αποτομα,μου περνάει και μετά πάλι τα ίδια.. έχω αγχωθει τι έχω παλι
Νιώθω περίεργα σαν να έχω έξαψεις και νιώθω ότι ζεστενομαι υπερβολικά και δυσκολεύομαι να αποκοιμηθω...δεν αντέχω άλλο...δεν ξέρω τι έχω παλι
Aνεβαζεις κορτιζολη μαλλον, και εγω ετσι ειμαι - αμα ερθει 11 η ωρα το βραδυ σαν να εχω πιει εναν καφε τουρμπο.
Δεν ξέρω τι γίνεται πάλι...προσπαθώ να μην αγχωθω με τον φόβο ότι έχω κάτι σοβαρό ..προσπαθώ να ηρεμήσω... αλλά δεν το καταφέρνω και πολύ ...
Μηπως κοντευεις εμηνοπαυση; Ειναι απολυτα φυσιολογικο οταν αλλαζουν οι ορμονες να νοιωθεις ετσι.
Είμαι 28 ...όχι δεν κοντεύω εμμηνόπαυση
Εν τω μεταξύ έχω κανονίσει να πάω ένα ταξίδι σε λίγο καιρό..και πάλι δεν θα είμαι καλά με αυτό που με έπιασε!!! Δεν μπορώ άλλο να εμφανίζω συμπτώματα.εχω κουραστεί!! Και η ακραία ζέστη που κάνει ,κάνει τα συμπτώματα όλα τρεις φορές χειρότερα...
Ισως ειναι επειδη κανονισες αν εχεις δυσκολιες με προγραμματισμενη ζωη.
Εσύ με την ζέστη νιώθεις ότι τα συμπτώματα και οι σωματικές σου ενοχλήσεις χειροτερεύουν?
Τώρα νιώθω κάπως τα πνεύμονια μου σαν μια ενόχληση.ειχα πιει κρύο καφέ το μεσημέρι και ένιωσα κάπως τα πνευμόνια μου από εκείνη την ώρα το νιώθω...και έχω και ναυτία κάπως και αδυναμία μαζί με άγχος έντονο....τι να κάνω έχω φρικαρει...νιώθω σαν να ζεστενομαι σαν ρίγος μετά,και ναυτία και φόβο ότι θα κάνω εμετό.δεν έχω πυρετό ...δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...φοβάμαι πολύ μην κάνω εμετό μην έπαθα κάτι
Αν δεν εχεις κατι να κανεις απο δουλειες, απλα μην το σκεφτεσαι το αγχος. Κανε κατι να ξεχαστεις.
Έχω πολλές υποχρεώσεις..και μέρες φορές τις κάνω υποφέροντας...σαν σήμερα.δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι να ξεχαστω...ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ απόψε λιγάκι...εσύ τι διάγνωση έχεις?