εε κάτι θα είχες κάνει για να σε μπλοκάρουν...
Printable View
εε κάτι θα είχες κάνει για να σε μπλοκάρουν...
Βασικά ήταν πολύ παραπάνω από situationship, δεν ξεκινάνε όλες οι σχέσεις με σεξ, υπάρχουν και οι πιο πλατωνικές. Και εμείς το προχωρήσαμε αρκετά γρήγορα άλλοι βγαίνουν αρκετά ραντεβού μέχρι κοιμηθούν μαζί, θεωρείται μεγάλο βήμα αυτό, το θέμα δεν είναι πάντα η διάρκεια. Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος/ σίγουρη ότι δεν υπήρχαν συναισθήματα από μεριάς της ? Αυτό δε μπορώ να καταλάβω, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα όρια για σχέση νόμιζα, απλά μπορεί να ξεκινήσει όποτε και οι 2 νιώθουν ότι ταιριάζουν αρκετά και είναι έτοιμοι. Ε και το ξεκινήσαμε αλλά χάλασε επειδή δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμη. Το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να με σκέφτεται η να με ξαναπροσεγγισει με κάποιο τρόπο? Αποκλείεις εντελώς το σενάριο να της αρέσω ακόμα και να υπάρχει κάτι που τη κρατάει πίσω είτε ψυχολογικό είτε εξωγενής παράγοντας? Αυτές οι ερωτήσεις είναι οι βασικές που θέλω να κάνω. Σόρρυ αλλά να κοιμάσαι αγκαλιά με κάποιον δεν είναι στάδιο αρχικής γνωριμίας. Σημαίνει ότι ήρθαμε πολύ κοντά. Επίσης οκ πες ότι εγώ δε τη θεωρώ πρώην, αν αυτή με θεωρεί? Λάθος κάνει και αυτή? Και η τελευταία ερώτηση είναι πως μπορούν οι κοινές παρέες να επηρεάσουν όλο αυτό?
φυσικα , ειμαι ανταγωνιστικος , αθεραπευτα σεξουαλικος , ειμαι το Αλφα male , οποτε λογικο να δημιουργω αντιπαθειες ...και οι <<γυναικουλες >> εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να τα βαλουν με το Αλφα , κλαιγονται στην αναφορα ....λογικες αντιδρασεις ανασφαλων ατομων .
Δηλαδή το ότι νιώθαμε τόσο άνετα και περνάγαμε τόσο καλά όταν ήμασταν μαζί και ήταν σα να γνωριζόμαστε χρόνια δεν είναι τίποτα? Νομίζω ότι το ισοπεδώνεις λίγο, απλά ήμασταν και οι δύο άπειροι και αυτό έπαιξε αρκετά μεγάλο ρόλο, αλλά δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε πάθος η ότι δε ταιριάζαμε, και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι δε μπορεί να είναι avoidant, η συμπεριφορά ταιριάζει γάντι, από την αρχή μέχρι το τρόπο που σπάσαμε
όταν αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες και μεγαλώσεις θα καταλάβεις οτι σχέση δεν σημαίνει το να κοιμηθείς αγκαλιά με κάποια. Εμείς δεν είπαμε οτι δεν της άρεσες ποτέ και είναι στο μυαλό σου. Φυσικά και της άρεσες για να ξαναβγεί μαζί σου και να κοιμηθεί σπίτι σου. Όμως δεν της άρεσες αρκετά για να το συνεχίσει μαζί σου και να ξαναβγείτε. Στο είπε δεν νιώθει κάτι, σου φαίνεται περίεργο γιατί ίσως εξέλαβες κάτι άλλο οταν είσασταν μαζί, όμως δεν είναι πάντα αυτό που νομίζουμε. Πίστεψε με αν σε ήθελε θα σου είχε στείλει ήδη, το να σου πει στο δεύτερο ραντεβού οτι θέλει να το σταματήσετε και μετα να στο ξαναπεί είναι καμπανάκι οτι δεν της αρέσεις και τόσο. Εδώ μπορεί να βγαίνεις με άλλον για μήνα να είναι όλα ιδανικά και μετά να σκέφτεσαι τι στο καλό πήγε στραβά και εσύ μιλάς για 3 συναντήσεις..
πιστεύω οτι όταν είσαι και άπειρος είσαι και ποιο αληθινός γιατί δεν θα επεξεργαστείς και τόσο αυτό που θα πεις. Η κοπέλα ήταν ειλικρινής μαζί σου, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Και αυτό δείχνει οτι μάλλον μόνο απο πλευράς σου υπήρχε αυτή η χημεία.
Δηλαδή εσύ αποκλείεις όλα τα υπόλοιπα σενάρια και το background που μπορεί να υπάρχει? Δεν είναι τόσο απλό, τα πλάνα για τις επόμενες μέρες οι φώτο κλπ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να δείξει πόσο με ήθελε για να συνεχίσουμε, μη τα παρακάμπτεις. Το να με ξαναπροσεγγισει το θεωρείς απίθανο?
ναι το αποκλείω, γιατί οταν σου αρέσει κάποιος δεν το κόβεις απο το τρίτο ραντεβού. Όχι οι φώτο δεν σημαίνουν οτι σε ήθελε πολύ, αυτό θέλεις να πιστεύεις εσύ, αλλά θα σε απογοητεύσω γιατί πραγματικά δεν σημαίνουν κάτι. Αν ο λόγος που το σταμάτησε είναι γιατί παίζει κάτι με άλλον που της αρέσει περισσότερο μπορεί μελλοντικά να σε προσεγγίσει οταν σταματήσει η φάση με τον άλλον. Αν το σταμάτησε όμως γιατί δεν τς αρέσεις δεν νομίζω να σε προσεγγίσει. Τι ασχολείσαι ακόμα ??
3 συναντήσεις είχατε, δεν είχατε σχέση ζωής. Είσασταν στη φάση που γνωριζόσασταν, και ναι μπορεί στην αρχή να της άρεσες και μετά να άλλαξε γνώμη αυτό δεν την κάνει ψεύτικη. Η κοπέλα μια χαρά συμπεριφέρθηκε, εσύ απλά δεν αποδέχεσαι οτι δεν της άρεσες τόσο. Απλά προχώρα παρακάτω. Αν κολλάς με τη κάθε μία που έχεις βγεί 2 φορές τι θα κάνεις μετά. Και μου φαίνεται περίεργο που λες οτι είσαι 21 και σκέφτεσαι έτσι, μπας και πηγαίνεις σχολείο ??
4ο ραντεβού βασικά. Αλλά είχαμε επικοινωνία καθημερινή. Και δεν είναι μόνο οι φώτο είναι όλα όσα είπε, ένας που δεν σε θέλει τόσο δε τα λέει ούτε δείχνει τόσο ενθουσιασμό. Ένας που απλά δεν ενδιαφέρεται το καταλαβαίνεις εύκολα, εδώ είναι άλλη περίπτωση. Το απότομο φρενάρισμα είναι χαρακτηριστικό avoidant που φοβάται τη προσκόλληση, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ένιωσε η ότι δεν θέλει καθόλου
όταν αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες θα καταλάβεις οτι και αυτό μπορεί να συμβεί. Οταν γνωρίζουμε κάποιον καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι χαμηλών τόνων μέχρι να γνωριστούμε καλά. Μπορεί ο άλλος και απο το πρώτο ραντεβού να είναι ενθουσιώδης, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι μας θέλει πολύ και υπάρχουμε μόνο εμείς στο μυαλό του. Γι' αυτό κρατάμε πάντα μικρό καλάθι και δεν ενθουσιαζόμαστε και εμείς μέχρι να γνωρίσουμε τον άλλον καλά. Ουτέ θεωρούμε σχέση τα 3-4 ραντεβού ή εκτος και αν είσαι 15 χρονών οπότε και έχουν μια λογική αυτά που πιστεύεις.
δείχνει avoidant χαρακτηριστικά γιατί ενώ στην αρχή έδειξε ενθουσιασμό, τρυφερότητα και διάθεση για σύνδεση, απομακρύνθηκε ξαφνικά όταν η σχέση άρχισε να γίνεται πιο στενή. Φαίνεται να φοβάται τη συναισθηματική εγγύτητα, να κλείνεται όταν νιώθει πίεση ή πιθανότητα πληγώματος, και να προτιμά τον έλεγχο και την απόσταση ως άμυνα. Επειδή δεν σκέφτομαι σαν 15 αυτή η περίπτωση μου φαίνεται πιο αληθινή με βάση τη συμπεριφορά της.
Όταν κάνει προσέγγιση πρώτη γυναίκα σε θέλει πολύ συνήθως, και ειδικά μετά άμα κάνει και η ίδια τόση προσπάθεια να είστε μαζί. Τέτοιες απότομες αλλαγές δείχνουν ότι δεν ξέρει τι θέλει, και με κατηγορείτε για τη σχέση ενώ η ίδια με θεωρούσε σχέση της , αλλά όχι μόνο εγώ φταίω. Τίποτα ξεκάθαρο εδώ , υπάρχει background μεγάλο από πίσω , και τα συναισθήματα και το πάθος φαίνονται δε μπορείς να τα κρύψεις από ένα σημείο και μετά, τώρα θα δούμε τι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και πως θα εξελιχθεί αυτό με τις κοινές παρέες, έχει ενδιαφέρον πάντως