χεστικα
Printable View
χεστικα
λολ
Έλα ρε για σύνερθε ρώτα τι συμεπριφορά είναι αυτή κοτζαμ κοπέλα wtf
εγο φταιω π ξενικτουσα μαζι του οταν ειχε σαλταρει επει 22 μερες ο κιπ.και αυτος τωρα με κλανει.
απο τοτε αρχησα τα ζαναξ.
λολ?εμενα δε μου φαινεται και τοσο αστειο παντως..
ποιο δεν σου φενετεα στειο?για κλαματα ειμαι.γελοια ηλιθικα αχρηστη
ρε πανικουλα τι θες να σου κανω...τεσπα θα τα πουμε σε κανα chat...δεν αντεχω αλλο τωρα.
μαλλον για γελια ειμαι και για κλαματα μαζι
δεν 8ελω να μ κανεις τπτ.να πας να κοιμηθεις σαν πουλακι οπως παντα.εγω φταιω εγω.
μπορει να μην ζω να τα πουμε στο κωλο ιρκ σου
Τι σε κλάνει εδώ ολόκληρο κανάλι έφτιαξε ο άνθρωπος τόσες προσκλήσεις σου έκανε.
Και φυσικά καλά έκανες και τον υποστήριξες, όπως και ο keep σε υποστηρίζει και εσένα και όλους, τι ήθελες δηλαδή να έχεις αποκλειστικό ιντερνετικο κώλακα? Έλα μην ξεφεύγουμε από τα όρια της πραγματικότητας δεν μπορώ να βλέπω κοτζαμ άτομα με παιδιά να κάνουν οι ίδιοι σαν μικρότεροι από τα παιδιά τους. Θα δεις ότι θα πας αύριο στον ψυχολόγο και όλα θα πάνε καλά. Η υστερία δεν βγάζει πουθενά.
θα σου λεγα τωρα τπτ.αντε!!!μια ζωη δινω και δεν περνω τπτ απο τους αντρες.
και σε δημισιο ψυχολογο π θα παω δεν περημενω και τπτ.
θα λεω τα ιδια βαρετα που εχω μαθει απο εξω και στο τελος δεν θα βγει ακρη.τα εχω κανει τοοοοοοοοσο σκατα στην ζωη μου πδεν υπαρχει λυση.
μην το λες για τον ψυχολόγο,κάτσε να δεις.και τι αν είναι δημόσιος,σημασία έχει να είναι καλός.θα δεις αύριο.
ναι παλι θα μ αλλαξει φαρμακα και κανενα δεν θα εχει αποτελεσμα.εχω καταθλυψη δεν φευγει με τπτ.και εχω και τις κωλοκρησεις.
αφου πηγα σε γυναικολογο γι α την καθηστερηση μου .φυσικα δεν ειμαι εγκυος αλλα δεν μπορουσε να μ γραψει φαρμακα γιατι θα εχουν παρενεργεις με τα ψυχοφαρμακα π περνω.
και επισης αυριο μετα της 10 ανιγει το ιαττρειο και στησ 12 πιανω δουλεια.να δω ποτε διαολο θα προλαβω.ολα δυσκολα.μια ζωη παλευω.μια ζωη αιμα φτυνω!!
Μην τα μπερδεύεις όλα ασχολείσου με το να βρείς τρόπο να διαχειριστείς την κατάσταση.Πήγαινε σε δημόσιο ψυχολόγο και εγώ το έχω κάνει αλλά καλύτερα να πας και στον γιατρό σου να κοιτάξεις ξανά την θεραπεία σου να ηρεμήσεις γιατί με το να φωνάζεις κάνεις κακό και στο παιδί σου.Εχω κάνει και εγώ πολλά λάθη και εγώ έφτανα στα όρια μου και φώναζα και ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεις ότι έχει φάει ξύλο ο γιός μου απο μένα.Οι αντοχές μου είχαν τελειώσει τώρα που τα σκέφτομαι λέω όχι έπρεπε να δείξω περισσότερη υπομονή να μην χτυπήσω το παιδί μου μήπως δεν έφταιγε και το περιβάλλον που υπήρχε ένταση;
γιωτα εγω σπανια να τον χτηπισω τον μικρο και δεν του φωναζω.με τον εαυτο μου τα βαζω.ολοι μ λενε να τον δερνω γιατι ειναι θηριο αλλα δεν θελω με τπτ.