Δεν έχω καν δικό μου δωμάτιο. Ποτέ δεν είχα. Ούτε όρια είχα ποτέ. Η μητέρα μου ποτέ δεν σεβάστηκε ότι δεν ήθελα να μιλήσω για την καταγγελία και πίεζε όλους τους αστυνομικούς να της πουν, λέγοντας πως δεν είχα δικαίωμα να μην της πουν τι κατήγγειλα. Η αστυνομία βέβαια σεβάστηκε το απόρρητο και της ξεκαθάρισαν πως μόνο αν εγώ θελήσω θα της πω. Αλλά μετά ούτως ή άλλως δεν τηρήθηκε κανένα απόρρητο.
Ποτέ δεν είχα όρια δικά μου. Ακόμη και τώρα, πόσες φορές μου έχει ψάξει τις τσάντες μου χωρίς να με ρωτήσει; Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ μου και ούτε θα το έκανα, να ψάξω πράγματα άλλου. Η μητέρα μου το έχει κάνει πολλές φορές. Όταν φώναξα για αυτό, με έβγαζε τρελή, ότι ψάχνω για καβγάδες και μου έλεγε "τα χάπια τα παίρνεις;". Ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη. Το αντίθετο, ξαναέψαχνε τις τσάντες μου. Είχα τότε ένα κοπτηράκι και πήγε και είπε στους αστυνομικούς ότι είχα νυστέρι, αν έχεις τον Θεό σου.
Επίσης όσο ήμουν στο νοσοκομείο πέταξε κάποια πράγματά μου, κι ένα πολύ σημαντικό για εμένα. Απλά γύρισα σπίτι και έλειπαν.