Σου έστειλα μήνυμα U2U.Κοίταξέ το αν θέλεις.
Printable View
Σου έστειλα μήνυμα U2U.Κοίταξέ το αν θέλεις.
Γειά σας!
Πρώτη φορά το λέω αλλά χρειάζομαι την υποστήριξή σας!
Δεν είμαι καλά. Φοβάμαι τον εαυτό μου πολύ. Δε θέλω να μείνω πάλι στάσιμη, επειδή έχω απέραντη θλίψη. Το τραγικό είναι, ότι οι ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις μου δημιουργούν περισσότερη θλίψη. Δε λάμβάνω αυτή τη στιγμή υπ\' όψιν το περιβάλλον μου, που με πιέζει και δε θεωρεί κανένα στοιχείο ελαφρυντικό. Κανείς δε θα με καταλάβει, αν δε γίνουν τα πράγματα, \"όπως πρέπει\". Δυστυχώς η έλλειψη κατανόησης είναι το λιγότερο άσχημο, που μπορεί να συμβεί σε μένα και τους γύρω μου.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απο το να καταφέρω να τελειώσω τις υποχρεώσεις μου για να ξεφύγω κάπως.. Όμως τί κάνω με τη θλίψη, που με βασανίζει και δε λέει να με αφήσει; Δε μπορώ να λειτουργήσω έτσι και φοβάμαι, ότι θα τα παρατήσω. \'Εχω απίστευτο βάρος, που νιώθω, ότι δε μπορώ να αναπνεύσω.
Νιώθω εγκλωβισμένη..
βρε Αφροδιτη μου γινε λιγο πιο συγκεκριμενη για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Μπορει να πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο....
Καλησπέρα σας!
Πιο συγκεκριμένη.. Δε μου είναι ευκολο να μιλάω για μένα, ακόμη και μέσα απο την \"ασφάλεια\", που παρέχει αυτό το μηχάνημα.. Μπορεί να μην είναι πολύ καλό αυτό, γιατί ίσως έτσι να απομακρύνω ανθρώπους..
Έχω μια σχολή, που λόγω της θλίψης μου την αμέλησα και αν δεν κάνω το βήμα τώρα θα είναι δύσκολο να το ξανακάνω, γιατί υπάρχουν και οικονομικοι λόγοι. Κανείς από το περιβάλλον μου δε με καταλάβαίνει, οπότε θα είναι πολύ δυσάρεστα τα πράγματα. Άρχισε η εξεταστική και εγώ λόγω της θλίψης μου πάλι σε μαθήματα, που είχα διαβάσει δεν πήγα. Δεν είναι τόσο τράγικο, γιατί έχω και μια 2η ευκαίρία λόγω των κατάλήψεων, αλλά αυτή η μαυρίλα, που νιώθω με κρατά και το μόνο, που φαίνεται να θέλω είναι να είμαι κουλουριασμένη στο κρεβάτι μου και να κλαιω. Δεν είναι πραγματική μου επιλογή αυτη, είναι επιλογή της θλίψης μου! Και προσπαθω να το πολεμήσω αλλά επειδή υπάρχουν δυσάρεστοι εξωτερικοι παράγοντες, τώρα που είμαι ευάλωτη με στενοχωρούν πολύ περισσοτερο..
Φοβάμαι πολύ μήπως με καταβάλλει ξανά η θλίψη μου και συνεχίσω την αυτοκαταστροφή, που θα οξύνει όλα τα προβλήματα και ειδικά τους εξωτερικους παράγοντες!
Ακόμη και να ήμουν ανοιχτός χαρακτήρας και να είχα την ευκολία να μιλουσα για μένα, μόνο σε εσάς μπορώ να τα πω..
ποιοι ειναι αυτοι οι δυσάρεστοι εξωτερικοι παράγοντες?
Οικογενειακού τύπου...
γιατι δεν ανοιγεσαι λιγο παραπανω? τι φοβασαι?
Δε φοβάμαι κάτι.. Π.χ. μην πληγωθώ απο ατομα, που επικοινωνώ μέσω υπολογιστή ή προδώσουν το \"μυστικό\" μου, απλά είμαι έτσι.. Ίσως έμαθα να λύνω τα προβλήματά μου μόνη μου και παρόλο που εχω θλίψη είμαι δυνατή και έχω αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.
Αυτά που λέω για μένα είναι φοβερό ξεδίπλωμα του εαυτού μου.. Δε θέλω να το αλλαξω, ούτε θεωρώ ότι όλοι είναι καλό να είναι μόνο ανοιχτοί ή κλειστοί χαρακτήρες.. Αυτό δε σημαίνει, ότι δεν είναι καλό να επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας..
hello!
pos eiste simera? ego ka8olou kala! vare8ika na to leo.. prospa8o na kano pragmata alla mou einai polu diskolo. eutuxos toulaxiston pou vgaino. kai auto omos to kano me megali duskolia kai den eimai se 8esi na asxoli8o me auta prepei. nio8o megali monaxia kai apisteuti apaisiodoxia oti kati 8a veltio8ei.vevaia auto einai sto xeri mas alla mallon ego nio8o adinami.
PS. sorry pou grafo sta greeklish alla to pc pou vriskomai den exei ellinika..
Ίσως αν ξεκινούσες να λες \"είμαι καλά\"? \"Η διάθεσή μου είναι χάλια αλλά η υγεία μου είναι σούπερ\"?Quote:
Originally posted by ak7ak
hello!
pos eiste simera? ego ka8olou kala! vare8ika na to leo.. prospa8o na kano pragmata alla mou einai polu diskolo. eutuxos toulaxiston pou vgaino. kai auto omos to kano me megali duskolia kai den eimai se 8esi na asxoli8o me auta prepei. nio8o megali monaxia kai apisteuti apaisiodoxia oti kati 8a veltio8ei.vevaia auto einai sto xeri mas alla mallon ego nio8o adinami.
PS. sorry pou grafo sta greeklish alla to pc pou vriskomai den exei ellinika..
Η ζωή πάντα θα έχει εκκρεμότητες και εξωτερικούς λόγους που θα μας χαλάνε... Δεν είσαι μόνο αυτά. Προσπάθησε να βλέπεις και τα άλλα. Εγώ συνήθως όταν είμαι χάλια σκέφτομαι την πιθανότητα του... να μην είχα την πολυτέλεια να το επεξεργάζομαι.
exeis dikio. otan grafo tis skepseis mou etsi leo. omos den einai toso apla ta pragmata giati einai polla xronia pou exo auti ti 8lipsi me periodous pou den evgaina apo to spiti kai tora einai \"proodos\" pou to kano. kai akrivos epeidi exei perasei polis kairos etsi, ta pragmata exoun mperdeutei poli. kai tora ektos apo to varos pou exo, exo kai to varos tis pragmatikotitas, pou kaneis de mou dinei elafrintika kai oute auto zitao alla prepei na kano kapoia pragmata gia ti zoi mou pou 8a me voi8isoun na nioso kalitera. dustuxos h pragmatikotita einai skliri kai de tin endiaferei ti pernaei o ka8enas apla to apotelesma metraei. me ti sxoli p.x. an tora de doso, gia praktikous logous de 8a exo xana tin eukairia. auto 8a me rixei poli xeirotera alla k to perivallon mou oxi apla de 8a me katalavei alla 8a kanei oti mporei gia na me o8isei oste na pao akomi pio kato, oxi apo kakia, alla giati etsi xerei na feretai.
ayta ta exo xanapei. to 8ema einai oti ego eimai se toso eualoti 8esi kai ais8anomai adinami kai poli kourasmeni na antapokri8o se otidipote. 8elo omos na xefigo apo auti ti 8esi kai den antexo pou i 8lipsi einai pio dinati apo mena.
elpizo na me katalavainete.
Σε καταλαβαίνω... Σίγουρα δεν έχω περάσει το αδιέξοδο που περιγράφεις αλλά και μόνο 3 μέρες που έχω βρεθεί στην καρέκλα ανίκανη ακόμα και να πάρω τηλέφωνο -όχι αποφάσεις για δράση ζωής που έχεις να πάρεις εσύ- είναι ξεζούμισμα...
Νομίζω ότι πρέπει να το ρίχνουμε και λίγο στον τσαμπουκά που λέμε...
Αν αποτύχεις στις εξετάσεις... Δεν θα σε στηρίξουν γιατί προφανώς δεν είναι κακοί όπως λες αλλά δεν έχουν τον τρόπο... Είτε σε στηρίξουν είτε όχι όμως, αν αποτύχεις... θα έχεις αποτύχει σε ΑΥΤΟ. Είναι άλλα που μπορείς να κάνεις? Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό να τα πας καλά και κατά τ\'άλλα καταναλώσου στο να κάνεις εναλλακτικά σχέδια.
Είναι τόσο γεμάτη πιθανότητες η ζωή κι ας μην είναι όλα στο χέρι μας. Αρκεί να έχεις... τη ζωή την ίδια!
Να ρωτήσω και μια βλακεία? Συγνώμη κιόλας, πιθανώς να φανεί και θράσσος γιατί σίγουρα δεν έχω την δική σου δυσάρεστη εμπειρία αλλά ελπίζω να με \"νομιμοποιεί\" το γεγονός ότι το κάνω από καλή εννοείται πρόθεση.
Βιταμίνες παίρνεις? Μην ακουστεί αστείο απλά διάβαζα κάποια πράγματα σχετικά με αντιμετώπιση καταθλιπτικών διαταραχών (τώρα ποιού βαθμού και βάσει ποιών συνισταμένων ασθενή... δεν είμαι και γιατρός) με βιταμίνες -οι οποίες γενικά εννοείται ότι δεν συντηρούν μόνο το σώμα μας.
Επειδή είμαι και ασυνεπής με αυτά, έχω παρατηρήσει ότι όταν παρατάω τις βιταμίνες μου (καθ\'ότι και μανιακή καπνίστρια) πέφτω πολύ ψυχολογικά... Η C και το σύμπλεγμα των B νομίζω παίζουν μεγάλο ρόλο, έστω βοηθητικά.
καλημέρα!
αν πήγαινα να δώσω μαθήματα και κοβόμουν θα ήταν αποτυχία. αλλά εγώ κολλάω να πάω, όπως και να ζητήσω μια 2η ευκαιρία απο κάποιους καθηγητές και ας μη μου τη δώσουν. δε ξέρω γιατί μου είναι τόσο δύσκολο να χτυπήσω μια πορτα. φταίει η θλιψη μου, το γεγονός οτι όλα τα βλέπω μαύρα χωρίς μια αισιόδοξη νότα στον ορίζοντα; κάτι φοβάμαι, που δεν έχω προσδιορίσει και μου καταστρέφει τη ζωή.
όλα αυτά όμως δεν είναι συμπτωματα της καταθλιψης και πως θα βρεις τη δυναμη σου και την αισιοδοξία σου για ζωή, αν εκείνη σου καταστρέφει αυτή ακριβώς τη δύναμη σου; και όλα αυτά είναι δικαιολογίες των αδύναμων χαρακτήρων και μπορείς εύκολα με καταθλιψη να πεις οκ εχασα τη δυναμη μου αλλά σε κάποιους τομείς της ζωής μου προχωράω σα να μην έγινε τίποτε. γίνεται αυτό;
Οι αδύναμοι χαρακτήρες Αφροδίτη μου δεν τολμάνε καν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητά τους. Ξέρεις πόσοι πλέουν στην τρελλή χαρά της αγνοιάς τους και θα είχανε πολλούς λόγους να... ταραχτούν αλλά κοιτάνε από την άλλη σφυρίζοντας?
Κι εσύ το κάνεις. Το γνωρίζεις, το κοιτάς... Απλά δεν αρκεί από μόνο του. Νομίζω ότι ο ραψωδός και η elizabeth σου έχουν δώσει εκπληκτικές απαντήσεις, ούτε ο καλύτερος ψυχολόγος δεν θα ήταν τόσο άμεσος ;)
Έχεις μια τάση, όπως πολύ σωστά παρατήρησαν κι άλλα παιδιά, να αναπαράγεις και να τονίζεις το αρνητικό... Είναι σημαντικό να λες \"είμαι καλά\", \"δεν είμαι και στα καλύτερα αλλά εντάξει βρε αδερφέ θα το φτιάξουμε\" ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις. Οι λέξεις που επαναλαμβάνουμε φτιάχνουν το πλαίσιό μας... Μη χτίζεις φυλακές με τις λέξεις σου.
Από ότι κατάλαβα δεν είναι τόσο η ατονία το θέμα σου... Όσο η ατολμία. Δεν είσαι \"κουρασμένη\" να κάνεις κάτι, μάλλον περισσότερο \"μα πώς να το κάνω\" που κολλάει τα βήματά σου.
Επίσης εστιάζεις στο θέμα των εξετάσεων, είναι πολύ σημαντικό για σένα. Αυτό είναι καλό γιατί δεν πελαγοδρομείς από πού να ξεκινήσεις... Μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό.
Πήγαινε και ζήτα την ευκαιρία σου. Κι αν δε στη δώσουν? Να ξέρεις πού θα εστιάσεις μετά... Και τί έγινε? Νομίζεις ότι αν εγώ τώρα βγω με φτερά κόκκορα στην πλάτη θα το προσέξει κανείς? Θα αλλάξει τίποτα στην... ροή του κόσμου? Δικό μου θέμα θα είναι, γιατί να κολλήσω?
Κάνε ό,τι τραβάει η ψυχή σου, αφού βλέπω ότι ξέρεις τί πρέπει να κάνεις...
Θα σου φέρω ένα απλό παράδειγμα... όταν βαριέμαι να βγω για τον οποιοδήποτε λόγο, κούραση ή άλλα και κάνω 2 εβδομάδες να βγω (για διασκέδαση εννοώ) μετά και το να πάω για καφέ μου φαίνεται βουνό, πού να κανονίζω και άσε μωρέ έχω και την τάδε δουλειά στο σπίτι, και μπα έχει ζέστη και μπα έχει κρύο... Όταν όμως είμαι on the run και μέσα στο παιχνίδι, δεν μαζεύομαι, ίσα ίσα που λέω πω πω να κάτσω δηλαδή μέσα να δω τηλεόραση, μπα, δε λέει, έξω!
Η δραστηριότητα φέρνει δραστηριότητα και η αποχή -αποχή.
Ζορίσου λίγο, όσο μπορείς... Τί χαμένες ζωές και τέτοια, νέα κοπέλα είσαι!!! Κι εξάλλου στη ζωή, έχουμε και χαμένα, σιγά, νομίζεις δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι κυκλοφορούν με το μόνιμο κι αμετακίνητο \"κέρδος\"?