Σε ευχαριστώ και μόνο που τόση ώρα ασχολείσαι μαζί μου... :)
Να είμαστε όλοι πάντα και μόνο καλά. Όλοι!
Σε ευχαριστώ και μόνο που τόση ώρα ασχολείσαι μαζί μου... :)
Να είμαστε όλοι πάντα και μόνο καλά. Όλοι!
Δεν κανει τίποτα Νοvel:)
Οι ασχημες στιγμες, ειναι κ αυτες χρησιμες. Δεν ειναι παρηγορια, ειναι αληθεια!
Να σαι καλα συντομα ευχομαι!
ωχ το ατιμο το διαδικυτο!Quote:
Originally posted by Novel
Αγαπητέ Πάνο σωστά και σεβαστά αυτά που λες εκτός από το \"φιλενάδα\"! :))
Είμαι \"φιλενάδος\"! :))
συγνωμη φιλε λοιπον !
νοβελQuote:
Originally posted by Novel
Η δική μου περίπτωση είναι και αντικειμενικά λίγο ασυνήθιστη, αλλά έτσι και αλλιώς ο καθένας στη προσωπική κόλαση ή παράδεισο που ζει βιώνει τη ζωή του ως κάτι μοναδικό. Η διαφορά είναι ότι την κόλαση την ζούμε μόνοι μας (με την έννοια του εσωτερικού πόνου) ενώ τον παράδεισο μπορούμε να τον μοιραστούμε και να μεταδώσουμε λίγο και στους άλλους την ομορφιά που ζούμε.
Κατά τα άλλα είπα το τι θέλει η καρδιά μου. Και το τι θέλει η δική μου καρδιά, δυστυχώς δεν συμβαδίζει με την \"άλλη\" καρδιά με τα τωρινά δεδομένα. Δύο άνθρωποι γίνονται ένα αλλά άμα χωρίσουν είναι πάλι δύο οπότε το πως βιώνει ο καθένας μια κατάσταση και τι θέλει πια από τη ζωή του γίνεται κάτι διαφορετικό.
Οπότε απλά μάλλον δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτό που μου συμβαίνει. Απόλυτα φυσιολογικό...
η καρδια ισως ανοιγει την πορτα στον ερωτα , αλλα το μυαλο τον κανει να κατσει ανετα και να περασει καποια χρονια μεσα της !
κλεισε ταμειο
τι εγινε , γιατι εγινε ετσι τι εφταιξε και τι δεν πρεπει
να ξαναγινει !
αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταπιεσεις τα σεξουαλικα σου ενστικτα !
απλα ομορφα και ωραια , θα λες εκει οπου βλεπεις οτι η καρδια αρχιζει να τρεχει χωρις να σε ρωτησει.....
θυμηθηκα να εξηγηθω με το κοριτσι οτι ειμαστε ακομα σε δοκιμαστικη φαση και δεν παμε για κατι μονιμο?
Λεγοντας το θα το ακουσετε και οι δυο σας !
Φίλε Πάνο, καλώς ή κακώς είμαι μια σπάνια περίπτωση μονογαμικού άντρα. Όσες φορές έκανα \"ξεπέτες\" ειδικά μετά από ερωτική απογοήτευση μετά αισθανόμουν χειρότερα.
Προτιμώ να είμαι μόνος τελείως τώρα. Μπορεί η μοναξιά να είναι αφόρητη αλλά είναι και διδακτική. Δεν μπορώ να κάνω σεξ χωρίς συναίσθημα. Σε φαντασιακό επίπεδο σίγουρα, αλλά ξέρω ότι δεν είναι το στυλ μου, και είναι καλό που το ξέρω.
Αυτό που θέλω τώρα είναι να συγχωρέσω τον εαυτό μου για τα λάθη που καταστρέψαν τη ζωή μου όπως την ήξερα μέχρι τώρα και να βρω ένα τρόπο να μην τα επαναλάβω ποτέ, αν η ζωή μου δώσει την ευκαιρία και γνωρίσω κάποια στιγμή κάποιο άλλο άνθρωπο.
Ευχαριστώ πολύ!