Quote:
Originally posted by RainAndWind
Δεν έχουμε κάνει καμία βουβή συμφωνία,όχι τουλάχιστον κάποια που να έχω εγώ υπόψιν μου.Άσε που προτιμώ πάντα όχι τις βουβές αλλά τις εκφραζόμενες.
αααααααα δεν εκανες βουβη συμφωνια???
νατη η πρωτη αποστατιδα.....
:P :P :P
Για να τοποθετήσω το ζήτημα αλλιώς,θεωρώ πως ο Κρίνος υποτιμά τον εαυτό του
προτιμω να υποτιμησει ο κρινος τον κρινο,
παρα ο καθε εξυπνακιας που γραφτηκε χθες για να μου πει ποσα κιλα κανταρια ειναι εξυπνος.
Ο κνουλπ γραφτηκε με συγκεκριμενο λογο που αφορα την αφεντια μου και εληξε.
Τα πρωτα του 20 ποστ ειναι αρκετα σαφη για να εχω γνωση γιατι πραγμα μιλαω.
όταν αντί να είναι περισσότερο αστειέμπορας,περνάει όπως θα έλεγε κι ο Πάνος152 χιλιάδες οχτακόσια εξήντα τέσσερα,στο αυστηρό του υπερεγώ,λολ.Όλοι το κάνουμε περιοδικά,αλλά με το σκεπτικό αυτό του η εκδίκηση τρώγεται κρύα,δεν κατορθώνουμε να εκμεταλλευόμαστε τις άλλες μας δυνατότητες,το χιούμορ μας,τη θετική μας διάθεση,το να προσφέρουμε μία άλλη οπτική σε κάποιον όταν την έχει ανάγκη κλπ.
ο αστιεμπορας καλη μου χρηστρια, το χιουμορ μου και η διαθεση να προσφερω εδω μεσα τουλαχιστον με το χαρακτηρα που εχει αποκτησει το φορουμ, εχει τελειωσει και αυτο ειναι ληξαν.
Ειναι πολυ ατυχης η σκεψη σου, να μου λες εμενα μετα απο τοσα χιλιαδες ποστ, να κατσω να προσφερω εστω και το παραμικρο μετα απο οσα εχουν συμβει.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Αυτο εχει μια ισχυ στην δημοσια εικονα μου.
Αλλιως μερικοι μου εχουν στειλει πριβε μυνημα (ειτε εδω με u2u ειτε με e-mail) στα οποια μπορω να εχω οτι διαθεση κρινω κατα περιπτωση.
Δημοσιως ομως αυτο το πακετο εχει κλεισει.
Οπότε πάλι χάνουμε όταν τα πρήζουμε στους άλλους βάζοντας πρώτα το εγώ μας και τη μπηχτή που θα μας δικαιώσει,αντί να κάνουμε αυτό που μας πάει ενάντια στην αυστηρότητα,που τι είναι ρε κρίνο η αυστηρότητα παρά τελειοθηρία Xαλλαράααα,αυτά.Να γελάμε περισσότερο,να μπορούμε να κάνουμε και υπερβάσεις,να βρίσκουμε και νέους τρόπους να περάσουμε μηνύματα.Εκτός αν είναι τόσο σημαντική η γνώμη των άλλων για την αξία μας που κρατάμε στο φούρνο κάθε κρίση τους ζεστή να μην κρυώσει και αυτό δε δείχνει παρά ανασφάλεια στην ουσία.Σιγά τα ωά,στην είπε κάποτε ο κνουλπ,και το κράτησες δυο μήνες στην κάβα,άρα αυτό που είπε μέτρησε για σένα αλλιώς θα το παράταγες ρε φίλε,πολύ απλά.
δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα που γραφεις.
Δεν με ενδιαφερει να στρωσω καμια εικονα.
Εκεινο που μου εκανε κλικ,
ειναι οτι ενας χρηστης ενθουσιαστηκε με το φορουμ, διαβαζωντας με,
τοσο πολυ ωστε να μην γραφει τιποτα αλλο παρα να με βριζει συνεχως χωρις να τον απασχολει τιποτα αλλο.
Τωρα ο ιδιος χρηστης θελει να μου πει και συναισθημα.
Δεν το αποκλειω.
Εκεινο επισης που δεν αποκλειω ειναι τι ακριβως μεγεθους χασματος εχει στον ψυχικο του κοσμο για να βολευει και τις δυο καταστασεις.
Οχι βεβαια δεν ειναι προσωπικο το ζητημα και κανεις λαθος που το βλεπεις ετσι.
Ο Κνουλπ κραταει τα πρωτεια σαν χρηστης, δεν θυμαμαι κανενα αλλο χρηστη που να γραφτηκε και τα πρωτα 20 ποστ του, να ειναι για να την λεει αποκλειστικα σε καποιον.
Ειναι ο μοναδικος που γραφτηκε για ενα τετοιο λογο και ως εκ τουτου εχω τις ερμηνειες που εγραψα στα τελευταια ποστ.