κλερ....μιλάω για ακραίες καταστάσεις και όχι πχ για έναν απλά ατημέλητο άνθρωπο ή το απαραίτητο ντρες κοουντ της δουλειάς.
Μάλλον δεν έγινα σαφής, αλλα δεν μιλούσα για στυλ ανθρώπων, αλλα για καταστάσεις που \"φωνάζουν\"
Printable View
κλερ....μιλάω για ακραίες καταστάσεις και όχι πχ για έναν απλά ατημέλητο άνθρωπο ή το απαραίτητο ντρες κοουντ της δουλειάς.
Μάλλον δεν έγινα σαφής, αλλα δεν μιλούσα για στυλ ανθρώπων, αλλα για καταστάσεις που \"φωνάζουν\"
ε καλά αν εννοείς πχ την 60άρα με το μίνι και το πλατινέ μέχρι τον κώλο μαλλί, ε ναι, εκεί υπάρχει θέμα!
εγω ειμαι πεπεισμενη οτι η οποιαδηποτε εικονα μας, εχει τον ακριβη της αντικτυπο στον εσωτερικο μας κοσμο.
αυτο δε σημαινει οτι, για παραδειγμα, ενας χοντρος κακοντυμενος ανθρωπος ειναι ενα \"παχυδερμο\" που η ασχημη ψυχη του μοιαζει με τα ασουμπαλα ρουχα του...
μπορει ομως να σημαινει, οτι ειναι ενας ανθρωπος που αρνειται την σεξουαλικοτητα του, η οτι ειναι ενας ανθρωπος που μπορει να ειναι ο πιο καλοψυχος και ευαισθητος, εχει ομως χαμηλη αυτοεκτιμηση,η ειναι αγχωτικος,η πενθει, η ενα σωρο αλλα πραγματα κατα περιπτωση...
ειναι λοιπον θεμα σωστης ερμηνειας το τι ακριβως σημαινει η εξωτερικη εμφανιση καποιου, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ....οχι ομως οτι αντικατοπτριζει απαραιτητα ολο του το ειναι..μπορει να ειναι πολλα ακομα συνθετα πραγματα, η εμφανιση του ομως ειναι ενας μερος απο αυτα...
το κακο ειναι, οτι λογω της λατρειας της εικονας στην οποια ζουμε, χρεωνουμε σε μια κακη εμφανιση πολυ περισσοτερο ψογο απο οσο χρεωνουμε σε πολυ σοβαροτερα θεματα συμπεριφορας-προσωπικοτητας που ομως δεν χαλανε την εικονα....
δεν ισχυει λοιπον για μενα το \"μη κοιτας πως ειμαι, κοιτα την ψυχη μου\".
ειναι μια καραμελα...
ισχυει ομως το \"κοιτα με πως ειμαι, μαθε ομως να διαβαζεις σωστα...\"
Συμφωνώ στο γενικό πλαίσιο της ανάλυσης που έκανε η Remedy.:)
Ε ναι εγω ειμαι της γνωμης οτι οσο και γερασμενο να ειναι το δερμα το καλο εσωρουχο πχ δαντελα κατι λεει αν μη τι αλλο αρεσει στηγυναικα να το φοραειQuote:
Originally posted by mstrouf
well, εχω μια απορια με τα γυναικεια εσωρουχα, το σχημα, το ειδος τα κανει σεξυ; προσπαθουν να πληρουν την φαντασιωση ενος αντρα ή κανουν μια γυναικα να αισθανεται καλυτερα κ ας την κοβει το κωλοκορδωνο?
κ κατι αλλο ας πουμε αν μια γυναικα ζυγιζει 100 κιλα, παρολαυτα φορα τη σεξυ δαντελα κ ας φτιαχνεις αντισκηνο μ αυτη, εξιταρει τον αντρα το εσωρουχο αν δεν την εχει ηδη αποδεχτει; τελικα τι ρολο παιζουν τα εσωρουχα κατα τη γνωμη σας;
Πολύ μου άρεσε αυτό που γράφεις Rain...Quote:
Originally posted by Remedy
δεν ισχυει λοιπον για μενα το \"μη κοιτας πως ειμαι, κοιτα την ψυχη μου\".
ειναι μια καραμελα...
ισχυει ομως το \"κοιτα με πως ειμαι, μαθε ομως να διαβαζεις σωστα...\"