Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by melene
ειναι το μονο ατομο μετα απο τοσο καιρο που με βοηθαει αφενος να ξεπερασω το πρηβλημα μου και αφετερου να νιωσω πως δεν ειμαι μονη και εχω καποιον να στηριζομαι.δεν θιγει λοιπον εμενα αλλα το κανει εμμεσα,θιγει την επιλογη μου αρα εμενα..
Νομιζω υπερβαλλεις.
Το οτι εσυ καταφερες και βρηκες το θεραπευτικο σου αλτερ εγκο,
αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσει και σε αλλους.
ma και βεβαια δεν ισχριστηκα ποτε το αντιθετο..
Μπορει να βρεθει ενας τριτος, και να μην εχει καλη γνωμη και να τον απορριψει, ισως για σωστους η και για λαθος λογους.
Καθε φορα λοιπον που θα συμβαινει αυτο, εσυ θα μπαινεις σε διαδικασια να κρινεις τις επιλογες σου?
δεν καταλαβες.αν θελει ας τον απορριψει..εγω δεν ειναι θμα οτι εγω κρινω τις επιλογες μου αλλα νιωθω πωςς το κανουν αλλοι για εμενα..ας τον απορριψει ας μην του ξαναμιλησει ποτε αλλα δεν μπορω να βγαινει δημοσια να τον εκμηδενιζει,δεν μπορω πως να σου το εξηγησω...
Κανε λοιπον εσυ την δουλεια σου και ασε τους αλλους που δεν τους κανει, να βρουν αυτο που τους ταιριαζει.
Ουτε εσυ εισαι λαθος, ουτε ο ανθρωπος που σε προσεχει, αλλα ουτε οι τριτοι που δεν τους κανει.
συμφωνουμε απολυτα..
εγω δεν ειπα ποτε ουτε επεβαλλα σε κανεναν τιποτα..δεν ειναι θεωρεις λογικη αντιδραση οταν βρισουν εναν δικο σου ανθρωπο,εναν ανθρωπο που ειναι πολυ κοντα σου,δημοσια, εδω μεσα να νιωσεις ασχημα?θα το περαγες στο ετσι..οτι δεν τρεχει τιποτα?
αν ερχοταν η αφρουλα και μου ελεγε οτι ξερεις τι,δεν μου κανει,οταν μιλαει εχει ενα τικ το οποιο μου τη δινει η δεν θεωρω πως εχει την ικανοτητα να με κανει καλα θα με ενοχλουσε?θα ελεγα απλα κριμα αλλα σεβαστο..τωρα χαρακτηρισμοι οπως ανικανος αχρηστος και λοιπα ε δεν μου καθονται καλα.καταλαβαινεις φανταζομαι..