Quote:
Originally posted by Alobar
\'... οχι απαραιτητα,
αν δεν σε ενδιαφερουν αυτα που λεω, γιατι να ειναι προβλημα?
Απο την αλλη, αν σε ενδιαφερουν εκει μπορει να υπαρχουν πολλες ερμηνειες.
Εχει να κανει με το τι κλικ σου κανουν αυτα που γραφω...\'
... για τον απλούστατο λόγο που γνωρίζεις. Συνηθίζεις να εκφέρεις άποψη για έννοιες που δεν κατέχεις κατά κόρον.
ας κανουμε την υποθεση εργασιας οτι ειναι ετσι οπως τα λες.
Λοιπον? το προβλημα που ειναι?
Εσυ αυτο που θα ηθελες, ειναι να σωπασω για παντα σωστα?
παρολα αυτα ξερεις οτι αυτο δεν θα συμβει, αλλα δεν θες να συμβιβαστεις....
λαμπρα....
Καθώς και για βιωματικές καταστάσεις που εφόσον τις αγνοείς, τις παρερμηνεύεις. Αυτά είναι τα βασικά.
παλι πες μου που ειναι το προβλημα και σε αυτο.
Αλλά και τα υπόλοιπα που συνηθίζεις, γνωστά ΜΟΥ είναι. Πάντα μπορούν να βρεθούν ερμηνείες, αν κάποιος ξέρει πώς να τις αιτιολογίσει. Αλλά μόλις τώρα είπα κάτι που δε συνηθίζεις καθόλου. Μ\' αρέσει που σ\' ενδιαφέρουν οι πολλές ερμηνείες. Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να καταφέρνεις να απαξιώνεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις και να καταλήγεις πάντα στο δικό σου. Σωστά!...
προτιμουσες να κατεληγα στο δικο σου ε?
ε τι να κανουμε, τα πνευματα μας δεν συναντιονται....
:P :P :P
\'... ομως με αυτο το χαος και το μπερδεμα που λες,
ειναι ο τροπος που σκεπτομαι και γενικα το πως εχω στημενο το μυαλο και την σκεψη μου.
Επειδη ετσι κινουμαι, ωφειλεις να το σεβαστεις.
Αλλωστε ο καθενας μας εχει το δικο του τροπο σκεψης, ο οποιος ειναι μοναδικος και αλλοτε ταιριαζει με καποιους αλλοτε οχι.
Ειχαμε μια παρομοια στιχομυθια εγω, εσυ και η R&W και τοτε φανηκε οτι εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τον τροπο σκεψης μου, μπορουσε ομως η R_W,
εμενα αυτο δεν με ενοχλει, μπορει να συμβει κατι τετοιο.
Γιατι ομως για σενα ειναι δυσβασταχτο εμποδιο?...\'
... απ\' τις τρεις πρώτες σειρές θα κρατήσω μόνο την αναφορά στον σεβασμό... συγκινητικό να μιλάς εσύ γι\' αυτόν...
να προσεξεις να μην βραχει το πληκτρολογιο σου....
φαντάζομαι Κρίνε οφείλεται στο γενικότερο υπόβαθρό σου κατά το οποίο τον επιδεικνύεις και αποδεικνύεις καθημερινά ε;...
εχεις πεσει μεσα.
οτι διαβαζεις χρειαστηκε πολυς κοπο για να γινει.
;)
χρησιμοποιείς πάλι άλλο μέλος, μια φορά μόνος σου ρε αδερφέ δε θα εκφραστείς;...
χρησιμοποιω ενα συμβαν που εγινε και το γνωριζουμε ολοι.
Πρεπει να το κανω γαργαρα επειδη δεν σε βολευει?
πολύ ωραία η ερμηνεία σου λοιπόν ότι το μέλος έχει καταλάβει τον τρόπο σκέψης σου. Αλλά μόλις πριν λίγο έλεγες ότι υπάρχουν κι άλλες, το ξέχασες κιόλα;...
σαφως και υπαρχουν και αλλες,
θες να κανουμε καταμετρηση?
για παράδειγμα, μια άλλη άποψη θα μπορούσε να είναι ότι κι οι δυο μπορεί να σε καταλαβαίνουμε και η μια να μη σε πάει...
ολα μπορει να συμβαινουν, και αυτο που λες φυσικα.
αλλά εγώ δε συνηθίζω να ομιλώ για λογαριασμό των υπολοίπων και δε με αφορά... εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ομιλείς για λογαριασμό όποιου επιθυμείς, άλλωστε είναι σε αυτά που ήδη είπαμε πριν πως συνηθίζεις. Γκόου ον λοιπόν...
θα σε βολευε καλυτερα αν αντι να τα γραψω εκανα quote την ακριβη στιχομυθια?
Δεν ειναι βαρετο αυτο το παιχνιδακι που παιζεις?
Αλλα ισως σε κανει να νιωθεις καλυτερα οποτε παω πασο.
\'... ειδικα εσυ δεν θα επρεπε να μιλας.
Με διαβαζεις κοντα μια δεκαετια και γνωριζεις οτι ετσι ακριβως γραφω παντα.
Ειτε με αποδεχεσαι οπως ειμαι, ειτε με προσπερνας.
Αν μη τι αλλο, ασχετως αν δεν με κανεις κεφι, γνωριζεις οτι δεν ειμαι fake γιατι αν ημουν στο περασμα αυτης της δεκαετιας θα ειχε φανει κατι διαφορετικο...\'
... εν ολίγοις \'ζαμαν φου\' στο να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου ενώ επιθυμείς το διάλογο...
δηλαδη οποιος επιθυμει τον διαλογο, πρεπει να αλλαζει και την συμπεριφορα του?
Μηπως εχεις πολλες απαιτησεις με αυτους που θες να κανεις διαλογο?
ποιό είναι το σκεπτικό άκριβώς πίσω απ\' αυτό;... ά ξέχασα, είσαι άψογος και ποτέ δεν έχεις να αλλάξεις κάτι. Κι εδώ δίκιο έχεις.
αψογοι δεν υπαρχουν,
απλα συνηθως μας αρεσει ο εαυτος μας οπως ειναι ετσι.
Δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα απ\' το να θέλει κάποιος επικοινωνία με τους άλλους, ειρωνευόμενος, με αγένεια, με απολυτότητα, με κακεντρέχεια για να πληγώσει κάποιους που τους θεωρεί υποδεέστερους.
αφου τα κανω ολα αυτα, γιατ θελεις επικοινωνια μαζι μου?
Ειναι σαφες οτι οι κωδικες μας ειναι αλλου για αλλου.
Εφοσον σε χαλαει γιατι το συνεχιζεις?
Γιατι δεν συνεχιζεις να μιλας μονο με μη ειρωνες, με ευγενικους, μη απολυτους και κακεντρεχεις κλπ κλπ???
Φάνταζομαι είναι νέοι οι κανόνες που τηρείς κι ως αδαής έχω μείνει πίσω...
το εχω ξαναπει,
ειμαι αυτος που ειμαι και σε οποιον αρεσω.
Εκπτωσεις δεν εχω μαθει να κανω στη ζωη μου, οπως δεν εχω μαθει και να κρυβομαι για αυτο που ειμαι.
Ασχετο αλλα αν εσενα δεν σου αρεσω,
εμενα ο εαυτος μου, μου κανει παρα πολυ και σε πληροφορω αυτο εμενα μου αρκει.
όσο για την δεκαετία κατά την οποία δεν έχεις διαφοροποιηθεί, μη το λες...
δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Αυτος ημουν παντα και αυτος σκοπευω να συνεχιζω να ειμαι.
Αν εχεις να πεις κατι διαφορετικο εδω ειμαι να το ακουσω.
(... τέλος πάντων, ήθελα να σχολιάσω και κάποιες απόψεις της Αφώτεινης, αλλά με τα μακρυνάρια που μεσολαβούν, μου είναι δύσκολο... νομίζω ότι αν έμπαιναν ένα - ένα κι ακολουθούσαν σχόλια, θα ήταν καλύτερα... και καλημέρα...)