η μενεγακη τα εχει με το νικοπολιδη???
Printable View
η μενεγακη τα εχει με το νικοπολιδη???
Ο 30αρης ομως τι να την κανει και να μην παει με μια 20αρα; Αυτο ειναι το θεμα για μενα και το παραλογο της ιστοριας. Σαν πολλοι εχουν αρχισει να βολευονται απο τα λεφτα και τις γνωριμιες που εχουν οι μεγαλυτερες τους. Σχεσεις απο συμφερον και μονο για αυτο και υπαρχουν τοσα πολλα κερατωματα και οχι μονο στα επωνυμα ζευγαριαQuote:
Originally posted by giwta2
Εμ, τώρα βρε ΄Ολα με 30αρη θα πάει δεν είναι θέμα μόδας μόνο.Εκανε τρία παιδιά,πλουσια είναι, ωραία είναι, τι πρόβλημα εχει;Τι να τον κάνει τον 50άρη;Εφαγε τα νιάτα της με αυτούς.
Ελα ντε;Είναι πραγματικοί έρωτες γιάυτό.Παίρνει ο ένας απο τον άλλον ότι καλύτερο έχει.Ο 30άρης τα λεφτά και η άλλη τα νιάτα.Πάντα ανάποδα έρχονται.Ευτυχία το θεωρείτε αυτό;εγώ πάντως όχι.
Κοιτα μπορει να μην παρει λεφτα ο μικροτερος και να κερδισει γνωριμιες επαγγελματικες ή κατι αλλο αναλογο. Παντως σιγουρα οταν υπαρχει συμφερον σε μια σχεση δεν μπορει να υπαρχει και αληθινη ευτυχια
Σωστά.Και το να αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα, αυτό απο μόνο του τι λέει;δεν μπορεί πια να αντέχουν τόσους χωρισμούς.Ψάχνουν, ψάχνονται γιατί κάτι τους λείπει.να τα βράσω και τα λεφτά και τα παλάτια όσο αξίζει μια αληθινή αγκαλιά και μια αληθινή αγάπη.
Μπραβο γιωτα μου, αυτό είναι που θέλουμε όλοι: Αγάπη.Quote:
Σωστά.Και το να αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα, αυτό απο μόνο του τι λέει;δεν μπορεί πια να αντέχουν τόσους χωρισμούς.Ψάχνουν, ψάχνονται γιατί κάτι τους λείπει.να τα βράσω και τα λεφτά και τα παλάτια όσο αξίζει μια αληθινή αγκαλιά και μια αληθινή αγάπη.
Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων που δεν αγαπήθηκαν, πρώτα απ όλα απ την οικογένεια τους και έπειτα από συντρόφους και φίλους με τα γνωστά αποτελέσματα.
Βέβαια, όλα στο χέρι μας είναι. Φτάνει να αξίζουμε.
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ο 30αρης ομως τι να την κανει και να μην παει με μια 20αρα; Αυτο ειναι το θεμα για μενα και το παραλογο της ιστοριας. Σαν πολλοι εχουν αρχισει να βολευονται απο τα λεφτα και τις γνωριμιες που εχουν οι μεγαλυτερες τους. Σχεσεις απο συμφερον και μονο για αυτο και υπαρχουν τοσα πολλα κερατωματα και οχι μονο στα επωνυμα ζευγαριαQuote:
Εμ, τώρα βρε ΄Ολα με 30αρη θα πάει δεν είναι θέμα μόδας μόνο.Εκανε τρία παιδιά,πλουσια είναι, ωραία είναι, τι πρόβλημα εχει;Τι να τον κάνει τον 50άρη;Εφαγε τα νιάτα της με αυτούς.
δεν υπαρχει παντα συμφερον ολα σε μια σχεση μεταξυ μεγαλυτερης και μικροτερου
και στην τελικη μια 40αρα μπορει να ναι πιο ομορφη απο μια 20αρα σημερα και ανετα να εχει στα ποδια της τον 30αρη.
Γειά στο στόμα σου. Το κακό για σας τις γυναίκες είναι πως ανακαλύψατε πρώτα τους βάτραχους και μετά τα ξεχασμένα φύκια στον βυθό της λίμνης. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε νέες, ταλαντούχες και προικημένες απο κάθε άποψη υποψήφιες βαμπιρέλες. Φίλα τον βάτραχο σου δεν λεγόταν ο τίτλος μιας πρόσφατης ελληνικής σειράς; Α και ένα ανέκδοτο. Πως λέγεται ένας βάτραχος που κάνει νιάου νιάου;Quote:
...δες την απάντηση κάτω (αν δεν την έχεις δει ήδη...
γάτραχος
κι εσυ που το ξερεις καλε οτι δεν υπαρχει αληθινη ευτυχια?Quote:
Κοιτα μπορει να μην παρει λεφτα ο μικροτερος και να κερδισει γνωριμιες επαγγελματικες ή κατι αλλο αναλογο. Παντως σιγουρα οταν υπαρχει συμφερον σε μια σχεση δεν μπορει να υπαρχει και αληθινη ευτυχια
στο κρεβατι τους εισαι η εισαι εξομολογος μικρων-ζιγκολο?
μια συζητηση με καποιον που εχει δεσμο με μεγαλυτερη του ισως σε κανει να αλλαξεις γνωμη..
δεν μπορεις να βγαζεις συμπερασματα απο τις δικες σου επιθυμιες,δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες επιθυμιες..
Μα επειδη ξερω αναλογες σχεσεις για αυτο το λεω καλε :D
επειδη ξερω κι εγω αρκετες, καλε, σου λεω πως δεν ειναι καθολου ετσι ταπραγματα..
απλα σε μερικους αντρες αρεσουν οι μεγαλυτερες γυναικες και σε μερικες γυναικες αρεσουν οι μικροτεροι αντρες...
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, καλε....
Δεν ξερω τι κανεις εσυ και δεν με ενδιαφερει. Αναφερθηκα στα ατομα που εχω γνωρισει εγω και εχει πεσει και γερο κερατο. Ενταξει καλε;
Αντε στο τελος θα μου το κολλησεις :D
... κι εμένα μια φίλη μου είναι 43, ο άντρας της 29 κι έχουν ήδη τρία μπομπιρόνια... σιγά τα ωά... κι εγώ που είμαι 38 έχω κάνει δυο ερωτικές σχέσεις μ\' έναν 26άρη και με έναν 22άρη. Ο δε 22άρης σήμερα είναι κολλητάρι μου. Ούτε φράγκα έχω και είμαι και πιο κοντή απ\' τη Μενεγάκη... όλα αυτά είναι κολλήματα που φτιάχνουμε με αγάπη από μας για μας για να δυσκολεύουμε τις ζωές μας...
μια στο καρφι και μια στο πεταλο, καλε....Quote:
Δεν ξερω τι κανεις εσυ και δεν με ενδιαφερει. Αναφερθηκα στα ατομα που εχω γνωρισει εγω και εχει πεσει και γερο κερατο. Ενταξει καλε;
Αντε στο τελος θα μου το κολλησεις :D
πριν λιγο μας ελεγες οτι οι μικροτεροι θελουν να φανε ταλεφτα απ τις μεγαλυτερες κι ειναι αυτος ο λογος που σχετιζονται μαζι τους...
τωρα το κερατο που κολλαει καλε?????
πρωτα απ ολαQuote:
Originally posted by Alobar
... κι εμένα μια φίλη μου είναι 43, ο άντρας της 29 κι έχουν ήδη τρία μπομπιρόνια... σιγά τα ωά... κι εγώ που είμαι 38 έχω κάνει δυο ερωτικές σχέσεις μ\' έναν 26άρη και με έναν 22άρη. Ο δε 22άρης σήμερα είναι κολλητάρι μου. Ούτε φράγκα έχω και είμαι και πιο κοντή απ\' τη Μενεγάκη... όλα αυτά είναι κολλήματα που φτιάχνουμε με αγάπη από μας για μας για να δυσκολεύουμε τις ζωές μας...
η μενεγακη μπορει να ειναι λιγο *******, ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
μαθανε ολοι τωρα, κοντη και κοντη!!! 1,70 κοντη ειναι? τι να πουνε κι οι κοντες...
κατα τα λοιπα συμφωνω..
ξερω κι εγω αρκετες τετοιες σχεσεις πολυ αρμονικες οπως ξερω και πολλες με την \"νομιμη\" διαφορα ηλικιας , καθολου αρμονικες αλλα ΚΑΙ ωφελιμιστικες . γιατι πρεπει καποιος να ειναι η μικροτερος η μεγαλυτερος για να θελει να εκμεταλευτει τον αλλο>? ειναι προνομιο των μικρων , η των αντρων ,αυτο? απο ποτε?