Δεν τρεχει τιποτα. Η συζητηση αυτη εχει τελειωσει για εμενα. καλη συνεχεια.Quote:
Originally posted by Adzik
αστον..μην τον τσιγκλασ δεν χρειαζεται.
Printable View
Δεν τρεχει τιποτα. Η συζητηση αυτη εχει τελειωσει για εμενα. καλη συνεχεια.Quote:
[quote]Originally posted by Winston_man
Δέν ξανασχολούμαι με τον κύριο. Είναι πολύ μάγκας κ νταής.Quote:
Καλη συνεχεια και σε σενα!! :)Quote:
Originally posted by missing_mile
Δέν ξανασχολούμαι με τον κύριο. Είναι πολύ μάγκας κ νταής.
Τόσο χάλια πήγε;Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
[Αφου το θεμα ειναι τα χειροτερα ραντεβου τοτε σιγουρα ειναι ενα που βγηκα πριν απο κανα χρονο και εστειλα μηνυμα σε μια γνωστη μου να με σωσει :D
θα φέρει και την μαμά του :dQuote:
ε καλα...δεν υπηηηηηρχε περιπτωση να υπαρξει και 2ρο ραντεβου...
.
.
βασικά κάθε φορά που σκεφτόμουν το ραντεβού, σαν.. ραντεβού με σκοπό τον εντυπωσιασμό της άλλης κτλ κτλ , κάπου το έχανα το παιχνίδι , είτε από άγχος για να φανώ σουπερ (τρομάρα μου :D) ,είτε από αμηχανία αμα ξεμέναμε από λέξεις είτε γενικά απότ τέτοια σκαλώματα.
Αυτό το διόρθωσα όταν άρχισα να βλέπω τα ραντεβού σαν
-βόλτα
-γνωριμία με έναν άλλο άνθρωπο και ότι προκύψει
Πιο χαλαρωτικό κλίμα έτσι, είσαι 100 φορές πιο πολύ ο εαυτός σου , και \"σκοπός\" δεν ειναι ο ενας να κερδίσει τον άλλο λες και είμαστε στο τουρνουά τάβλι, αλλά να περάσει ευχάριστα η ώρα και για τους 2. Και μετά αυτό το \"οτι προκύψει\" έρχεται ολο και πιο κοντά από μόνο του ;)
Φιλάκια!Quote:
Originally posted by Winston_man
Καλη συνεχεια και σε σενα!! :)Quote:
Δέν ξανασχολούμαι με τον κύριο. Είναι πολύ μάγκας κ νταής.
Quote:
Originally posted by Boltseed
βασικά κάθε φορά που σκεφτόμουν το ραντεβού, σαν.. ραντεβού με σκοπό τον εντυπωσιασμό της άλλης κτλ κτλ , κάπου το έχανα το παιχνίδι , είτε από άγχος για να φανώ σουπερ (τρομάρα μου :D) ,είτε από αμηχανία αμα ξεμέναμε από λέξεις είτε γενικά απότ τέτοια σκαλώματα.
-βόλτα
Πιο χαλαρωτικό κλίμα έτσι, είσαι 100 φορές πιο πολύ ο εαυτός σου , και \"σκοπός\" δεν ειναι ο ενας να κερδίσει τον άλλο λες και είμαστε στο τουρνουά τάβλι, αλλά να περάσει ευχάριστα η ώρα και για τους 2. Και μετά αυτό το \"οτι προκύψει\" έρχεται ολο και πιο κοντά από μόνο του ;)
Συμφωνώ, αρκεί να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα κ επικοινωνία, γιατί αν δεν υπάρχουν τότε είναι πολύ χάλια το ραντεβού. Μου έχει τύχει μερικές φορές κ ένιωσα πολύ άβολα. θα προτιμούσα να μην είχα βγει.Quote:
Quote:
Originally posted by Boltseed
-βόλτα
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμεQuote:
Παιδιά, θέλετε να πούμε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί σε ένα ραντεβού; Τι είναι αυτό που μας ενοχλεί; Εγώ νομίζω ότι είναι οι τσιγγούνηδες άνδρες, που δεν κερνάνε. Μου έχει τύχει τρεις φορές κ το θεωρώ πολύ γυφτιά. Σας έχει τύχει κ εσας?
παντως μου εχει τυχει να λεω στα πρωτα 2 ραντεβου για καποιον πωςδεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε σχεση..γιατι \'\'κατι \'\' λυπει... και ομως ο μπαγασας μετα απο 4-5 ραντεβου..να με κανει να τον βλεπω με αλλο ματι τελικα...
αλλο στο πρωτο ραντεβου..και αλλο το συναιχεια...Quote:
Originally posted by hornet
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμεQuote:
Παιδιά, θέλετε να πούμε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί σε ένα ραντεβού; Τι είναι αυτό που μας ενοχλεί; Εγώ νομίζω ότι είναι οι τσιγγούνηδες άνδρες, που δεν κερνάνε. Μου έχει τύχει τρεις φορές κ το θεωρώ πολύ γυφτιά. Σας έχει τύχει κ εσας?
οπως αλλο ευγενεια...και αλλο συνηθεια...
εξαλου αν το δεις λογικα οι αντρες βγαζουν περισσοτερα χρηματα απο τις γυναικες..αν και αυτος δεν ειναι ο λογος...που θελουμε να φερονται οι αντρες με τροπους...
Καλα, μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς με έναν τύπο, το σκεφτόμουν να ξαναβγώ μαζί του γιατί κάτι με χάλαγε. Βγήκαμε με παρέα τη δεύτερη φορά, κ μου στέλνει ένα κρυφό μύνημα στο κινητό. Ε, δεν ξέρω τι έπαθα από το μύνημα κ μετά! Ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Περίεργο έτσι;Quote:
παντως μου εχει τυχει να λεω στα πρωτα 2 ραντεβου για καποιον πωςδεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε σχεση..γιατι \'\'κατι \'\' λυπει... και ομως ο μπαγασας μετα απο 4-5 ραντεβου..να με κανει να τον βλεπω με αλλο ματι τελικα...
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί άμα βγουν δύο παιδιά 20 χρονών φοιτητές που δε δουλεύουν ας πούμε , να πρέπει να κεράσει ο άντρας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου αξίζουν συγχαρητήρια άμα κερνάς με τα λεφτά που στα έχουν δώσει οι γονείς χαρτζηλίκι.
Και γενικότερα άμα θέλουμε ισότητα , νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρηθεί και η ιδέα του κεράσματος στα ραντεβού.
Το χειρότερο ραντεβού για μένα ήταν όταν η τύπισσα έδειχνε ξεκάθαρα ότι βαριέται (κι εγώ βαριόμουν αλλά προσπαθούσα τουλάχιστον να βρω κάποια δίοδο επικοινωνίας) , αλλά το χειρότερο ήταν πως έπαιζε το μάτι της με τρόπο άκομψο.
Δεν το βλέπω σαν θέμα ισότητας αλλά ως ευγενική χειρονομία, ότι σέβεσαι τη κοπέλα κ για αυτό τη κερνάς. Κάποια θέματα είναι γυναικεία κ κάποια ανδρικά από μόνα τους. Εγώ ας πούμε κάνω τις δουλειές του σπιτιού κ το αγόρι μου όλες τις επισκευές στο σπίτι. Κυλάει από μόνο του έτσι.Quote:
Originally posted by hornet
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμε
Οταν δεν φτανει τα ορια της εκμεταλλευσης τοτε γιατι να μην κερνας την κοπελα. Στην τελικη εμενα μου δινει ικανοποιηση οταν γινεται αυτο.