Συγγνώμη αλλά αυτά που λες να θεωρούμε τους άλλους ότι θέλουν να μας κάνουν κακό είναι κακία; Δεν κολλάει αυτό που λες. Όσο για τις απόψεις μου, λέω κι εγώ να μην πεθάνει ένας άνθρωπος, το ίδιο λέτε κι εσείς ότι δεν έπρεπε να πεθάνει το μικρό, και σας είπα μετά ότι δεν έπρεπε γιατί όλοι πρέπει να ζούνε. Τι άλλο να πω πια; Δείχνω κατανόηση σε έναν άνθρωπο που είχε τα νεύρα του και δεν είχε άλλη επιλογή εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό; Αυτό που λες στην real life δεν θα μπορούσα να σου ξεφύγω, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρίνεις και να μου φερθείς άσχημα. Όσο για τον κόσμο, μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν, να κατακρίνουν, να λένε να λένε....Ποτέ δεν βάζουν τον εαυτό τους στη θέση του άλλου.. Και σε αυτή την περίπτωση και να τον βάζουν, δεν βάζουν με βάση τον χαρακτήρα του άλλου ανθρώπου. Εσείς αλήθεια δεν μισείτε θανάσιμα κανέναν; Όσο για την ασθένεια, οι περισσότεροι κρίνουν έναν άνθρωπο με βάση την ασθένειά του, αυτές είναι οι αξίες που λες ότι έχουν οι άνθρωποι. Γι\'αυτό κι εγώ διαφωνώ με όλους. Όσο για το κατίνα, δεν ήταν απορία. Απλά διαπίστωση.Quote:
Originally posted by soft
Θα στα πω λιγο απλα libpa .................................
Αυτα ειχα να πω τα λιγα
Γιατι φευγω ενα ταξιδακι λογο της σημερινης μερας :) :)