Εγώ πάντως χθες πήρα το τελευταίο του βιβλίο.
Printable View
Εγώ πάντως χθες πήρα το τελευταίο του βιβλίο.
Alo,Quote:
Originally posted by Alobar
Παιδιά εγώ έχω \'σταθεί\' και εστιάζω όπως είπα και πριν, στο ότι μου βγάζει έναν... ανθρωπένιο άνθρωπο. Απαλλαγμένος εν γένει \'δηθενιών\', φόβων, και πάσης φύσης περιττών που δυσκολεύουν την ανθρώπινη φύση και ζωή κατά συνέπεια. Μετράει πολύ για μένα η εμπειρία του με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, καθώς και η τρυφερή του ματιά στο καταταλαιπωρημένο πλάσμα που λέγεται Άνθρωπος. Η απλότητα, το χιούμορ και η μεταδοτικότητά του καθώς και ο αυτασαρκασμός ως δείγμα αυτογνωσίας με καλύπτουν.
:)
προσωπικα νομιζω πώς δεν θα γινονταν τοσος λογος για τον Πατερα Φαρο, αν ήταν ο κανονας της εκκλησιας και οχι η φωτεινη εξαιρεση.
Απο κει κ περα, αυτο δεν σημαινει οτι μειωνεται η αξια του ανθρωπου. Ισως ομως να μπαινει κ σε μια άλλη διασταση.
Συμφωνώ Σοφία. Απλά τονίζω ότι μου είναι τόσο γοητευτικός όλος ως σύνολο, που λίγες στιγμές σκέφτηκα αυτή του την ιδιότητα. Έχω μια ροπή σε τέτοιες ιδιοσυγκρασίες και ομολογώ ότι με κέρδισε ο... μπαγάσας ο Φιλόθεος...
;)
Quote:
Συμφωνώ Σοφία. Απλά τονίζω ότι μου είναι τόσο γοητευτικός όλος ως σύνολο, που λίγες στιγμές σκέφτηκα αυτή του την ιδιότητα. Έχω μια ροπή σε τέτοιες ιδιοσυγκρασίες και ομολογώ ότι με κέρδισε ο... μπαγάσας ο Φιλόθεος...
;)
ΩΩΩωωω
Ερωωωταα ερωτταααα
http://skepacabra.files.wordpress.co...and-priest.jpg
... αυτό είναι από \'Τα απόκρυφα μιας μοναχής\';... διότι υπάρχει η Μοναχή (καλόγρια) αλλά υπάρχει και ο... μοναχός ο άνθρωπος... :P ... πιάνομαι;...
:P
Quote:
... αυτό είναι από \'Τα απόκρυφα μιας μοναχής\';... διότι υπάρχει η Μοναχή (καλόγρια) αλλά υπάρχει και ο... μοναχός ο άνθρωπος... :P ... πιάνομαι;...
:P
Αλομπαρ δεν ξέρω αν πιάνεσαι αλλά νομίζω...ότι πρέπει να πιαστείς επειγόντως!
Από παπά η μοναχό κατα προτίμηση!
Ο πατερας Φιλοθεος κανει ψυχοθεραπεια ,η ειναι εξομολογος?
Μου εκανε εντυπωση και η ηλικια του! ειναι 80 χρονων! κι ομως λογω αυρας μοιαζει 60!
Quote:
Originally posted by katerinaki
Ο πατερας Φιλοθεος κανει ψυχοθεραπεια ,η ειναι εξομολογος?
Μου εκανε εντυπωση και η ηλικια του! ειναι 80 χρονων! κι ομως λογω αυρας μοιαζει 60!
Τεκνό είναι! Και όχι τέκνον
νομίζω ότι κάνει λειτουργία σε μια εκκλησία στην πλάκα.
(άγιος νικόλαος ραγκαβας).
παλιά όταν ήταν νεότερος και δούλευε πρέπει να ήταν ψυχοθεραπευτής (δεν παίρνω όρκο κι όλας, αλλά έτσι κατάλαβα).
τώρα δεν ξέρω αν ακόμα λειτουργεί στην πλάκα, καθώς είναι και 80 ετών, αλλα μάλλον.
Quote:
Originally posted by lucifer
νομίζω ότι κάνει λειτουργία σε μια εκκλησία στην πλάκα.
(άγιος νικόλαος ραγκαβας).
παλιά όταν ήταν νεότερος και δούλευε πρέπει να ήταν ψυχοθεραπευτής (δεν παίρνω όρκο κι όλας, αλλά έτσι κατάλαβα).
τώρα δεν ξέρω αν ακόμα λειτουργεί στην πλάκα, καθώς είναι και 80 ετών, αλλα μάλλον.
Τώρα λες να εξομολογεί και να κάνει ψυχοθεραπεία συγρόνως? Καλό ε? Και αισθάνεσαι καλύτερα και δεν πας στην κόλαση!
ναι αλλα αυτός δεν είναι πάπας! (ο τόνος στο πρώτο α)
αν θες να μην πας κόλαση πρέπει να αγαπήσεις τον πλησίον!
με ταυτόχρονη μείωση του εγώ!
αν μάλιστα όπου η λέξη πλησίον, βάλεις τον πιο αντιπαθητικό για σένα άνθρωπο,
χμμμ....
ζόρικα θέματα βάζει ο πατήρ φιλόθεος! ;)
Quote:
ναι αλλα αυτός δεν είναι πάπας! (ο τόνος στο πρώτο α)
αν θες να μην πας κόλαση πρέπει να αγαπήσεις τον πλησίον!
με ταυτόχρονη μείωση του εγώ!
αν μάλιστα όπου η λέξη πλησίον, βάλεις τον πιο αντιπαθητικό για σένα άνθρωπο,
χμμμ....
ζόρικα θέματα βάζει ο πατήρ φιλόθεος! ;)
Ναι αλλά εγώ θέλω να αγαπήσω τον πλησίον, να μην έχω ψυχικές διαταραχές αλλά και να πάω στην κόλαση. Τι πρέπει να κάνω!????:mad:
να πας η να μην πας?
μπερδεύτηκα
Quote:
να πας η να μην πας?
μπερδεύτηκα
Ε να πάω φυσικά!
Τι στον παράδεισο να πάω με τα φλωράκια εκεί και τους nerds? :o
άμα αγαπήσεις ειλικρινώς όλους τους πλησίον, την .....μπιπ! δεν έχει κόλαση! :P
αντιθέτως θα πάθεις ένα φαινόμενο που ο πατήρ φιλόθεος το περιγραφει ως εξής:
θα εγκατασταθεί ο θεός μέσα σου.
οπότε, ένα φονακι τουλάχιστον πρέπει να το ρίξεις :P