... ο καθένας έχει τον τρόπο του Πετράν. Ευχαριστώ, το γνωρίζω...
Printable View
... ο καθένας έχει τον τρόπο του Πετράν. Ευχαριστώ, το γνωρίζω...
Alobar, δεκτά αυτά που λες. Σε ευχαριστώ για την υγιή και ανθρώπινη κριτική σου. Δεν φέρνω καμία αντίρρηση αν και σε πληροφορώ πως είχα καλές προθέσεις. Καλό σου βράδυ και συγνώμη αν ενόχλησε κάτι από αυτά που είπα.
Λοιπον αυτο που λες πετραν δεν καλυπτει γιατι κανει quote ολο το κειμενο και πρεπει να σβηνεις.Quote:
Εχμ αλομπαρ σε περίπτωση που δεν το ξέρεις...πάνω δεξιά σε κάθε ποστ έχει δύο κουμπάκια. Το ένα λέει \"quote\" (το άλλο \"report\" και και είναι δικό σου έχει και το \"edit\"). Βρίσκεις το ποστ που σε ενδιαφέρει και το πατάς. Οπότε τον κάνεις quote! χιχι
Αλλα δεν σε εμποδιζει κανεις να βαζεις αρκει να βαζεις {quote} και να κλεινεις παντα με {/quote} οσες προτασεις θες (οπου { το [ και οπου } το ] ) , χειροκινητα αλλα μαλλον τα ξερεις αλ οποτε το λεω για τους νιουφηδες:)
Ονειροπλασμένε, δε μου οφείλεις κάποια συγγνώμη γιατί απλά έγινε μια τοποθέτηση πάνω σε πράματα που θεώρησα σημαντικά. Τί σημασία έχει αν όλοι συμφωνούσαμε;... :) ... πιστεύω πως καταλαβαίνω ότι έχεις πάντα καλές προθέσεις και σημασία έχει για όλους μας νομίζω να είναι κυρίως σεβαστά αυτά που λέμε κι όχι τόσο δεκτά. Κι εγώ σ\' ευχαριστώ και καλό ξημέρωμα...
:)
Ο σεβασμός έλειπε και από τις δύο πλευρές και δεν είδα σε σένα να μίλησα άσχημα. Αντίθετα εσύ με έκρινες όλη την ώρα. Πότε επικαλέστηκα εγώ την ασθένειά μου; Θέλω quote. Που το κατάλαβες ότι δεν μου καίγεται καρφί; :o Και επιπλέον, για το αν ήμουνα το θύμα ή όχι, νομίζω μίλησαν πολλοί πριν από μένα.. Αυτά είχα να πω όσο για την απάθεια, δικαίωμά μου είναι..Quote:
Originally posted by Alobar
\'... Δημοκρατία είναι ο καθένας να λέει την άποψή του και αυτή να γίνεται σεβαστή. Επίσης οι χαρακτηρισμοί πρέπει να αποφεύγονται.. Αυτά είχα να πω...\'
Είδα να γίνεται πολύ κουβέντα για την πλειοψηφία, τη δημοκρατία, τη μονάδα. Οι 10 εναντίον ενός. Μόνο που και αυτοί οι 10, αποτελούν εξίσου μια μονάδα ο καθένας. Και σ\' αυτό δεν είδα να στέκεται κάποιος. Επομένως ο καθένας οφείλει - δε λέω πρέπει - να σέβεται τον άλλον, είτε ο άλλος είναι στην ίδια με αυτόν όχθη είτε στην απέναντι. Κι όταν απαιτούμε σεβασμό, ας τον δείχνουμε πρώτα σε μας τους ίδιους. Κι εσύ δε τον έδειξες ούτε με την επιθετικότητα, ούτε με την ειρωνία, ούτε με τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσες. Κι εγώ είμαι μονάδα στους 10 και μιλώ για μένα όχι για λογαριασμό των υπολοίπων 9, αλλά δεν είδα να το σεβάστηκες. Και κάτι ακόμη που δε σεβάστηκες, είναι ότι ο διάλογος - ας τον πούμε - έγινε επί ίσοις όροις. Ζόρια όποιου είδους έχουν κι άλλοι εδώ μέσα Λίμπα, δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο. Και δεν είναι το είδος του όποιου προβλήματος που μπορεί να έχει κανείς, αλλά το πώς το βιώνει. Και κάποιοι μπορούν να βιώνουν τα δικά τους πιο δύσκολα από ό,τι εσύ τα δικά σου. Αλλά επίσης δε σε ενδιαφέρει. Αυτό που μετράει λοιπόν σε μια συζήτηση, είναι οι χαρακτήρες και οι συμπεριφορές. Ο σεβασμός μίλησε δια της απουσίας του... αυτό το τελευταίο το λέω, επειδή λίγο παρακάτω ζήτησες ή μάλλον απαίτησες να σταματήσουμε γιατί έχεις ψυχική ασθένεια. Εσύ το επικαλέστηκες. Έχουνε και άλλοι όμως μιας και είσαι σ\' ένα χώρο που υποτίθεται ότι φιλοξενεί τα ζόρια μας...
\'... libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο...\'
... Ονειροπλασμένε, \'χαστούκι\' επίσης μπορεί να φάει κι όποιος πιστεύει και λέει πράγματα που πολλές φορές μπορεί να \'ξεβολέψουν΄και τον έναν που θέλει να παρουσιαστεί ως θύμα... κι επειδή παραπέμπεις σε συγκεκριμένου τύπου \'προβλήματα\' καλό είναι κατά τη γνώμη μου - κι αν θες σκέψου το μόνο - να μη γίνεσαι άδικος. Στο περιβάλλον μας μπορεί να έχουμε ανθρώπους με τα προβλήματα στα οποία αναφέρεσαι και να μας καίγεται το καρφάκι μας. Κι αυτό δε μπορείς να το ξέρεις. Θα μπορούσες όμως και να το γνωρίζεις αν το είχες διαβάσει. Κι εγώ που έχω στο περιβάλλον μου, στέκομαι κυρίως στο χαρακτήρα τους και όχι στο όποιο πρόβλημά τους. Βλέπεις μιλάω συνεχώς για το πόσο φυσιολογικό είναι να μας συμβεί ο,τιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Κι επειδή έχω δεχτεί \'στιγματισμό\' για άλλους λόγους, δε δέχομαι να μου λένε ότι \'στιγματίζω\' αυτοί που δε με διαβάζουνε. Τη δική μου γνώμη για το χαρακτήρα σου και τα όσα γράφεις την ξέρεις φυσικά...
\'... Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της...\'
Αυτό με στεναχωρεί. Γιατί περιγράφεις αυτό ακριβώς που έκανε η Λίμπα. Μίλησε για πολλά ανθρώπινα \'δεινά\' που μπορούν κυριολεκτικά να ισοπεδώσουν έναν άνθρωπο, με πολύ μεγάλη απάθεια και εκ του ασφαλούς φυσικά. Κι όταν λέγονται πράγματα που αφορούν κυρίως το σωματικό πόνο σε όποια μορφή του και έχει να κάνει με ανυπεράσπιστα πλάσματα όπως τα παιδιά και τα ζώα, νιώθω να μη σέβονται εμένα αυτοί που δε τον έχουν νιώσει. Καθώς και ψυχικούς που μπορεί να μην ένιωσαν ποτέ...
Θα κλείσω λέγοντας το εξής. Η διαφορετικότητα στην άποψη, δεν είναι να την γράφω σε μια οθόνη με τη χρήση μαύρων σημαδιών. Είναι η πράξη έξω απ\' την οθόνη. Η στάση ζωής και η εμπειρία που υπάρχει από πίσω. Είτε είσαι ο ένας, είτε είσαι στους 100. Και οι λύκοι - οι πανέμορφοι λύκοι - σε αγέλη ζουν και εργάζονται συλλογικά. Αλλά ο καθένας έχει το δικό του ρόλο και τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Ευχαριστώ...
... Κηπ δεν αντέχω τις αγκύλες και τις παρενθέσεις... :) ... τρώω κόλλημα μόνο με τις τελίτσες μου...
;)
keep, καλύτερα να κάνεις quote από το κουμπί πάνω δεξιά γιατί ψάχνω κάθε φορά να δω ποιός είπε αυτό που παραθέτεις!Quote:
Originally posted by keep_walking
Λοιπον αυτο που λες πετραν δεν καλυπτει γιατι κανει quote ολο το κειμενο και πρεπει να σβηνεις.Quote:
Εχμ αλομπαρ σε περίπτωση που δεν το ξέρεις...πάνω δεξιά σε κάθε ποστ έχει δύο κουμπάκια. Το ένα λέει \"quote\" (το άλλο \"report\" και και είναι δικό σου έχει και το \"edit\"). Βρίσκεις το ποστ που σε ενδιαφέρει και το πατάς. Οπότε τον κάνεις quote! χιχι
Αλλα δεν σε εμποδιζει κανεις να βαζεις αρκει να βαζεις {quote} και να κλεινεις παντα με {/quote} οσες προτασεις θες (οπου { το [ και οπου } το ] ) , χειροκινητα αλλα μαλλον τα ξερεις αλ οποτε το λεω για τους νιουφηδες:)
(όλο υποδείξεις είμαστε εδώ μέσα!!:o) :P
Quote:
Originally posted by marian_m
Μάγκας βγήκε για σεργιάνι...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.
εσυ εισαι αυτος?
Η χειροτερη κατινα του φορουμ?
ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.
Αντε κλειστο να ησυχασουμε.
Και μην τολμησεις να απαντησεις,
γιατι οσο το τραβας, εγω το ξεχειλωνω.
καλως τηνε την περδικα
που περπατει λεβεντικα
:D
Quote:
Originally posted by iberis
keep, καλύτερα να κάνεις quote από το κουμπί πάνω δεξιά γιατί ψάχνω κάθε φορά να δω ποιός είπε αυτό που παραθέτεις!Quote:
(όλο υποδείξεις είμαστε εδώ μέσα!!:o) :P
Aαααααααααααααααααααααα
ετσι?
Δεν θελω συνηθως κανω πολλαπλα quote.
Originally posted by iberis
{i}Originally posted by iberis{/i}
μπορω να κανω και αυτο αλλα βαριεμαι:P
Λίμπα μη με βάζεις σε διαδικασία. Προσέχω πάντα τί έχει λεχθεί αν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. Κι αν θες ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά για το \'καρφί\' που αναφέρεται στους αγνώστους ανθρώπους του ίντερνετ. Έχω γράψει αυτά όλα που ήθελα. Καλό ξημέρωμα και σε σένα.Quote:
Originally posted by libpa
Θα ήθελα κάποιος να μου πει σε ποιές 31 σελίδες αναφερόμαστε και σε ποιό άτομο εναντίον της ομάδας αφού δεν αναφερόμαστε σε μένα. Θα μου λύσει κάποιος αυτή την απορία; Γιατί έτσι έλαβα σε u2u. Ε φτάνει, είμαι ψυχικά ασθενής, δεν θα με τρελάνετε κι άλλο!
Καλά εσύ με αυτό λες ότι επικαλούμαι την ασθένειά μου; Ότι δλδ επειδή είπα να μην με τρελάνετε κι άλλο με το να μου λέτε ψέμματα για το θέμα εννοούσα να σταματήσετε; Απλά να μην λέτε ψέμματα είπα..Βαριέμαι τώρα να διαβάζω. Το ποιός πετάει καρφιά φαίνεται...Quote:
Λίμπα μη με βάζεις σε διαδικασία. Προσέχω πάντα τί έχει λεχθεί αν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. κι αν θες ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά για το \'καρφί\' που αναφέρεται στος αγνώστους ανθρώπους του ίντερνετ. Έχω γράψει αυτά όλα που ήθελα. Καλό ξημέρωμα και σε σένα.Quote:
Originally posted by libpa
Θα ήθελα κάποιος να μου πει σε ποιές 31 σελίδες αναφερόμαστε και σε ποιό άτομο εναντίον της ομάδας αφού δεν αναφερόμαστε σε μένα. Θα μου λύσει κάποιος αυτή την απορία; Γιατί έτσι έλαβα σε u2u. Ε φτάνει, είμαι ψυχικά ασθενής, δεν θα με τρελάνετε κι άλλο!
Quote:
Ξερεις γουσταρω να διαβαζω τα αρθρα σου αληθεια...γιατι μου φανηκε καπως βαρυ αυτο που ειπα...λολ αντε να κανεις μετα να κανεις flame war.
χαχα τι λες πλάκα είχε. Όμως θα σου απαντήσω πολύ πιο βαθιά και ζεστά. Γιατί πιστεύω-καλέ μου keep-ότι μόνο όταν κάποιος σε \"τρυπάει βαθιά μέσα...στην ψυχή σου\" \"νιώθεις\" τα πράγματα στην πραγματική τους στάση και υπόσταση
(standard Weird Response)
Keep μου καλέ μου,
Όταν αγαπάμε το μέσα μας βαθιά, όχι μέσα στα λόγια των άλλων, αλλά μέσα στα δικά μας λόγια, θέλω και δεν θέλω, όταν νιώθουμε το είναι μας σαν δικό μας είναι και όχι σαν το είναι της κυρα-μαρίκας
Δεν μας αγγίζει τίποτα
βρώμικο, μοχθηρό, άσχημο
Γιατί το φως που ακτινοβολούμε σκοτώνει κάθε κακια και μύχια σκέψη. Γιατί αυτό το φως μας είναι το δικό μας φως η δικιά μας αλήθεια.
Είναι η λαμπρή ψυχή μας που καταπολεμά κάθε σκοτάδι και όσο εμείς ξέρουμε πως είμαστε οι ίδιοι, από το ίδιο το φως που εκπέμπουμε εμείς, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κρυφό.
Γιατί αυτό θα το έχουμε φωτίσει ήδη.
Χρυσέ μου, γλυκέ μου, κλανιέ μου keep
σταμάτα να ζέχνεις και να μυρίζεις σαν το κουνάβι που απεγνωσμένα τρέχει μακριά από την ίδια του την μυρωδιά
Μύρισε τα όμορφα, τα ανοιξιάτικα, αρόματα. Κάνε και ένα μπάνιο! Βάλε axe dark chocolate και χαρμάνι
Και όταν-εσύ ο ίδιος!-μυρίσεις την δικιά σου ευωδία τότε η αιθέρια nympho, αχ, νύφη ήθελα να πω, της αυτο...γνωσίας να έρθει να σε ανταμώσει \"πάνω στην μεγάλη σου
Καθαρή.
Ψυχή\".
Καλό βράδυ.
-Weird \"You can\'t get weirder than that\" wannabe
Quote:
... Κηπ δεν αντέχω τις αγκύλες και τις παρενθέσεις... :) ... τρώω κόλλημα μόνο με τις τελίτσες μου...
;)
Ναι οκ αλλά είναι λίγο δύκολο να βγάλει κανείς άκρη με όλη αυτή...την τελιομανία!
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Ξερεις γουσταρω να διαβαζω τα αρθρα σου αληθεια...γιατι μου φανηκε καπως βαρυ αυτο που ειπα...λολ αντε να κανεις μετα να κανεις flame war.
χαχα τι λες πλάκα είχε. Όμως θα σου απαντήσω πολύ πιο βαθιά και ζεστά. Γιατί πιστεύω-καλέ μου keep-ότι μόνο όταν κάποιος σε \"τρυπάει βαθιά μέσα...στην ψυχή σου\" \"νιώθεις\" τα πράγματα στην πραγματική τους στάση και υπόσταση
(standard Weird Response)
Keep μου καλέ μου,
Όταν αγαπάμε το μέσα μας βαθιά, όχι μέσα στα λόγια των άλλων, αλλά μέσα στα δικά μας λόγια, θέλω και δεν θέλω, όταν νιώθουμε το είναι μας σαν δικό μας είναι και όχι σαν το είναι της κυρα-μαρίκας
Δεν μας αγγίζει τίποτα
βρώμικο, μοχθηρό, άσχημο
Γιατί το φως που ακτινοβολούμε σκοτώνει κάθε κακια και μύχια σκέψη. Γιατί αυτό το φως μας είναι το δικό μας φως η δικιά μας αλήθεια.
Είναι η λαμπρή ψυχή μας που καταπολεμά κάθε σκοτάδι και όσο εμείς ξέρουμε πως είμαστε οι ίδιοι, από το ίδιο το φως που εκπέμπουμε εμείς, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κρυφό.
Γιατί αυτό θα το έχουμε φωτίσει ήδη.
Χρυσέ μου, γλυκέ μου, κλανιέ μου keep
σταμάτα να ζέχνεις και να μυρίζεις σαν το κουνάβι που απεγνωσμένα τρέχει μακριά από την ίδια του την μυρωδιά
Μύρισε τα όμορφα, τα ανοιξιάτικα, αρόματα. Κάνε και ένα μπάνιο! Βάλε axe dark chocolate και χαρμάνι
Και όταν-εσύ ο ίδιος!-μυρίσεις την δικιά σου ευωδία τότε η αιθέρια nympho, αχ, νύφη ήθελα να πω, της αυτο...γνωσίας να έρθει να σε ανταμώσει \"πάνω στην μεγάλη σου
Καθαρή.
Ψυχή\".
Καλό βράδυ.
-Weird \"You can\'t get weirder than that\" wannabe
Η προσωπικοτητα ειναι ενα συνολο χαρακτηριστικων οργανωμενων και δομημενων σε καθε ανθρωπο που τον αυτοπροσδιοριζουν.
Ο Gordron Allport περιγραφει δυο κυριως τροπους να μελετησεις την προσωπικοτητα.
Την νομοθετικη και την ιδιογραφικη.
Η νομοθετικη ψυχολογια ψαχνει για γενικους κανονες που μπορουν να αυτοπροσδιορισουν πολλους διαφορετικους ανθρωπους οπως ειναι η αρχη της αυτογνωσιας.
Η ιδιογραφικη απο την αλλη πλευρα ειναι μια προσπαθεια να καταλαβεις τα μοναδικα χαρακτηριστικα του καθε συγκεκριμενου ατομου...να συνεχισω?
Μαντεψε lol...