Ειναι ερωτηση παγιδα μην απαντας λολ.
Printable View
Quote:
Originally posted by keep_walking
απάντησα, δε γλιτωνεις....
Α γραφεις γρηγορα χμμμμμμμμμ δεν ξερω εχεις καποια μελετη πανω στο θεμα διαβασει οτι ειναι αδυνατο μετα απο δεκαετια να κοψω φαρμακα?
Ο γιατρος στα @@ του συνταγογραφει τα χρειαζομουν τοτε τα πηρα ....και μετα μπηκαμε στον αυτοματο πιλοτο.
Τότε να πας σε ένα γιατρό και να τα πεις όλα αυτά και να μη μυρίζεις τα νύχια σου για να πάρεις τόσο σοβαρές αποφάσεις.
Εχμ πηγα δεν ηξερε....βασικα θα το καταλαβω και πρωτος...δεν χρειαζεται να μου το πει...γενικη εχθρα κλπ κλπ.
Quote:
Εχμ πηγα δεν ηξερε....βασικα θα το καταλαβω και πρωτος...δεν χρειαζεται να μου το πει...γενικη εχθρα κλπ κλπ.
Στα ελληνικα παρακαλω.
Keep επειδή σε γνώρισα και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο, φιλικά θα σου έλεγα ότι πριν τα κόψεις θα πρέπει να συμβουλευτείς εναν καλό γιατρό.Δεν αμφιβάλλω ότι αυτός που σου τα συνταγογραφεί είναι άσχετος και ανεύθυνος, όμως και εσύ απευθύνσου σε άλλον πριν κάνεις απο μόνος σου πειράματα.Πριν ένα χρόνο πήγα σε εναν πασίγνωστο ψυχίατρο-νούμερο-έμπορο και του εξέθεσα τα προβλήματά μου.Επαιρνα τότε ενα λαντός την ημέρα.Ο κύριος αυτός που έχει ταρίφα 300 ευρώ έκρινε ότι για να ξεχάσω και να μην σκέφτομαι πρέπει να μου χορηγήσει άλλο χάπι και μου δίνει το ρεμερόν, με την συμβουλή να τον επισκεφτώ σε 15 μέρες ξανά.Το πήρα δυο βραδιές και με έστειλε αδιάβαστη καθώς έγινα ζόμπι.Στην επόμενη επίσκεψη άλλαξε η συνταγή και το ρεμερόν έγινε ζυμπρέξα όπου τα είδα όλα.Πήγα σε δύο ψυχιάτρους και τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν τους είπα τι μου έδωσε ο συνάδελφος τους.Μετά πραγματικά χειροτέρεψε η κατάστασή μου και χρειάστηκε να πάρω μήνες μεγάλη δόση αντικαταθλιπτικών λαντός και εφεξόρ.Τα έκοψα και εγώ με μεγάλη προσοχή και σταδιακά χωρίς να συμβουλευτώ τον γιατρό μου, όμως είχα αποφασίσει πως μόλις αισθανθώ πως τα έχω ανάγκη θα πάρω την αγωγή μου ξανά.Ολοι θέλουμε να ζούμε χωρίς την χημεία των χαπιών αλλά πρόσεξε τι σου λένε όλοι.Βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια, δυο γνώμες απο άλλους γιατρούς..ισως ήταν υπερβολικά αυτά που σου συνταγογραφούσε ο δικός σου πρόσεξέ βρε δεν είναι όλα αστεία...και φυσικά υπάρχουν πολλοί και με ψύχωση και με κατάθλιψη που δεν πήραν αγωγή....εμείς πήραμε όμως ας είμαστε λιγότερο σκληροί με μας...όσο για το περιβάλλον άστα μην το ψάχνεις, μόνοι θα το παλέψουμε...απλά πρόσεχε....
Ε?
Τι ελληνικα...εαν νομιζεις οτι αρχιζουν συνομωσιες και οτι ολα ειναι εναντιον σου χαπακωνεσαι.
Τωρα περι φαρμακων δεν ηξερε ο γιατρος τελευταια φορα που ρωτησα αλλα φανταζομαι θα ειναι δυσκολα.
Σε γενικες γραμμες καλη καρδια και πλατη φαρδια:)
Όχι, το θέμα είναι άλλο.
Αν θες να κόψεις τα φάρμακα, πρέπει να σε παρακολουθεί ένας γιατρός. Εδώ το τσιγάρο πάμε να κόψουμε και τρώμε φρίκη.
Είναι εντελώς ανεύθυνο και ανώριμο αυτό που κάνεις.
Όμως, δεν είσαι κανένα μωρό για να σου κάνει κανείς κατήχηση.
Διάβασε τις έξι σελίδες και βρες έναν που να συμφωνεί με αυτή σου την απόφαση. Όχι γιατί έχουν όλοι τάση κριτικής, αλλά γιατί ενδιαφέορνται....
Βρες μου ενα που να ξερει περισσοτερα απο αυτα που εγραψα ωστε να σχηματισει γνωμη:)
Υπονοω δεν εδωσα καμμια crazy information και απλως συζητω το ολο θεμα:)
Kατι ξερω και γω ο καημενουλης:)
Αν και κατι ακουσα οτι θα γινει εισβολη εξωγηινων το 2012 και μαλλον θα προσγειωθουν να με συναντησουν λολ.
Δεν τα διαβασα ολα κηπQuote:
Ο γιατρος στα @@ του συνταγογραφει τα χρειαζομουν τοτε τα πηρα ....και μετα μπηκαμε στον αυτοματο πιλοτο.
Αλλα εχω μια απορια ??
Γιατι δεν βρηκες ενα γιατρο να μην τα γραφει ολα στα @@,,και να αποσυνδεσει αυτος πρωτος τον αυτοματο πιλοτο ??
οτι και να λεμε εμεις στον κιπ,απο το ενδιαφερον μας δυστυχως νομιζω οτι δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα.
ο κιπ μ φαινεται οτι εχει παρει τις αποφασεις του
απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος των επιλογων και πραξεων του και των συνεπειων-αποτελεσματων που θα εχουν αυτες.
η γνωμη και μενα παντως ειναι οτι η διακοπη φαρμακων χωρις καθοδηγηση γιατρου ειναι ανευθυνη εκ μερους μας.
Λολ ολγα ναι οδευω προς την καταστροφη ...ειμαι ξοφλημενος:P
Ελα ρε σοβαρευτειτε...δεν στραβωσε ακομα το συμπαν λολ
ελα ρε κιπ δεν λεω οτι εισαι ξοφλημενος
θα σου φερω ενα παραδειγμα,ξερω πολυ καλα οτι αν πιω ξανα θα κανω υποτροπη
αν θελω ομως να πιω οσο και να μου λενε οχι θα ακουσω?
γνωριζοντας ομως απο τωρα τις συνεπειες που θα χε κατι τετοιο πραττω αναλογα