Bolt, αυτή τη δύναμη προσπαθώ και εγω να βρω, αλλωστε παντα ήμουν ανθρωπος του \"από εδω και πέρα\" αλλα κάτι τελευταία μου χάλασε τη συνταγή...θα το βρω που θα μου πάει...
Printable View
Bolt, αυτή τη δύναμη προσπαθώ και εγω να βρω, αλλωστε παντα ήμουν ανθρωπος του \"από εδω και πέρα\" αλλα κάτι τελευταία μου χάλασε τη συνταγή...θα το βρω που θα μου πάει...
Δεν ξέρω παιδιά, έχω πάθει σοκ από τη συμπεριφορά των δικών μου. Δε με αγαπούν όπως θα ήθελα και όπως μου αξίζει στην τελική, δε μου στέκονται. Βέβαια, δε μπορείς να επιβάλεις αυτό που νιώθει ο άλλος αλλά όσο να \'ναι πονάει..Εγώ νιώθω παιδί πολύ συχνά.. Και τι ζητάει ένα παιδί? Αγάπη και αποδοχή άνευ όρων, έτσι ώστε να νιώσει ασφαλές. Κάτι που ποτέ δεν πήρα.:(
Θα σου πω ενα μικρο μυστικο Fleur ,
οσα πραγματα και δυναμεις χρειαζεσαι για την ζωη να εισαι κατι παραπανω απο ευτυχισμενη ειναι σε απιστευτα μεγαλες ποσοτητες ηδη μεσα σου :)
Και δεν ειναι μεσα σου καπου κρυμενες ή κλειδωμενες, απλα δεν φαινονται με την πρωτη ματια.
Οταν μαθεις να ζεις με αυτη την λογικη, μετα αρκετα πραγματα που θεωρεις δυσκολα για την ωρα θα σου φαινονται απλα αστεια τοτε..
Το παιχνίδι λογικής - συναισθήματος είναι περίεργη υπόθεση. Πολλές φορές καταλαβαίνεις με τη λογική σου κάποια πράγματα αλλά δεν παύουν να σε επηρεάζουν αρνητικά και να αντιδράς στρεσαρισμένα.
και εσυ μας αρεσεις....Quote:
Originally posted by keep_walking
:))))))))))))))))))))))))
Μου αρεσετε:)))))))))))))))
δεν ειναι αυτα που σε επηρεαζουν αρνητικα.Quote:
Originally posted by chr1986
Το παιχνίδι λογικής - συναισθήματος είναι περίεργη υπόθεση. Πολλές φορές καταλαβαίνεις με τη λογική σου κάποια πράγματα αλλά δεν παύουν να σε επηρεάζουν αρνητικά και να αντιδράς στρεσαρισμένα.
εσυ επηρεαζεις τον εαυτο σου αρνητικα, οχι αυτα τα...πραγματα..
απλα δεν φαινεται ευκολα αυτο με την πρωτη ματια.
Συνηθιζουμε να λεμε \"με εκανε να νοιωσω ασχημα\" παρα το πιο σωστο \"εκανα τον εαυτο μου να νοιωσει ασχημα\".
Η πρωτη προταση για να εχει λογικη θα πρεπει να περιλαμβανει βουντου,μενταλιστ και μαγεια. Dont do it Christina!
Εχεις δίκιο Βοlt, αδυναμία ενιωσα αυτόν τον καιρό στο να τα ψάξω και όπως ήτο φυσικό αρχισα να νομιζω ότι ειμαι αρρωστη και να χαπακωνομαι...αλλά θα το ξεπεράσω που θα μου πάει....θα του τη σκάσω του ρημαδοάγχους...:P
Απλά τα συναισθήματα είναι δύσκολο να ελεγχθούν, τουλάχιστον σε μένα. Πολλές αποφάσεις παίρνω με τη λογική αλλά όταν έρχεται η στιγμή της υλοποίησης τα χάνω..:(
σε καταλαβαινω απολυτα..υστερα απο ατελειιιωτεσ ωρεσ συζητησησ για αυτο το θεμα με την ψυχιατρο μου.. δεν βοηθηθηκα πολυ... καταλαβα μονο πωσ πρεπει απλωσ να καταφερουμε να ζησουμε σαν ενηλικεσ μην περιμενοντασ την αποδοχη τουσ και το μπραβο τους...Quote:
Δεν ξέρω παιδιά, έχω πάθει σοκ από τη συμπεριφορά των δικών μου. Δε με αγαπούν όπως θα ήθελα και όπως μου αξίζει στην τελική, δε μου στέκονται. Βέβαια, δε μπορείς να επιβάλεις αυτό που νιώθει ο άλλος αλλά όσο να \'ναι πονάει..Εγώ νιώθω παιδί πολύ συχνά.. Και τι ζητάει ένα παιδί? Αγάπη και αποδοχή άνευ όρων, έτσι ώστε να νιώσει ασφαλές. Κάτι που ποτέ δεν πήρα.:(
και να συγκεντρωνομαστε στην οικογενεια που θα δημιουργησουμε ωστε να μην κανουμε τα ιδια λαθη... να ημαστε διπλα στα παιδια μασ παντα...και να παρουμε την αγαπη , την ικανοπηηση και την αποδοχη απο εκει...
με δυο λογια να προχωραμε..και να μην πολυ κοιταζουμε τα λυπητερα πραγματα..
μην νομιζεισ ακομη το πατλευω..και ακομη ταραζομαι , τρεμω , θυμωνω η κλαιω .. με καποια ασχημη συμπεριφωρα η απορριψη απο την μανα μου..και ειμαι 26 χρονων με ενα μωρακι...
ναι γιατι η λογικη απο το sυναισθημα εχει μεγαλη διαφορα,και πρεπει να εισαι πολυ ετοιμος γ αυτον τον διαχωρισμο και πολυ δυνατος για να τον πραξεις :)Quote:
Απλά τα συναισθήματα είναι δύσκολο να ελεγχθούν, τουλάχιστον σε μένα. Πολλές αποφάσεις παίρνω με τη λογική αλλά όταν έρχεται η στιγμή της υλοποίησης τα χάνω..:(
χαχα, καλό Boltseed!!Αχ βρε Adzik θα τα καταφέρουμε ποτέ? Φαντάζομαι εσύ μένεις με την δική σου οικογένεια τώρα. Πιστεύω ότι όταν φύγω και εγώ από εδώ θα είμαι καλύτερα, δε θα τους έχω τόσο ανάγκη και θα μιλάμε λιγότερο.
η αποσταση ,η ουσιαστική ομως,(οχι να εισαι μακριά και να ειναι σαν να μην εφυγες ποτε),βοηθάει.Quote:
χαχα, καλό Boltseed!!Αχ βρε Adzik θα τα καταφέρουμε ποτέ? Φαντάζομαι εσύ μένεις με την δική σου οικογένεια τώρα. Πιστεύω ότι όταν φύγω και εγώ από εδώ θα είμαι καλύτερα, δε θα τους έχω τόσο ανάγκη και θα μιλάμε λιγότερο.
ετσι θα γινει και με τον Κηπακο..θα φυγει απο αυτη την πολη που τον περιοριζει και θα απομακρυνθει απο εκεινους που τον πληγωνουν..
Μέχρι μονοι μας πια να μπορουμε να ζησουμε ελευθεροι απο τα αρνητικα συναισθηματα..
Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι όταν θα φύγω να μην κρατήσω καθόλου επαφές με τους γονείς μου, τόσο πληγωμένη και πικραμένη νιώθω. Μετά λέω είμαι αχάριστη και στενοχωριέμαι..:( :(
και εγω αυτο εκανα..Quote:
Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι όταν θα φύγω να μην κρατήσω καθόλου επαφές με τους γονείς μου, τόσο πληγωμένη και πικραμένη νιώθω. Μετά λέω είμαι αχάριστη και στενοχωριέμαι..:( :(
Με ξεμπερδεψε πολυ το οτι δεν ειχα ΚΑΘΟΛΟΥ επαφη.
Σε αυτους δεν αρεσει,αλλα εμενα με βοηθάει.
Μετα απο 5-6 μηνες πια,εχοντας σκεφτει τι εχει συμβει και τι ειναι αυτο που θελω πραγματικά,αποφασισα να τους βλεπω οποτε θελω εγω και να μην υποκυπτω σε κανενος ειδους εκβιασμο..
Πιστεψε με ,πετυχαινει.
Και εγω ειμαι ευχαριστημενη και εκεινοι το πηραν αποφαση οτι δεν θα με κανουν λαστιχο αναλογα με τις διαθεσεις τους..
Ηρεμησε μην εχεις ενοχες που θελεις να ανασανεις.Κάντο σαν να ειναι κατι απολυτως φυσιολογικό,γιατι ειναι...
αυτο που νιωθεις ειναι αυτο που ειπα παραπανω,το ποσο δυνατος δυνατη εισαι στις ενοχες σουQuote:
Ολα ξεκιναν απο σενα,αν θελεις να αλλαξεις την πικρα σου,και την αχαριστια που νιωθεις σε κατι ποιο ουσιαστικο για σενα