ε και γιατι δεν επερνες γυρω στα 100 εφεξορ δεν σ εφτανε?
Printable View
100, δεν μου το πε κανεις , 2 επι 75 μιλιγκρ.μου ειπανε
Να ρωτησω πάλι ειμαι σε άθλια κατάσταση!!
μηπως να ελεγες στον γιατρο να σου δωσει κατι για το νευρικο συστημα μεχρι να προσαρμοστεις στην αλλαγη??πχ κατι ηρεμιστικης δρασης? τι ακριβως νιωθεις?
Αποπροσανατολισμό , ψευδισμα και μερικο χασιμο αισθησεων και παιρνω ζαναξ των 0,25 δυο την μερα! Αυτα απελπιστικη κατάσταση!
κ πως το εξηγησε αυτο ο γιατρος??τι ειναι??τα ζαναξ 0.25 ειναι τιποτα..σκονη στην αραβια..απορω πως σε πιανουν..
αν φυσικα χρειαστει να αυξησεις τα ζαναξ, εννοειται πως ρωτας τον γιατρο..
Αστα ναι ρε παιδια μου λενε κοψε αμεσα το εφεξορ και παρε το ζολοφτ κατευθειαν αλλα γινεται αυτο;
Εγω δυστυχως ειχα μεγαλες παρενεργειες με το effexor απωλεια συνειδησης παραισθησεις κ.λ.π.Δεν θυμαμαι τι δοση επαιρνα ακριβως αλλα ηταν υψηλη.Οποτε ο γιατρος μου το αλλαξε αμεσως σε Valdoxan.Oμως να τονισω οτι μου ειπε οτι αυτη η παρενεργεια συμβαινει πολυ ΣΠΑΝΙΑ.Απλως καταθετω την εμπειρια μου.Φυσικα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Σε αλλον μπορει να ''κατσει''ενα φαρμακο σε αλλον οχι.
Αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι διαβαζω τοσες παρενεργειες απο ολα τα φαρμακα γενικως αντικαταθληπτικα κ.λ.π.Αυτο μακροπροθεσμα δεν βλαπτει τον οργανισμο;Βεβαια θα μου πειτε απο το να μην ειναι καποιος λειτουργικος.....Οσο για μενα,μου εχουν δωσει Effexor,Ladose,Wellbutrin,Zolotrin,Valdoxan.Sero-δεν θυμαμαι τι,χωρις αποτελεμα.
Τα φάρμακα εμένα απλά με κρατάνε ήρεμο από εκεί κ πέρα κάτι άλλο σοβαρό δεν κάνουν αλλά κι αυτό βοηθάει
Καλημέρα. Σας παρακαλώ πολύ λύστε μου μια απορία αν μπορείτε. Επί πέντε εβδομάδες παίρνω εφεξορ 75 για κατάθλιψη και ΓΑΔ και κατόπιν εδώ και τρεις εβδομάδες μου το αύξησε η γιατρός σε 150. Δεν βλέπω κάποια βελτίωση όμως. Πόσο καιρό θα κάνει για να πιάσει; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Στον ενα μηνα φιλε μου θα δεις καλο κανε υπομονή λοιπόν!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω κι εγώ να κάνω υπομονή και να πιάσει τελικά το exeffor.