Οχι για την μαλακια των αλλων.
Printable View
εχεις στοιχεια οτι στο εξωτερικο δεν υπαρχουν μαλακες?Quote:
Originally posted by keep_walking
Λεω να μεινω στην κοσμαρα μου αλλα σαν λυση βλεπω μεταναστευση.
Υπαρχουν αγωνες πραγματικοι και οχι πλαστοι.Quote:
εχεις στοιχεια οτι στο εξωτερικο δεν υπαρχουν μαλακες?
τι ειδους αγωνες? δεν καταλαβαινωQuote:
Υπαρχουν αγωνες πραγματικοι και οχι πλαστοι.Quote:
εχεις στοιχεια οτι στο εξωτερικο δεν υπαρχουν μαλακες?
Τεσπα ας παρω λιγο καιρο ακομα τα χαπια μου...ας παω και κανα ταξιδακι και ας μετακομισω σε αλλη πολη και βλεπουμε , αφου βρω πρωτα δουλεια.
Ρεμ εννοω οτι δεν προκειται να καθισω να παλεψω σε μια αρενα ανευ λογου...δεν θα δωσω κοσμικες μαχες , θελω μια δουλιτσα , θελω εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει και να επικοινωνουμε...ενα σπιτι με ενοικιο αυτα για αρχη.
ολοι αυτα θελουν βρε κιπQuote:
Ρεμ εννοω οτι δεν προκειται να καθισω να παλεψω σε μια αρενα ανευ λογου...δεν θα δωσω κοσμικες μαχες , θελω μια δουλιτσα , θελω εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει και να επικοινωνουμε...ενα σπιτι με ενοικιο αυτα για αρχη.
δεν θες κατι παραλογο
το παραλογο ειναι οτι θεωρεις την αγωγη σου εμποδιο για ολα αυτα.
ενω ειναι βοηθεια για σενα...
Οχι εδω αντιμετωπιζω και την μαλακια στο κεφαλι του καθενος...ειναι μια μαχη που δεν θα δωσω.
ξαναγυρναμε στα ιδια.Quote:
Οχι εδω αντιμετωπιζω και την μαλακια στο κεφαλι του καθενος...ειναι μια μαχη που δεν θα δωσω.
παντου υπαρχουν μαλακες.οταν εισαι εσυ καλα,δε σε νιαζει ο καθε μαλακας,απλα προσπερνας και κανεις αυτο που σε ενδιαφερει.
στον αγωνα αυτο, για την ζωη που θες, η υγεια σου ειναι συμμαχοςοχι εχθρος
Και σε ρωτω ευθεως ρεμ...ειχα τρελλαθει για εναμιση χρονο σε μια επαρχιακη πολη ετσι?
Ποιες ηταν οι κοινωνικες επιπτωσεις?
Κουβεντα κανεις τσιμουδια...δεν ξερεις για την απομονωση που σου μιλαω.
Που ειναι οι γονεις...που ειναι τα αδερφια που ειναι ολοι?
για κατσε ρε κιπQuote:
Και σε ρωτω ευθεως ρεμ...ειχα τρελλαθει για εναμιση χρονο σε μια επαρχιακη πολη ετσι?
Ποιες ηταν οι κοινωνικες επιπτωσεις?
Κουβεντα κανεις τσιμουδια...δεν ξερεις για την απομονωση που σου μιλαω.
θα προτιμουσες να τριγυρνανε κι οταν σε βλεπουν να φωναζουν,\"κοιτα αυτοςπρεπει να τρελλαθηκε!!!\' ?????
δεν θα μου ελεγες τοτε, οτι ειναι καφροι και αδιακριτοι και δεν μπορουν να δεχτουν καποιον με προβληματα υγειας?
ποια συμπεριφορα θα σε ικανοποιουσε, για να το καταλαβω????
Οταν μου μιλανε σαν καθυστερημενο...πως θα γινει δηλαδη σας ρωταω ευθεως.
Μπορει να ειμαι εξυπνος αλλα τι νοημα εχει?
Ειναι θεμα νοημοσυνης νομιζετε?
Οχι αλλα μπορεις να συζητησεις με εναν ανθρωπο και να σου πει ξερεις σε θεωρουνε τρελλαρα...και να κανεις συζητησεις σε βαθος...δηλαδη το αφηνουμε το θεμα ντουκου λες και δεν εγινε τιποτα?