μπράβο μωρό μουQuote:
Originally posted by lucifer
δεν παρακολουθούσα το forum τότε, αλλα έχει τύχει να πέσω σε πανικ posts, για μένα με τίποτα πανικ και janet δεν είναι το ίδιο άτομο.
(αλλα εντάξει I can never know)
μπράβο μωρό μουQuote:
δεν παρακολουθούσα το forum τότε, αλλα έχει τύχει να πέσω σε πανικ posts, για μένα με τίποτα πανικ και janet δεν είναι το ίδιο άτομο.
καλά, μην παραγνωριστούμε κι όλας! :P
και όσες μοιάζουν σε κάποιες απόψεις είναι η panikoulaQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Το ψυχογράφημα που μπορώ να σχηματίσω για την panikoula συνοψίζεται στην εξής πρόταση:Quote:
Originally posted by melissa
Αν θυμάσαι καλά η panikoula είχε πει ότι ο ψυχολόγος-ψυχίατρος-whatever που επισκεπτόταν σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγιεινής της είχε επισημάνει ότι είναι πανέξυπνη αλλά θέλει να τραβάει συνεχώς πάνω της την προσοχή.
η γυναίκα και μερικές φορές κοριτσάκι που έχει υποτιμητική γνώμη για τους άντρες,
και που νιώθει έντονο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες γυναίκες.
άσε που εγώ δεν έχω καμία υποτιμητική γνώμη για τους άντρες
Άντε να παντρευτείς τον lucifer τότε ;)
μπα όχι και είναι η lucifer
Ok. δεν είσαι η panikoula. πάμε παρακάτω..Quote:
Originally posted by janet
και όσες μοιάζουν σε κάποιες απόψεις είναι η panikoulaQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Το ψυχογράφημα που μπορώ να σχηματίσω για την panikoula συνοψίζεται στην εξής πρόταση:Quote:
Originally posted by melissa
Αν θυμάσαι καλά η panikoula είχε πει ότι ο ψυχολόγος-ψυχίατρος-whatever που επισκεπτόταν σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγιεινής της είχε επισημάνει ότι είναι πανέξυπνη αλλά θέλει να τραβάει συνεχώς πάνω της την προσοχή.
η γυναίκα και μερικές φορές κοριτσάκι που έχει υποτιμητική γνώμη για τους άντρες,
και που νιώθει έντονο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες γυναίκες.
άσε που εγώ δεν έχω καμία υποτιμητική γνώμη για τους άντρες
Quote:
Originally posted by janet
μπα όχι
λολ
Βασικα εγω νομιζω οτι ζηλεψαν οι κοπελιες που η janet πολιορκει τοσο αποτελεσματικα τον πετραν...
...Αντι να ξυπνησουν, να καταλαβουν οτι τις δουλευει ολες και να τον πλακωσουν στις γρηγορες!
:o
Μόλις εξαφανίστηκε δια μαγείας ένα μήνυμα της janet (διαγράφηκε όλο το μήνυμα δηλαδή χωρίς να μείνει κενό)! Wow πως έγινε αυτό?
Quote:
για μένα με τίποτα πανικ και janet δεν είναι το ίδιο άτομο.
ομιλεις ορθως....
:cool:
Quote:
Θα συμφωνήσω με εσάς ντοκτα λουσιφε!
Η πανικούλα άγγωστε ήταν πιο αθυgόστομη, άμμεση και kitsch ενώ η jane παγουσιάζει κάποια aspergeric χαρακτηργιστικά μέσα από μια παιδική αφέλεια και κομψότητα, ja ja οπότε δεν μπογούμε να μιγήσουμε για factitious η trollic disorder
http://midwifemuse.files.wordpress.c...1236625305.jpg
μπράβο και σε σένα μωρό μουQuote:
Originally posted by krino
Quote:
για μένα με τίποτα πανικ και janet δεν είναι το ίδιο άτομο.
ομιλεις ορθως....
:cool:
μπαρδον?
Κρινο...... μωρο της...... ατιμουτσικο..!!! τα καλυτερα μας κρυβεις??
μπράβο μωρό μου όμορφο έξυπνο κλπQuote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Θα συμφωνήσω με εσάς ντοκτα λουσιφε!
Η πανικούλα άγγωστε ήταν πιο αθυgόστομη, άμμεση και kitsch ενώ η jane παγουσιάζει κάποια aspergeric χαρακτηργιστικά μέσα από μια παιδική αφέλεια και κομψότητα, ja ja οπότε δεν μπογούμε να μιγήσουμε για factitious η trollic disorder
http://midwifemuse.files.wordpress.c...1236625305.jpg