Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Έλα ντε. Αμέσως τον κατάλαβα. Καταρχάς έχει το ίδιο πρόβλημα. Δεύτερον οι τόνοι. Και τρίτον άλλα μικρά στοιχεία, λεπτομέρειες, όπως με ποιούς ήμουν φίλη και ότι κάθομαι σπίτι τα ίδια. Και τελευταίο ότι είσαι ψεύτης. Τα ίδια έλεγες και την άλλη φορά και μετά φανερώθηκες. Ρε μικρό, δεν είναι οι άνρωποι παιχνίδια να παίζεις μαζί τους.
Καλά τώρα είμαστε απόλυτα σίγουρες και για το βρισίδι και για μία κεφαλαία μία μικρά.Quote:
Originally posted by ARIS-SK
ελα βρε τωρα ολοκληρος αντρας εισαι 20 χρονων και κρυβεσαι.κριμα παντως κριμα το μποι σου....
ναι ειμαι καθυστερημενη ντεμγκαλακο....οτι πεις
Καταρχάς για μένα έλεγες ότι δεν ξέρω ορθογραφία; Χαχαχα ας γελάσω. Καλά ναι κι εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης. Και που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά για τον ντέμγκαλ; Σιγά μη γίνονται τέτοια σενάρια.Quote:
Originally posted by ARIS-SK
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΛΑΙΤ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΩΡΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΝΤΕΜΓΚΑΛΑΚΟ?ΩΡΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΕΜΓΚΑΛΑΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ :)
λαιτ προσεχε τισ προειδοποιησεισ σου εκτοσ των αλλων μπορει να θελει να στισ αυξησει
Είσαι ο ντεμγκαλ. Το είχες πει ότι θα μπεις με άλλο ψευδώνυμο και δεν θα σε καταλάβουμε, αλλά δεν γίνεται να κρυφτείς με αυτά που λες.
Απλά κάνω ρεπόρτ παντ, πρόσεχε μην φας καμμιά αδέσποτη κι εσύ γιατί ξέρουμε ποιός είναιQuote:
Originally posted by pad
λαιτ προσεχε τισ προειδοποιησεισ σου εκτοσ των αλλων μπορει να θελει να στισ αυξησει
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΙΤ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
Συμφωνώ με Ολγάκι.
EIMAI O NTEMΓΚΑΛΑΚΟΣ ΟΛΓΑΚΙ82 ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΞΥΠΝΕΣ!!!!!ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ� �ΑΧΑΑ