Με αυτό το τελευταίο δεν κατάλαβα τι εννοείς keep. Δεν είπες όμως, γιατί σε ένα εξάμηνο, και αδέρφια ή άλλοι συγγενείς υπάρχουν;
Printable View
Με αυτό το τελευταίο δεν κατάλαβα τι εννοείς keep. Δεν είπες όμως, γιατί σε ένα εξάμηνο, και αδέρφια ή άλλοι συγγενείς υπάρχουν;
Ωραία κανενάς φίλος δεν υπάρχει όμως κάποιος που να ενδιαφέρεται δεν μπορεί κάποιος θα υπάρχει
Πιστεύω ότι εννοεί ότι το περιβάλλον είχε γίνει κακό. Δεν το συνειδητοποίησε με τη λογική, αλλά ήρθε το ψυχωτικό επεισόδιο (το να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν). Έτσι, στην ουσία αυτό το γεγονός, -του να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν-, τον έκανε να καταλάβει το κακό που υπήρχε γύρω του και αυτό το ίδιο τον έσωσε. Δηλαδή, η παραίσθηση των φωνών που άκουσε τον έκανε να \"ξυπνήσει\" και να σωθεί από το βλαβερό για εκείνον περιβάλλον. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί, αλλά από τα λεγόμενα αυτά καταλαβαίνω. Και για κάποιο λόγο το ίδιο το γεγονός έκανε με κάποιο τρόπο να φύγει από την πόλη. Δεν τα είχα καταλάβει έτσι πριν, τώρα σε αυτό το thread τα καταλαβαίνω έτσι.Quote:
Originally posted by libpa
Με αυτό το τελευταίο δεν κατάλαβα τι εννοείς keep.
Εννοω οτι ειχα τοσες πολλες ψευδαισθησεις που ζουσα σε ενα φανταστικο τοπιο...για 1.5 χρονια και χρειαστηκε να φυγω απο την πολη για μια βδομαδα ωστε να καταλαβω οτι γινοταν αυτο και να ζητησω ιατρικη βοηθεια.
Για πρωτη φορα ακουσα φωνες που με συνεφεραν και με εφεραν πισω στην πραγματικοτητα.
Οι εξη μηνες ειναι χρονικο περιθωριο που δινω...ειναι ο χρονος που θα παιρνω το ταμειο ανεργιας αλλα ελπιζω να μην το εξαντλησω.
Εκ τοτε δεν της εχω ξανακουσει ποτε...ετυχως γιατι μιλαμε για την....επωδυνη εμπειρια.
Το να μιλανε καποιοι για μενα σαν να μην υπαρχω και να παγωνω...ακομα και μπροστα μου ειναι κανονας.
keep μου καλημερα!
μιας και δεν εχω πολυ χρονο να σου γραψω σου χαριζω φιλικα ενα τραγουδακι
http://www.youtube.com/watch?v=emblM4a76jg
ελπιζω να το απολαυσεις
σε θυμιζει αυτος ο μικρος σε μικροτερη ηλικια
εμενα ετσι μου ρθε οτι σε θυμιζει
καλη δυναμη θα τα λεμε
κανω εργασιουλες τωρα....πικρααααααα....
Αμφιβάλλω πως σε μία πόλη,έστω και επαρχιακή,που έχει λιγότερο πληθυσμό,όλοι ανεξαιρέτως σε γνωρίζουν και σε απορρίπτουν.Μήπως χρησιμοποιείς το στίγμα ως μία δικαιολογία για τη δική σου συμπεριφορά στην συγκεκριμένη Keep;
Kατηγορείς για προκατάληψη,αλλά απ\'ό,τι βλέπω κι εσύ προκατειλημμένος είσαι.Σαβουριάζεις τους πάντες στην κατηγορία των αναίσθητων,των άνευ καλοσύνης και προδέρμ.
Ένας ενήλικας όταν θέλει να εξετάσει αντικειμενικά,δε θα δει μόνο την προβληματική της μίας πλευράς.Αναρωτήθηκες πόσο επηρεάζει τη δική σου συμπεριφορά η εσωτερίκευση στερεότυπων;Aν στερεότυπο είναι \"το άτομο με ψύχωση είναι επικίνδυνο\",αντίστοιχα και το\"όλοι είναι ρατσιστές απέναντι στο άτομο με ψύχωση\"επίσης είναι.
Πώς λες να επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι ο χαρακτηρισμός απόβλητος και το άλλο,το καταδικασμένος,που δίνεις στον εαυτό σου;Εγώ πιστεύω πως κάπως σε κάνει να συμπεριφέρεσαι,σου υπαγορεύει συγκεκριμένα μοτίβα στη στάση που υιοθετείς σε ανάλογες στρεσογόνες καταστάσεις,σε φοβογόνες συνθήκες.Φοβάσαι την απόρριψη Κeep,εξαιτίας κάποιων τραυματικών παρελθοντικών βιωμάτων σου και αυτό κάπως σε κάνει να αντιδράς στην προοπτική νέων γνωριμιών.Πώς;
Aυτό πρέπει να εξετάσεις.
Θα πετάξεις το στίγμα,ή θα το σέρνεις μία ζωή σα βαρίδι και κατευθυντήριο μοχλό σου;Είναι παιδικό πιστεύω πως το περιβάλλον σου φταίει μόνο που νιώθεις αποκομμένος,αν συνειδητοποιήσεις πως κάπως έχεις συνεισφέρει-άθελά σου ίσως,δεν έχει σημασία στην προκειμένη-κι εσύ,έχεις τη δυνατότητα να τροποποιήσεις.
Οκ,κανένας συνάδερφος δε σε κάλεσε ποτέ να πιείτε ένα καφέ.Εχμ,μήπως κάλεσες εσύ;
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Αμφιβάλλω πως σε μία πόλη,έστω και επαρχιακή,που έχει λιγότερο πληθυσμό,όλοι ανεξαιρέτως σε γνωρίζουν και σε απορρίπτουν.Μήπως χρησιμοποιείς το στίγμα ως μία δικαιολογία για τη δική σου συμπεριφορά στην συγκεκριμένη Keep;
Kατηγορείς για προκατάληψη,αλλά απ\'ό,τι βλέπω κι εσύ προκατειλημμένος είσαι.Σαβουριάζεις τους πάντες στην κατηγορία των αναίσθητων,των άνευ καλοσύνης και προδέρμ.
Ένας ενήλικας όταν θέλει να εξετάσει αντικειμενικά,δε θα δει μόνο την προβληματική της μίας πλευράς.Αναρωτήθηκες πόσο επηρεάζει τη δική σου συμπεριφορά η εσωτερίκευση στερεότυπων;Aν στερεότυπο είναι \"το άτομο με ψύχωση είναι επικίνδυνο\",αντίστοιχα και το\"όλοι είναι ρατσιστές απέναντι στο άτομο με ψύχωση\"επίσης είναι.
Πώς λες να επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι ο χαρακτηρισμός απόβλητος και το άλλο,το καταδικασμένος,που δίνεις στον εαυτό σου;Εγώ πιστεύω πως κάπως σε κάνει να συμπεριφέρεσαι,σου υπαγορεύει συγκεκριμένα μοτίβα στη στάση που υιοθετείς σε ανάλογες στρεσογόνες καταστάσεις,σε φοβογόνες συνθήκες.Φοβάσαι την απόρριψη Κeep,εξαιτίας κάποιων τραυματικών παρελθοντικών βιωμάτων σου και αυτό κάπως σε κάνει να αντιδράς στην προοπτική νέων γνωριμιών.Πώς;
Aυτό πρέπει να εξετάσεις.
Θα πετάξεις το στίγμα,ή θα το σέρνεις μία ζωή σα βαρίδι και κατευθυντήριο μοχλό σου;Είναι παιδικό πιστεύω πως το περιβάλλον σου φταίει μόνο που νιώθεις αποκομμένος,αν συνειδητοποιήσεις πως κάπως έχεις συνεισφέρει-άθελά σου ίσως,δεν έχει σημασία στην προκειμένη-κι εσύ,έχεις τη δυνατότητα να τροποποιήσεις.
Οκ,κανένας συνάδερφος δε σε κάλεσε ποτέ να πιείτε ένα καφέ.Εχμ,μήπως κάλεσες εσύ;
Ρειν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.
Θεωρω πως μόνο με αγώνες κερδίζεται η ζωή και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι ακόμη πιο δύσκολο, θέλει επιμονή και υπομονή μέχρι να φτάσεις το στόχο.
Ποιος είναι αυτός?
Λίγοι και καλοί φίλοι που θα επιλέξει ο κηπ μέσα απ\' όλη την πόλη που δεν έχει με τι να ασχοληθεί όλη μέρα και καταστρώνει σχέδια εξόντωσης και αποκλεισμού του.
Μέσα σε όλους αυτούς που με τόση ευκολία τσουβαλιάζει, δεν μπορεί, θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα γίνουν ένα μικρό λιμάνι που ψάχνει ο καθένας.
Με το να γκρινιάζουμε όμως όλη την ημέρα για το πόσο άδικος/κακός είναι ο κόσμος, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του Θεού και να μας δώσει ότι ποθούμε χωρίς να παλεψουμε γι αυτό.
Εγω δεν εχω την ιδια αποψη...οι απαντησεις σας ειναι τυποποιημενες.
Εαν υπαρχει στιγμα...τοτε φταις εσυ , εαν δεν υπαρχει φταις εσυ , λοιπον εκανα τραγικο λαθος φταινε οι αλλοι και ειναι ξεκαθαρο , ακολουθησα λαθος συμβουλες σε μια κατασταση που δεν ειναι τυποποιημενη.
Δεν ειναι θεμα τσουβαλιασματος ο οποιοσδηποτε εχει στοιχειωδη δεικτη νοημοσυνης καταλαβαινει οτι ο καθενας εχει την δικια του προσωπικοτητα στην βιοποικιλια που ζουμε....και φυσικα δεν τιθεται θεμα τσουβαλιασματος.
Και υπαρχει και η λεξη αγανακτηση.
Thanks αλλά τελικά άλλο εννοείQuote:
Originally posted by John11
Πιστεύω ότι εννοεί ότι το περιβάλλον είχε γίνει κακό. Δεν το συνειδητοποίησε με τη λογική, αλλά ήρθε το ψυχωτικό επεισόδιο (το να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν). Έτσι, στην ουσία αυτό το γεγονός, -του να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν-, τον έκανε να καταλάβει το κακό που υπήρχε γύρω του και αυτό το ίδιο τον έσωσε. Δηλαδή, η παραίσθηση των φωνών που άκουσε τον έκανε να \"ξυπνήσει\" και να σωθεί από το βλαβερό για εκείνον περιβάλλον. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί, αλλά από τα λεγόμενα αυτά καταλαβαίνω. Και για κάποιο λόγο το ίδιο το γεγονός έκανε με κάποιο τρόπο να φύγει από την πόλη. Δεν τα είχα καταλάβει έτσι πριν, τώρα σε αυτό το thread τα καταλαβαίνω έτσι.
Ρέιν και Θεοφανία, δεν νομίζω πως φταίει ο keep τον αδικείτε. Αφού λέει ότι δεν τον πλησιάζουν καν.!
ναι αυτο ακριβως λεμε.
Πως να πλησιασεις καποιον ο οποιος σε θεωρει εξαρχης εχθρο σου?
Αυτο προσπαθω να πω σε τοσες σελιδες αλλα κολαμε στα παραδειγματα με το σχολειο και την πολη.
Οτι εχουμε λαβει ηδη σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ολοκληρη η πολη απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο κατοικο ,απο τους μονιμους μεχρι και τους ταξιδιωτες εκει, συνομμωτουν εναντιων του Keep...
Αυτο που θελω να πιασω να στησω στον τοιχο στην ανακριση ειναι Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ αυτου του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ.
και
+1283 RAW!!
δεκτο και σεβαστο να εχει καποιος μια αποψη. Αλλα δεν σημαινει οτι σονυ και καλα θα ειναι και σωστη. Αλλο αν την βλεπει αυτος σωστη. Θα ηθελα να συμφωνησουμε για αρχη σε αυτο τουλαχιστον.Quote:
Εγω δεν εχω την ιδια αποψη...οι απαντησεις σας ειναι τυποποιημενες.
Μεχρι στιγμης εδω και 6 σελιδες ο διαλογος κυλαει γενικα με την περιπτωση του να εχεις εσυ δικαιο. Αν θες ομως να εισαι αντικειμενικος θα πρεπει να δεις και την περιπτωση του να μην εχεις δικαιο. Ειναι θεμα επιλογης να εισαι αντικειμενικος και να εξεταζεις τον κυβο απο καθε γωνια. Τι επιλεγεις λοιπον?
Δεν είπε κανείς ότι συνομωτεί απλά τον θεωρούν όλοι τρελό. Είναι γνωστή η ορθότητα του στίγματος. Για ποιό λόγο εξάλλου να τα γράφει άμα δεν ισχύουν;