-
Ρε συ ʼντα .......δηλαδή αν χτύπα ξύλο πάθαινε κάτι χοντρό μελλοντικά που ο ίδιος δεν το είχε στο πρόγραμμα...... όπως έχει συμβεί σε αρκετούς (πχ σοβαρό ατύχημα που έχει αφήσει κουσούρια, έμφραγμα κτλ.) έπρεπε να τον είχες ξεγράψει εξ\'αρχής για κάτι που μπορεί και να συνέβενε μελλοντικά? Με ποιά λογική πιστεύει ότι και ο ίδιος είναι αύθαρτος? Χέσε με λοιπόν με το DNA σου......και μην λές βλακείες...... Ο άνθρωπός μας για αυτό λέγεται άνθρωπός μας! Σε δέχεται και τον δέχεσαι για όλα όσα υπάρχουν και για όλα όσα θα συμβούν στο μέλλον καλά ή κακά......
Αλλιώς ας μέναμε μόνοι ο καθένας μας για πάντα μιας και όλοι πέρα από τα ψυχολογικά όλο και κάτι κουβαλάμε ώς αρνητικό στο προσωπικό μας μπαούλο.....;)
Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν ελαττωματικοί άνθρωποι ή ψυχές, αλλά αρρωστημένες αντιλήψεις!!!
ΦΙΛΙΑ ΜΩΡΟ!:)
-
...συμφωνω απολυτα Ολγακι μου μαζι σου.... κι εγω πιστευω πως...οταν καποιος πραγματικα αγαπαει καποιον... τα αντεχει ολα... κι αυτο επειδη το να ειναι χωρις αυτον τον \"καποιον\"... του φαινεται πολυ πιο επωδυνο απο το να ειναι μαζι του και να παλευουν μαζι ...για κατι....
.....ισως τελικα εκεινος εχει χειροτερη σχεση απο εμενα με την πραγματικοτητα... :p
....
..τι υπεροχα ηταν σημερα το πρωι που εβρεξε....
...μου ελειψε το φθηνοπωρο....
....αυτο που θα με ποναει ισωσ περισσοτερο απ ολα ειναι πως δεν θα εχω κανεναν να αγκαλιαζω.... χαζο ε?....
φιλακια μικρουλα...
-
Αν αγαπάς ʼντα μου αγαπάς! ;) Πως να το κάνουμε......παίρνεις τον άλλον πακέτο!:)
Όσο για τη βροχή στην Αθήνα έριξε για λίγο και μετά πνιγήκαμε από την υγρασία......Δεν μπορούσα να ανασάνω.....:(
Ναι και εμένα μου αρέσει το Φθινόπωρο...η καλύτερη εποχή μου...το καλοκαίρι δεν το μπορώ οργανικά.....:(
Τώρα περί αγκαλιάς......μέχρι να βρεις την απόλυτη αγάπη που σου ταιριάζει θα σου στείλω έναν χνουδωτό ναζιάρη γατούλη να σου κάνει παρέα και να κοιμάται τρυφερά μαζί σου!:):)
-
..αχ Ολγακι μακαρι να μπορουσα να εχω ζωακι.. θα το ηθελα παααααααρα πολυ... αλλα με πειραζουν οι τριχες....
..αστα... οσο για τον πρωην... οταν του ειπα πως ειναι απαραδεκτο αυτο που μου λεει πως θελει δηλ.να ειναι σιγουροσ...¨ και πως εξαλου εγω δεν θα ειμαι ποτε σιγουρη αν θα παθει εκεινοσ κατι καποτε.... απαντησε : ναι εγω μπορει να παθω κατι...αλλα φαντασου.... εσυ το εχεισ ειδη.....
...τι να πει κανεις ... σοκαριστηκα..... τελοσ παντων.... παμε για αλλα.....
....
...κανω οτι μπορω..... ειμαι ειλικρηνης..... προσπαθω παντα..... ε ολο και καποιος θα με θελησει που θα παει..... :):):) μακια πολλα...σε ολουσ οσουσ ειναι αλλα και δεν ειναι εδω....
..μακια στα παιδακια μου!!
-
Αν είχες αγκαλιά τον γατούλη μου να σε κοιτά με τα πράσινα ευαίσθητα ματάκια του τις ώρες που η ψυχολογία σου είναι σκατά.......να σου πω εγώ για πότε ξεχνάς τις τρίχες!!!:)
Να φανταστείς ότι έχω αλλεργίες....αυτό τα λέει όλα..........:cool:
Τώρα για τον τύπο άμα έχει φάει κόλλημα στις ιδέες του εσύ σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επί του θέματος...... tespa......
Πάμε για άλλα μωρό μου..........;);)
-
...τι κανετε καλοι μου?.... μου λειπετε ... φιλακια πολλα...
-
ʼντα πώς πάς βρε παιδί με την αγωγή? Τελικά τί σου έδωσε?
Εγώ προσωπικά καλά είμαι! ;) Και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ από ότι βλέπω με ή χωρίς εμπόδια την παλεύουν την κατάσταση!:)
Και εμάς μας έλλειψες βρε!!!!!!:):)
-
:):):) paidakia moy gia sas... ax.. na mai ksana... tsoyp... xexexe... filakia se ola ta paidakia... ola ola.
-
-
Kai einai kiklos ,nai kiklos ma me dromoys ..
-gia tin zoi milas?gia ton erota?
-ki o erotas zoi den einai?mono zoi...
ki oi dromoi fardioi megaloi anixtoi ma kai sokakia
-kai poion dialegeis?
-den ksero..
opoion nioso pos..
-nioseis?..niosis pos kati toso apiasto na kathorizei toys dromoys soy?
-apiasto nai ma pio pragmatiko apo kathe antikimeno poy exei skia..
oi ksepsis ,oi aisthisis denn exoyn skies monaxa apoxroseis...apoxroseis kai morfes allon anthropon... morfes theon kai aggelon ,kai nai ti mporeis na empisteyteis perissotero apo ayta poy niothis?
-i zoi soy mia aisthisi?
-aisthisis,kapies fores apla akrobato anamesa toys ,dialiomai,eksafaniomai,payo na iparxo
-kai poy eisai?
-pantoy kai poythena ,kokkos toy simpantos ,stagona ,oksigono..
-kateba ....sti gi.... tha xtipisis...
-ki an katebo ,ki an agkiksoyn ti gi ta daxtila moy kai to mialo epistrepsi tha me xaso,tha me xaso apo konta moy kai ayto tha einai thanatos ..
to kormi einai to metaforiko meso tis psixis... o ekfrastis ton sinaisthimaton se toyto ton xiroopiasto kosmo...
se ayton edo ..poy den katalabaino ..
-kai ta katafetneis?
-prospatho... i prospathia einai ena eidos nikis...
einai anthropino to na niothoyme?...
..poso sixna leme niose me....
...poses fores to pnigoyme ?...
...litrosi i kathe stigmi poy ..
..poy se niothi..
..poy ton niothis... kai nai..
..nai arnoymai na epistrepso..... na agkikso ti gi to igro edafos... protimo ..epilego ta sinnefa mikra kai megala.... me ayta tha tiligomai ..me nefeles....
me ksotika oyranon me ayta tha paizo ..ekeina tha kribo mesa moy... ki as me kinigas na epistrepso....
xmm...mes sta sinefa kai tin axni omixli poy mirizei zaxari axni... menta ... roz...kai thalassi...
i moni mas iposxeosi einai na sosoyme ta oneira mas....
....
ki ayti eimai ego.... niose me...
-
kai einai oi maties toys sklires ..skiazoyn to parelthon mas....ma toys briskoyme se kathe mikro mellon..se kathe mikro paron.. san mikroi theoi.. san megaloi demones.. pnoes.. fantasmata...
..adikia...
i genia mas...mia monaksia... olo dromoys gematoys orizontes ..mono orizontes kamia stasi.. kanena katafigio...
..trexoyme...oso antexei to mialo ...to kormi.. kai pali den arkei...
...den arkei pote...
...
mono elpides....
...mono elpides megalono.... einai oi mones poy paramenoyn zontanes...akoma....
..alla ki aytes neanika onira..fantasies.. romantismo ta fonazoyn alloi...exoyn dikio?
arnoymai na fitroso xoris rizes....
ma den exo.... fitrono fila ..kai loyloydia...
....ma toso eythraysta...
..mi fobithis.. mono min fobithis....
antexoyn ximones...
..koyloyriazonte..filane apala ton aera..to krio ki ekeino ipokiptei,ipoklinete ...ta xaideyei... san mia mikri apisia.... kai glistraei ...
oi rizes ..fitronoyn ekei poy afineis tin kardia soy...
kai i gi ginete gonimi...
...soy fonazoo mi fobithis epidi anisixo ego...
...poso paraksenes oi psixes mas...
..kathreytes toys.. oi erotes mas...
sta matia moy esi...
sta xeria moy alisides ..ximones,..gratzoynies...
stin kardia moy...oi rizes mas...
..ston aera oi skepsis moy..ftera....
..ekeina poy moy xarises..
ekina poy moy ekopsan...
ma thee moy...
i tixi me zalise...kai moy afise to xeria soy sta dika moy... roz katafigia...
..den ta afisa pote...
-
Άντα μου σε βρίσκω με άκρως λογοτεχνική διάθεση.......παρόλο που με δυσκόλεψες κάπως με τα greeklish βρε παιδί........
Μεγάλες αλήθειες έβγαλες!:o
-
olga_soul το κοριτσι που πληκτρολογει πιο γρηγορα απο τη σκια της:p
-
............ο flash-gordon ήταν ξαδερφός μου keep..........:P:P
-
χεχε.....υποσχομαι να μην το ξανακανω... μονο που ειμαι λιγακι ανορθωγραφη απο την φιση μου.... θα το αντεξετε??? :p:P:P
..Ευχαριστω Ολγακι μου καλο...
..
υγ. ...ο flash gordon o λουκυ λουκ.. i o speedy gonzales?