Originally Posted by
Mara.Z
να σου πω τη γνωμη μου...
την πεφτεις αποτομα, και γρηγορα. Σκεψου οταν της την πεφτουν 10 αχρηστοι καθε μερα, κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα... οποτε εσυ πρεπει να βρεις τον τροπο να διαφερεις απο τη μαζα που θελει να μαμησει μονο...
Πώς?
Η φαση θελει φλερτ, να αφησεις χωρο και χρονο, να σε γνωρισει, να τη γνωρισεις, να κανετε παρεα, και ΑΝ προκυψει το παρακατω, θα προκυψει ως ΣΥΝΕΠΕΙΑ τους.
Ειναι σπανιο να γνωρισεις καποιον και απο την 1η στιγμη να σου πει οτι ενδιαφερεται σοβαρα, εκτος αν ειναι προξενιο ή κονε γνωστων. Οποτε γνωριζεις τον αλλο-η με προοπτικη γαμου.
Η εμφανιση (οχι η αντικειμενικη ομορφια, αλλα ο αερας, το στυλ, η αυτοπεποιθηση) δημιουργει την ελξη, το φλερτ και η γνωριμια χτιζουν εμπιστοσυνη, και αν αυτα πανε καλά, τοτε ερχεται η οικειοτητα. οχι με το καλημερα, παμε για καφε? !!!!
Αρα πρακτικα οταν την παρεις τηλεφωνο, αρχικα θα την καλεσεις πχ καπου με παρεα, με αλλους φιλους-ες.
πχ το Σαββατο οι ταδε θα πανε εκει, σκεφτομαι να παω κι εγω, αν θελεις ελα κι εσυ.
ή τι θα κανεις το Σαββατο? εμεις θα μαζευτουμε για ενα ποτακι στο ταδε μαγαζι, αν θελεις ελα κι εσυ.
απο κατι τετοια καταλαβαινεις αν γουσταρει την παρεα σου! αν δεν σε γουσταρει καν ως παρεα, εννοειται οτι δεν εχεις καμια ελπιδα γκομενικα. Για να σπασεις τον παγο αρχικα μπορεις να πεις οτι μου φαινεσαι πολυ συμπαθης, ενω ειμαι αμηχανος με αλλους.