Γεια σου janet! Σε βλέπω πολύ δυναμική σήμερα!
Printable View
Αλλά για να πώ την αλήθεια μέχρι τα 24 μου δεν υπήρχε .......ούτε ένας πάνω στην γή που να μην με θέλει, ήμουν κάτι σαν τι να πω \" κορίτσια ο Μπάρκουλης\" στο θυληκό τώρα τι έγινε και άλλαξε αυτό; Δεν ξέρω, μάλλον άλλαξα εγώ.
γεια σου και σεναQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Εντάξει δεν είναι κακό να τη θεωρούσαν όμορφη.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Κάνουνε και καλλιστεία στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας;
Πάντα έλεγα πως σε τούτη τη χώρα η εκπαίδευση είναι πολύπλευρη ρε παιδί μου.:P
Αχ τι σε κάνουν τα προβλήματα και τα βάσανα, αλλάζουν και τον χαρακτήρα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες αν ζηλεύεις ή αν έχεις κακία ή ανταγωνιστικότητα αυτό καταγράφεται στο DNA σου! Μπορεί να αλλάξει ως και το DNA σου αν περνάς δυσκολίες.....το πιστεύεται αυτό;
Αν το λένε οι επιστημονικές μελέτες τι σημασία έχει αν το πιστεύουμε εμείς ή όχι; Πρέπει να το πιστέψουμε. Εκτός και αν ήταν ρητορική η ερώτηση.
Quote:
Originally posted by libpa
Αν το λένε οι επιστημονικές μελέτες τι σημασία έχει αν το πιστεύουμε εμείς ή όχι; Πρέπει να το πιστέψουμε. Εκτός και αν ήταν ρητορική η ερώτηση.
όχι απλά ήθελα να ξέρω άν το έχετε ακούσει και εσείς αυτό
Α οκ. Εγώ κάτι παρόμοιο.
Και άν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται για το Dna μετά μπορούμε να ξαναβρούμε το πραγματικό μας ή αυτό κατασρέφεται οριστικά;
Λογικά είναι πολύ περίπλοκα κωδικοποιημένο ώστε να μπορεί να ξαναέρθει στο αρχικό του στάδιο, οπότε δεν μπορούμε.
Κρίμα:(
Τελικά είπαμε χρόνια πολλά στην Γιώτα;
Είπαμε.
Ωραία:)
Θέλω πάρα πολύ να ευχηθώ στη Γιώτα έστω και καθυστερημένα. Γιωτάκι να είσαι καλά, να περνάς καλά, να προσέχεις το κοριτσάκι-Γιώτάκι, να χαίρεσαι τα παιδιά σου, καλό καλοκαίρι. Φιλιά.