Η\' χωρισμενος!!!
Printable View
Η\' χωρισμενος!!!
Μαρινα δεν ειπε τιποτα για τους στοχους του.....απλα μιλαγαμε περναγαμε καλα και επεσαν και φιλακια....ουτε τον ρωτησα τι θελει απο εμενα....ουτε πιεσα τιποτα.....
χωρισμένος??? δε θα μου το λεγε? θα μπορουσε να παιζει και αυτο....
Quote:
Originally posted by Christine
Λεει οτι εδω και ενα χρονο που εχει επιστρεψει στο νησι μενει με τη μαμα...εχει αλλα 4 αδερφια ολα παντρεμενα.....
Η ζωη του ειναι η δουλεια του....σπιτι...περιβολι.....μπα νακι στη θαλασσα μονος παντα....μετα παλι σπιτι...παιξιμο στο λαουτο ή το βιολι....και νανι...ουτε βγαινει...για ενα καφε στη χωρα...αυτο στην αρχη με βολεψε...μαλλον δεν ειναι γκομενιαρης λεω...ελα ομως που αμα το καλοσκεφτεις κατι δεν παει καλα???
αμα ειναι γκομενιαρης κατι δεν παει καλα,
ενω αμα παιζει λαουτο, παλι στραβος ειναι ο γιαλος....
Αυτό που δεν πάει καλά είναι που προσπαθείς να αναλύσεις τα δικά του υποθετικά δεδομένα αντί να ασχοληθείς με τα δικά σου.Quote:
Λεει οτι εδω και ενα χρονο που εχει επιστρεψει στο νησι μενει με τη μαμα...εχει αλλα 4 αδερφια ολα παντρεμενα.....
Η ζωη του ειναι η δουλεια του....σπιτι...περιβολι.....μπα νακι στη θαλασσα μονος παντα....μετα παλι σπιτι...παιξιμο στο λαουτο ή το βιολι....και νανι...ουτε βγαινει...για ενα καφε στη χωρα...αυτο στην αρχη με βολεψε...μαλλον δεν ειναι γκομενιαρης λεω...ελα ομως που αμα το καλοσκεφτεις κατι δεν παει καλα???
Έχεις στο μυαλό σου ένα μοντέλο ανθρώπου και σχέσης και πας να τσεκάρεις αν ο καθένας που συναντάς ταιριάζει σε αυτό. Δεν είναι αρνητικό να έχουμε συγκεκριμένα κριτήρια στο μυαλό μας, αλλά δεν είναι όλα τα κριτήρια σημαντικά εξαρχής ούτε διευκολυντικά για την ανάπτυξη μιας σχέσης.
Γιατί να στο πει???? Εχεις δει πολυ κόσμο γύρω σου να ειναι ειλικρινής?
ρε φρει,
εισαι πολυ καχυποπτη,
δεν κανεις ετσι δουλεια.
το ξερω ......υπαρχει πολυ ψευτια! Ο καθενας μπορει να κρυβει πολλα....
απλα κουβεντιαζω μαζι σας και μου αρεσει αυτο....αναλυουμε....κανουμε ψυχαναλυση!
Ti να πω βρε κρινο,
εχω λαθος εμπειριες....!
Αλλα προτιμω να ειμαι καχυποπτη παρά αφελης!
Quote:
Originally posted by frei
Ti να πω βρε κρινο,
εχω λαθος εμπειριες....!
Αλλα προτιμω να ειμαι καχυποπτη παρά αφελης!
εγω προτιμω να μην ειμαι αφελης αλλα οχι καχυποπτος.
Μα εξήγησες ότι είναι νωρίς για να προχωρήσετε περισσότερο και μετά θύμωσες όταν σου είπε ότι δεν θέλει συνέχεια. Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι μια πίεση κι όπως εσύ δίνεις τις δικές σου ερμηνείες για τη συμπεριφορά του, μπορεί θαυμάσια να έκανε το ίδιο κι αυτός και να συμπέρανε ό,τι ήθελε να συμπεράνει...Quote:
Μαρινα δεν ειπε τιποτα για τους στοχους του.....απλα μιλαγαμε περναγαμε καλα και επεσαν και φιλακια....ουτε τον ρωτησα τι θελει απο εμενα....ουτε πιεσα τιποτα.....
Κι εκείνος μπορεί να έκανε...\'ψυχανάλυση\'. Βλέπεις να βγαίνει άκρη έτσι? :)
Και καλά κάνεις, προφανώς εσένα βοηθάει περισσοτερο να εισαι αφελής κι εμένα να είμαι καχύποπτη.
Καθένας εχει την άμυνά του!
Κρινε....είδες δε θυμωνω καθολου.....αφασια εισαι!! με αυτα που μας λες!! χα χα χα
Βρε παιδια το θεμα ειναι οτι το σκηνικο δεν έκατσε.. τέλος.....
Εγώ θα είχα ήδη ξεκινήσει στο κυνηγι του επόμενου!!!! :D
Που να ξερω τι μπορει να ειχε ακριβως στο μυαλο του?? Αβυσσος.....