A ok. Έλα μσν.Quote:
Originally posted by krino
τι σημαινει αυτο?
στο παολο απαντησα.
Printable View
A ok. Έλα μσν.Quote:
τι σημαινει αυτο?
στο παολο απαντησα.
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι οι άντρες να μην την πέφτουν. Ακόμα και στα τσατ που λες, δεν την πέφτουν. Άντε να πούνε ένα είσαι ωραία κοπέλα και αυτό ήταν.
το εγραψα και στο αρχικο κειμενο αυτο.
Πλεον μερος των γυναικων εχουν γινει κυνηγοι,
και δεν βλεπω κατι το αρνητικο σε αυτο.
Οποιος τολμαει κερδιζει, τουλαχιστον σε ενα ποσοστο.
Αντιθετα οποιος δεν τολμησει ποτε του, τι πιθανοτητες εχει να κερδισει?
Πως το εξηγείς ότι αν ένας άνδρας μείνει μόνος και χωρίς μεγάλο κοινωνικό κύκλο,έχει τρομακτικά λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση απ\'το πουθενά; Αφού οι άντρες την πέφτουν και όχι οι γυναίκες.
αυτο το στεροτυπο μας τελειωσε,
οποιος γουσταρει την πεφτει, ασχετως τι φυλο ειναι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι άντρες να μην ψάχνονται για κάτι σοβαρό, αλλά μόνο σεξ ή ελεύθερη σχέση.
για να κανεις κατι σοβαρο, πρεπει να εχεις ενδειξεις οτι θα προχωρησεις σε κατι που θα ειναι για την υπολοιπη ζωη σου γιατι δεν ειναι παιξε γελαση η ζωη σου.
Οποτε οταν αυτο δεν το βρισκεις, δεν επενδυεις κιολας.
Κανεις κατι χαλαρο η μενεις και μονος σου, αναλογα τα κεφια σου.
αργοτερα, εχω να ξυριστω και γενικα να γινω ομορφος...(περισσοτερο απο οσο ειμαι :D )Quote:
A ok. Έλα μσν.Quote:
τι σημαινει αυτο?
στο παολο απαντησα.
Έχω ακούσει ρε κρίνο από αγόρια ακόμα και σήμερα που λένε ξενερώνουν με το να την πέφτουν οι γυναίκες. Οπότε γιατί να την πέσω εγώ; Άμα ενδιαφέρεται ο άλλος θα την πέσει, άμα δεν ενδιαφέρεται δεν θα κάνει κίνηση. Επιπλέον, λες ότι ξεκινάς κάτι σοβαρό, αλλά δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει. Κάνεις κάτι και άμα πιάσει. Αλλιώς πάει αλλού. Αλλά εσύ ξεκινάς με το για πάντα.
Μα ποιος σου είπε ότι την πέφτουν οι άνδρες;Καταρχήν από αυτά που βλέπω εγώ,δεν θέλετε να σας την πέφτουν κιόλας.Όποιος προσπαθεί να πλησιάσει μια άγνωστη κοπέλα αυτομάτως χαρακτηρίζεται λιγούρι.Κι ο άλλος, αν φάει μια-δυο χυλόπιτες του κόβονται τα φτερά,και μετά είναι δύσκολο να ξαναεπιχειρήσει κάτι.Καλώς ή κακώς,όλες τις σχέσεις πλέον τις ξεκινούν οι γυναίκες,είτε κάνοντας αυτές το πρώτο βήμα σε μια καφετέρια ή οπουδήποτε,είτε μέσω κοινών φίλων λέγοντας ότι \'μου αρέσει ο τάδε,ας του την πέσω και ό,τι βγει\'.Δε βλέπω άλλο τρόπο για να ξεκινήσει πλέον μια σχέση.Για τους άνδρες,μόνο αν είσαι λεφτάς ή αθλητής μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για γνωριμίες.Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι οι περισσότεροι άνδρες που βγαίνουν έξω,μόνοι τους πάνε,μόνοι τους γυρίζουν,χωρίς καμία πιθανότητα νέας γνωριμίας.Quote:
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι οι άντρες να μην την πέφτουν. Ακόμα και στα τσατ που λες, δεν την πέφτουν. Άντε να πούνε ένα είσαι ωραία κοπέλα και αυτό ήταν. Πως το εξηγείς ότι αν ένας άνδρας μείνει μόνος και χωρίς μεγάλο κοινωνικό κύκλο,έχει τρομακτικά λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση απ\'το πουθενά; Αφού οι άντρες την πέφτουν και όχι οι γυναίκες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι άντρες να μην ψάχνονται για κάτι σοβαρό, αλλά μόνο σεξ ή ελεύθερη σχέση.
Quote:
Έχω ακούσει ρε κρίνο από αγόρια ακόμα και σήμερα που λένε ξενερώνουν με το να την πέφτουν οι γυναίκες. Οπότε γιατί να την πέσω εγώ; Άμα ενδιαφέρεται ο άλλος θα την πέσει, άμα δεν ενδιαφέρεται δεν θα κάνει κίνηση. Επιπλέον, λες ότι ξεκινάς κάτι σοβαρό, αλλά δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει. Κάνεις κάτι και άμα πιάσει. Αλλιώς πάει αλλού. Αλλά εσύ ξεκινάς με το για πάντα.
ναι υπαρχουν και τετοιοι αντρες, υπαρχουν ομως και οι αλλοι.
Οποτε γιατι να την πεσεις εσυ?
Γιατι αμα συναντας μονιμα τους \"αλλους\" δεν θα την πεσει κανεις σε κανενα και θα ειμαστε ολοι αγαπημενοι και ο καθενας σπιτι του.
Εν πασει περιπτωση εσυ εχεις αποφασισει να περιμενεις ποτε θα σου χτυπησουν το κουδουνι.
Δεν λεω καλα κανεις, μονο που το κουδουνι αυτο μπορει να αργησει να χτυπησει. Πολυ.
Τιποτα δεν ξερεις ποσο θα κρατησει.
Λαβε υποψη σου οτι σημερα στους 3 γαμους οι 2 επιβιωνουν.
Τα διαζυγια βγαινουν ασταματητα.
Ετσι ολοι εχουν γινει πιο επιφυλακτικοι και προτιμουν να το ψαχνουν περισσοτερο.
Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα,
αν δεν μετριασουμε ολοι τις απαιτησεις μας και τα στανταρτ μας και δεν απλοποιησουμε την ζωη μας, πολυ απλα κανεις δεν θα συναντιεται με κανενα.
Οχι ολοι ομως......
ειναι και καποιοι που το εχουν πιασει πως παει και εχουν ριξει νερο στο κρασι τους εκει που πρεπει.
Δεν ειναι κακο να κανεις ενα βημα πισω, ενα ειπα ετσι? οχι να αρχισεις να τρεχεις...
Τι να τους κάνω εγώ που δεν την πέφτουν; Υπάρχουν και κοπέλες που έχουν μάθει στον παλιό τρόπο γνωριμίας. Εξάλλου είπα, οι περισσότεροι ψάχνουν για ελεύθερη σχέση ή σεξ, οπότε γιατί να την πέσει μια γυναίκα άμα ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση;Quote:
Originally posted by Paolo_1
Μα ποιος σου είπε ότι την πέφτουν οι άνδρες;Καταρχήν από αυτά που βλέπω εγώ,δεν θέλετε να σας την πέφτουν κιόλας.Όποιος προσπαθεί να πλησιάσει μια άγνωστη κοπέλα αυτομάτως χαρακτηρίζεται λιγούρι.Κι ο άλλος, αν φάει μια-δυο χυλόπιτες του κόβονται τα φτερά,και μετά είναι δύσκολο να ξαναεπιχειρήσει κάτι.Καλώς ή κακώς,όλες τις σχέσεις πλέον τις ξεκινούν οι γυναίκες,είτε κάνοντας αυτές το πρώτο βήμα σε μια καφετέρια ή οπουδήποτε,είτε μέσω κοινών φίλων λέγοντας ότι \'μου αρέσει ο τάδε,ας του την πέσω και ό,τι βγει\'.Δε βλέπω άλλο τρόπο για να ξεκινήσει πλέον μια σχέση.Για τους άνδρες,μόνο αν είσαι λεφτάς ή αθλητής μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για γνωριμίες.Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι οι περισσότεροι άνδρες που βγαίνουν έξω,μόνοι τους πάνε,μόνοι τους γυρίζουν,χωρίς καμία πιθανότητα νέας γνωριμίας.
Οκ κρίνο.
Quote:
Τι να τους κάνω εγώ που δεν την πέφτουν;
οτι κανουν και αυτοι που δεν την πεφτεις εσυ....
καθονται και κοιτανε μια οθονη, η την κλεινουν και ανοιγουν τιβι (παλι οθονη) η οτι αλλο παρα αμεσα επικοινωνιακο.
Γιατι νομιζεις οτι μονο γυναικες κανουν κατι τετοιο?
Αντιθετα ισως ο μισος πληθυσμος (ενθεν και ενθεν) να εχει περασει σε ενα τετοιο παραπετασμα....
einai dislolo na thn pesei mia gynaika an einai dropali,,,,skeftete oti o allos tha thn perasei gia efkolh,,,an bgei monh ths nomizoun oti einai diathesimi,,,
tha hthela na apanthsei enas adras,,
Ελενα συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου - μόλις τώρα αυτό σκέφτηκα και γω :) ...
το τι σκεφτεται μια γυναικα οτι θα την περασουν εχει να κανει με το προσωπικο σταδιο ωριμανσης της υποθετω. το τι θα την περασουν εχει να κανει κ με το ποιος ειναι ο ανδρας απεναντι, πως σκεφτεται αυτος, εννοω. σε γενικες γραμμες αυτοι οι διαχωρισμοι ευκολη, δυσκολη, ανουσιοι μου φαινονται. αν φαινεται να ταιριαζεις με τον αλλο, γιατι οχι? αν παλι φαινεται να μην ταιριαζεις γιατι ναι? κ επισης η γνωριμια των ανθρωπων θελει χρονο. δεν μπορεις να ξερεις σε μια μερα ποσο ταιριαζεις με τον αλλο.Quote:
Originally posted by elena72
einai dislolo na thn pesei mia gynaika an einai dropali,,,,skeftete oti o allos tha thn perasei gia efkolh,,,an bgei monh ths nomizoun oti einai diathesimi,,,
tha hthela na apanthsei enas adras,,
τωρα, αν μια γυναικα ειναι ντροπαλη, η ενας αντρας επισης, κατι τον μπλοκαρει κ ειναι ετσι. κ πολλες φορες μπλοκαρουν τετοιου τυπου ιδεες \"θα με πουνε ετσι, η γιουβετσι\".
αλλωστε κ το πεσιμο ποτε δεν ειναι οτι 100% την πεφτει ο ενας κ ο αλλος καθεται παθητικα να του την πεσουν. μεσα στο παιχνιδι της επικοινωνιας κ της αλληλεπιδρασης κοβουν κ οι δυο την κατασταση. παιζουν κ τα υποννοουμενα, γλωσσα σωματος, ματιες, πριν καποιος κανει το πεσιμο εχει παρει ουσιαστικα ενα θετικο εμμεσο feedback απο τον αλλο οτι ειναι οκ να προχωρησει. κ οι δυο ουσιαστικα επιλεγουν κ το δρομολογουν, κ αυτος που κανει κινησεις αλλα κ αυτος που ανταποκρινεται η απορριπτει.
sorry, δεν μπορώ να πάρω μέρος στο θέμα, αλλά... τι εννοείς δεν μπορεί να ψηφιδοποιήσει? μήπως εννοείς ψηφιοποιήσει?Quote:
μεσα απο ψηφιδοποιημενες κινησεις.
Κατα συνεπεια τους ειναι ευκολο να προβαλουν μια πιο \"ατσαλακωτη\" εικονα στο μεγιστο και φυσικα μη ανταποκρισιμη, ενω αφαιρουν οσο μπορουν ατελειες προσπαθωντας φυσικα να κερδισουν τις εντυπωσεις.
Ωστοσο η νεα τεχνολογια, παντα θα υστερει γιατι δεν θα μπορεσει ποτε να ψηφιδοποιησει την μυρωδια του σωματος,
Με όλα της τα τυχόν μειονεκτήματα,προτιμώ την εποχή μας από τις εποχές των προγόνων μας.Δε νοσταλγώ καθόλου τις σχέσεις των φύλων σε πρότερους καιρούς,τις οποίες θεωρώ άκρως υποκριτικές και τέλεια εναρμονισμένες με όσα πρέσβευε η πατριαρχία.
Απολαμβάνω το ρόλο μου σα γυναίκα σε μία κοινωνία όπου έχω μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας να είμαι εγώ και όχι ό,τι μου επιτάσσουν θεσμοί.Ο κίνδυνος για μένα εστιάζεται στο ότι καθώς η γυναίκα έχει αναλάβει περισσότερους ρόλους σήμερα,να εγκλωβίζεται από τελειοθηρικές μονομανίες και να προσπαθεί να είναι σε όλα στο τοπ της αποδοτικότητας,φυλακισμέν� � σε κάποια κυνήγια να έχει το δέκα το καλό παντού.Αν απενοχοποιηθεί και κατανοήσει πως αυτά τα κυνήγια της τα είχαν επίσης επιτάξει,τότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένη και να μη γίνονται οι πολλαπλοί ρόλοι φυλακή,αλλά τοπία εξερεύνησης και πρόκλησης δίχως εσωτερικές χούντες.
Όσο για τους άντρες,που κάποιοι ισχυρίζονται πως καθώς τους αφαιρέθηκε ο ρόλος του κυνηγού-προμηθευτή-αρχηγού-τζάμπα μάγκα,λολ και αισθάνονται ηττημένοι και φοβικοί απέναντι στην αυτοπεποίθηση της σύγχρονης γυναίκας,όσοι μπορέσουν να προσαρμοστούν μη βλέποντας το άλλο φύλο ανταγωνιστικά,σαν τον κλέφτη των προνομίων τους,αλλά ως σύμμαχο και συμπορευτή σε μία νέα πραγματικότητα,θα απολαύσουν την εκτίμηση και την σύμπλευση με το άλλο φύλο,καθώς και την ικανοποίηση του να βλέπουν ένα πλάσμα που ιστορικά,κοινωνικά,θεσμικά ,οικονομικά βιαζόταν και με τη βούλα της πολλές φορές,να χαίρεται για ό,τι κατάκτησε.
Όσον αφορά αυτά τα περί αρετής και θα με θεωρήσουν εύκολη,είναι μεσαιωνικές διδαχές που οι γυναίκες έχουν με ηττοπάθεια δεχτεί και μου κάνει εντύπωση πως δεν βλέπουν την παγίδα που στήνουν οι ίδιες στον εαυτό τους,να στερούνται την ελευθερία στο όνομα μίας απαρχαιωμένης,μονόπαντης,σ υμφεροντολογικής πατερναλιστικής\"ηθικής\"(ε� �ώγελάμε έως και κυλιόμαστε στο πάτωμα).:D
Γενικά,όσο πιο εύκαμπτοι γινόμαστε στις απόψεις μας,τόσο προχωράμε.Όσο πιο άκαμπτοι,δυσκοίλιοι και μπετοναρισμένοι,τόσο το χειρότερο για μας.Οι εποχές αλλάζουν,όσοι είναι ευπροσάρμοστοι πάνε με το κύμα,όσοι παραμένουν νοσταλγοί του παρελθόντος γίνονται γραφικοί.
Όσο για την αύξηση των διαζυγίων,δεν τη θεωρώ καθόλου κακή.Δείχνει μία ελευθερία στην επιλογή των συνθηκών σου.Άμα μειωθούν κι οι γάμοι,το πιάσαμε το νόημα.:P
Εγώ πάλι πιστεύω οτι στους άντρες αρέσει να κάνει η γυναίκα την πρώτη κίνηση, αλλά να την κάνει σαν γυναίκα... δηλαδή να δώσει ενα πράσινο φως, μέσω μιας ματιάς πχ, που θα κάνει τον άντρα να πλησιάσει και να παίξει το παιχνίδι του. Αυτο που δεν αρέσει στους άντρες είναι οταν η άλλη έρχεται χύμα σαν αντράκι.
Γενικά, αν κρίνω αυτά που βλέπω γύρω μου, υπάρχουν, κατα κύριο λόγο, 2 είδη γυναικών, οι υπερβολικά φεμινίστριες (αντράκια) και οι λυσσασμένες για γάμο. (τουλάχιστον στην ηλικία που είμαι). Η υπερβολικα φεμινίστρια διώχνει τον άντρα αφού τον ευνουχίσει πρώτα και η λυσσασμένη τρώει χυλόπιτες γιατί φαίνεται υπερβολικά διαθέσιμή και δουλοπρεπείς. Και οι 2 κατηγορίες δεν βλέπουν πόσο λάθος αντιμετωπίζουν τους άντρες.
Τώρα όσον αφορά τους άντρες δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είμαι άντρας.
Ομως ξέρω ότι μια σχέση μπορεί να κρατήσει αν και οι 2 πλευρες αφιερωθούν ως ενα βαθμο στον πρωτόγονο ρόλο τους αλλά οχι σε βαθμο που να καταπατώνται ανθρωπινα δικαιώματα και καταλήγουμε σε σεξιστικά συμφέροντα.
Η ισορροπια σε όλα ειναι σημαντική!