και μενα ετσι με τη προλακτινη και τωρα μου δινουν φαρμακα για να μου τη ριξουν!
Printable View
και μενα ετσι με τη προλακτινη και τωρα μου δινουν φαρμακα για να μου τη ριξουν!
με το ρισπ δεν ειχα περιοδο για εφτα μηνες!Με τα αλλα μου εχει ξαναρθει ευτυχως!Αλλα η αυξημενη προλακτινη σε κανει να βαζεις κιλα!εγω εβαλα 12!τωρα ειμαι σε φαση που χανω(ελπιζω γτ δεν ξερω τι παρενεργειες θα μου φερουν τα καινουργια φαρμακα)
οχι ειναι πολυ νωρις για να ξερεις αν παχαινεις!το ενα κιλο που πηρες ειναι απο κατακρατηση υγρων μαλλον!
εγω με το σεροκ εχασα με το ινβεγκα δεν ξερω ακομη!ασε που ειναι κ το αλοπεριντιν στη μεση!
lightbluepath , όταν άρχισα να χάνω , θυμάμαι πως σταμάτησα να έχω εκείνη τη τρομερή όρεξη που έτωγα τα πάντα.
μόνο φαγητό σκεφτόμουν.
ήταν η χαρά μου.
μετά άρχισα να τρώω λιγότερο.
έφτασε εποχή που ετρωγα μόνο σαλάτες και σοκολάτα.
α, και έπινα κόκα - κόλα ( λάιτ ).
εκεί έχασα τα πολλά κιλα.
οι θερμιδες που έπαιρνα όμως ήταν λιγες.
αυτό μπορεί να πήρε και ένα χρόνο.
το seroquel οπως και το zyprexa παχαινουν και πολυ μαλιστα.Εγω αυτο εχω να πω απο την εμπειρια μου.
ξερετε τι νομιζω?στον καθενα ειναι διαφορετικα!
παντως ναι το ζυπρεξα παχαινει ολοι το λενε!
εγω παντωσ εχω ακουσει οτι οταν δεν εχεισ περιοδο κανεισ κατακρατησεισ κι αν ειναι αυτο δε σε βλεπω να χανεισ κιλα μεχρι να σου ρθει περιοδοσ
φυσικό δεν είναι ?
αφού ο οργανισμός δεν λειτουργεί σωστά.
εγώ όταν το έπαθα ήμουν στο νοσκομείο και τους έλεγα πως μάλλον είμαι έγκυος.
δεν είχα σκεφτεί όμως πως ήμουν ένα τρίμηνο ήδη μέσα και συνεπώς δεν θα μπορούσα να είμαι.
ήταν από τα φάρμακα.
έτσι και η λάιτ το έχει πάθει προφανώς από τα φάρμακα.
αλλά είμαι της γνώμης πως πρέπει να φροντίσει γι΄αυτό η ίδια.
λάιτ, βρήκα αυτό :
Στο δεύτερο μισό του κύκλου (στην προγεστερονική φάση), το εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας που υπερτράφη και γέμισε με αδένες για να υποδεχθεί το γονιμοποιημένο ωάριο αποβάλλεται, αν δεν πραγματοποιηθεί σύλληψη. Η έμμηνος ρύση έχει, λοιπόν, δύο λειτουργίες. Διώχνει από το σώμα τα κομμάτια του διαλυμένου ενδομητρίου που είναι άχρηστο, αφού δεν υπάρχει εγκυμοσύνη, και προετοιμάζει τον οργανισμό για έναν καινούριο κύκλο, στην περίπτωση που η γυναίκα μείνει τον επόμενο μήνα έγκυος.
http://health.in.gr/enc/Article.asp?ArticleId=18522&CurrentTopId=18451 &IssueTitle=%CF%E4%E7%E3%FC%F2+%F3%E5%EE%EF%F5 %E1%EB%E9%EA%DE%F2+%E4%E9%E1%F0%E1%E9%E4%E1%E3%FE% E3%E7%F3%E7%F2
lightbluepath , ενοχλήθηκες από κάτι ?
αν θεωρείς πως δεν έχει , μην του δίνεις σημασία.
το σώμα πρέπει να αποβάλλει κάποια άχρηστα κομμάτια.
όταν αυτό δεν επιτυγχάνεται είναι σίγουρο πως δεν λειτουργεί σωστά ο οργανισμός.
δεν νομίζεις πως είναι ένας από τους λόγους που δεν αδυνατίζεις?
εγώ πιστεύω πως είναι, γι΄αυτό σου προτείνω να το κοιτάξεις με το ψυχίατρο και το γυναικολόγο σου.
παντως για την περιοδο, αν κ δεν ξερω κ πολλα, εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ ωφελιμη για τις γυναικες! δεν υπαρχουν καποια χαπια, τα οιστρογονα (?) τα οποια μερικες γυναικες παιρνουν, στα 50 πχ, για να μην τους κοπει η περιοδος (κ να κρατησει καποια χρονια ακομη)?
το οτι η ψυχιατρος δεν ενδιαφερεται που μια θεραπευομενη δεν εχει περιοδο, ας το αφησω ασχολιαστο καλυτερα... (δεν τους εχω που δεν τους εχω κ σε πολυ μεγαλη υποληψη τους ψυχιατρους)