Quote:
Originally posted by RainAndWind
Τrue.Το αρχαίο γνωμικό έχει βάση.
Στην περίπτωση πάντως της adzik απ\'ό,τι κατάλαβα,δεν είναι πως δεν υπάρχει συναίσθημα ή κοινά,παίζουν διάφοροι λόγοι που σχετίζονται με πεποιθήσεις που είχε για τη ζωή μέσα σε ένα γάμο και που τώρα ζει αυτό που λέμε προσγείωση στην πραγματικότητα.Λίγο η κούρασή της με το παιδί,που τη χρειάζεται επί εικοσιτετραώρου βάσης καθώς είναι ακόμη εξαρτημένο από αυτήν για τα πάντα,άλλαγμα,πλύσιμο,τάισ� �α,νανούρισμα,παιχνίδι,λίγο (ή μάλλον πολύ)η οικονομική δυσπραγία,ο αγώνας για το κόψε από δω από κει για να τα βγάλεις πέρα,η απουσία του συζύγου στη δουλειά και αυτή που μένει πίσω κλεισμένη σε ένα σπίτι,ίσως αισθάνεται να την στραγγίζει όλο αυτό.
adzik,έχω να σου γράψω κάποια,γιατί το έχω περάσει.Αλλά επειδή θα πάμε για ποτάκι τώρα με το αγόρι μου,σου υπόσχομαι αύριο να το εξετάσουμε διεξοδικά.Θα βρεθεί ρε η άκρη,μην απελπίζεσαι.:)
Rein moy..εισαι 1000% μεσα... (εκτοσ απο το πισω κλεισμενη μεσα.. γιατι παμε συναιχια βολτεσ με τον μικρο.. να παιζει με παιδακια..και η αληθεια ειναι πωσ ο μικρουλησ μου δεν με πειραζει καθολου.... η χαρα μου ειναι)