Κανω πλακα στο πετρανQuote:
keep με ειρωνεύεσαι τώρα ή κάνω λάθος;
Printable View
Κανω πλακα στο πετρανQuote:
keep με ειρωνεύεσαι τώρα ή κάνω λάθος;
Υπερευαισθησία και υπεραντιδράνε είπες όχι να έχουν περίεργες ιδέες. Αυτό είναι ρατσιστικό που λες αν δεν ισχύει.Quote:
Originally posted by PETRAN
Μπορεί να μην έχει να κάνει, μπορεί και να έχει όμως. Κάτσε η ντόρα δεν στο είπε μα κακία. Ας πούμε οι άντρες με κατάθλιψη είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν βίαιοι. Το ίδιο και με την ψύχωση, σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα με ψύχωση είναι γνωστό ότι έχουν μια υπερ-ευαισθησία σε οποιαδήποτε κριτική και υπερ-αντιδράνε. Αφού είναι στα πλαίσια της \"αρρώστιας\" όπως το λες. Γι αυτό και για μένα τα άτομα με ψύχωση θα έπρεπε να κάνουν και ψυχοθεραπεία. Είναι λάθος που φαίνεται οι \"γιατροί\" (η το σύστημα, επειδή είναι πιο \"οικονομικό\") να \"ξεμπερδεύουν\" με τα φάρμακα. Τέσπα, δεν στο γράφω αυτό με κακό τρόπο και μην το πάρεις επιθετικά οκ
χμμ πολυ ενδιαφερον.Quote:
Originally posted by Zhenia
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Κι εσύ μην κάνεις την έξυπνη ;)Quote:
Originally posted by dora-agxos
δεν σε προσβαλλα!μην βλεπεις φαντασματα!αν δεν ειναι της αρρωστειας αυτο..τοτε παυω να σχολιαζω,αρχιζω να ανατριχιαζω..κ εγω τα αφτια δεν θα στα χαιδεψω.
Κάπως έτσι, δεν ζούμε σε τέλεια κοινωνία δυστυχώς.Quote:
Originally posted by researcher
αρα το ενενηντα τοις εκατο δεν αξιζει κατα την αποψη σου?
στο οποιο ενενηντα τοις εκατο δεν συμπεριλαμβανομαι?
ε τοτε αγνοεις το ενενηντα τοις εκατο και μιλας με το δεκα τοις εκατο?
και απο τον Αντμιν ζητας δηλαδη να συμμαζεψει αυτο το ενενηντα τοις εκατο?
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Υπερευαισθησία και υπεραντιδράνε είπες όχι να έχουν περίεργες ιδέες. Αυτό είναι ρατσιστικό που λες αν δεν ισχύει.Quote:
Μπορεί να μην έχει να κάνει, μπορεί και να έχει όμως. Κάτσε η ντόρα δεν στο είπε μα κακία. Ας πούμε οι άντρες με κατάθλιψη είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν βίαιοι. Το ίδιο και με την ψύχωση, σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα με ψύχωση είναι γνωστό ότι έχουν μια υπερ-ευαισθησία σε οποιαδήποτε κριτική και υπερ-αντιδράνε. Αφού είναι στα πλαίσια της \"αρρώστιας\" όπως το λες. Γι αυτό και για μένα τα άτομα με ψύχωση θα έπρεπε να κάνουν και ψυχοθεραπεία. Είναι λάθος που φαίνεται οι \"γιατροί\" (η το σύστημα, επειδή είναι πιο \"οικονομικό\") να \"ξεμπερδεύουν\" με τα φάρμακα. Τέσπα, δεν στο γράφω αυτό με κακό τρόπο και μην το πάρεις επιθετικά οκ
Είναι πιο συχνό σε κάποιες περιπτώσεις οκ? Σαν σύμπτωμα δηλαδή υπάρχει. :)
Δλδ εσείς οι δύο τώρα βρίσκεστε σε ψυχολογικό site; Και σχολιάζετε την ασθένεια του άλλου; Μπαν πρέπει να φάτε και οι δύο για να στρώσετε. Ουστ!Quote:
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2532
μαρφιν λαικι μπανκ ....κερδιστε ενα ταξιδι :Ο
ωχ και κανει και ζεστη παναθεμα σας
Quote:
Δλδ εσείς οι δύο τώρα βρίσκεστε σε ψυχολογικό site; Και σχολιάζετε την ασθένεια του άλλου; Μπαν πρέπει να φάτε και οι δύο για να στρώσετε. Ουστ!Quote:
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Quote:
Κάτσε γιατί το παίρνεις αρνητικά αυτό? Δεν σε σχολίασε κανείς με κακό τρόπο. Ένα σαιτ βγάλανε.
(p.s. μέχρι που τους έβρισες λολ :P)
Καταρχάς τι από τα δύο υπάρχει, να υπεραντιδράνε ή να έχουνε περίεργες ιδέες; Γιατί εγώ έχω περίεργες ιδέες. Εκτός και αν θεωρείται αντίδραση ότι θα \'θελα να αποφύγω το μωρό στην περίπτωση που μου έβγαζε την ψυχή.Quote:
Quote:
ρε λαιτ εισαι στα καλα σου??νιωθεις οτι σε κρινω?οτι ηρθα να σου κανω την εξυπνη?πρεπει να συμφωνησω με εναν φονο ενος αθωου πλασματος για να ειμαι καλη?να μην ξαναποσταρω?πεσμου τι θες?
Άκου να σου πω, με έβρισες δύο φορές με είπες παρανοική προσωπικότητα και τσόκαρο, αυτά σηκώνουν μήνυση ακόμα και από το νόμο κατάλαβες;Quote:
ουστ εσυ! τσοκαρο :D
Ένα σάιτ που με λέει παρανοική προσωπικότητα. Και δεύτερον δεν έβρισα.Quote:
Κάτσε γιατί το παίρνεις αρνητικά αυτό? Δεν σε σχολίασε κανείς με κακό τρόπο. Ένα σαιτ βγάλανε.
(p.s. μέχρι που τους έβρισες λολ :P)
απο τον νομο στην χωρα του ποτε ναι! αλλα δεν μπορω να πεταξω :)
παρεπιπτοντως στα ξεσπασματα του κιπ, ολο του λενε να παρει τα χαπια του, κανεις δεν ασχολειται σε λογικη διασταση με αυτα που λεει χμμμ! οχι?
Quote:
Καταρχάς τι από τα δύο υπάρχει, να υπεραντιδράνε ή να έχουνε περίεργες ιδέες; Γιατί εγώ έχω περίεργες ιδέες. Εκτός και αν θεωρείται αντίδραση ότι θα \'θελα να αποφύγω το μωρό στην περίπτωση που μου έβγαζε την ψυχή.Quote:
Ε όλα αυτά ρε χρυσή μου είναι πακέτο πως το λένε! Αν έχεις περίεργες ιδέες ότι όλοι είναι εναντίον σου είναι πιο πιθανό να είσαι υπερ-ευαίσθητος στην κοινωνική κριτική και να υπερ-αντιδράς. Ακόμα και όταν τα \"πολλά πολλά\" τα \"συμμαζεύεις\" με τα φάρμακα το υπόβαθρο αυτό συνεχίζει να υπάρχει. Προφανώς αν έχεις περίεργη σκέψη δεν είναι ότι όλα τα άλλα θα είναι οκ. Αφού όλη η ψυχολογία στον τρόπο σκέψης και αντίληψης βασίζεται. Γι αυτό και σε περιπτώσεις χωρίς φάρμακα τα πράγματα \"ξεφεύουν\" πολύ.