Quote:
Originally posted by anisixos
Πραγματικά δεν προλαβαίνω να σας ακολουθήσω. Λέτε διάφορα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όλα τα ποστ της Zhenia η οποία φαίνεται πολύ επιθετική και αρνητικά προκατειλημένη μαζί μου. Καταρχήν θέλω να πω πως όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου και οι συζητήσεις που έχω κάνει με την κοπέλα πηγάζουν από πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνην και τη σχέση μας. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της και νομίζω πως γι\'αυτό φταίνε και εκείνοι και η κοπέλα. Επειδή έχω πάει σπίτι τους, είναι ξεκάθαρο πως δίνουν απλά εντολές και θέλουν εκείνη να τις ακολουθεί χωρίς να τους ενδιαφέρει πολλές φορές καν η γνώμη της. Έχει τύχει πολλές φορές να την περιμένω το απόγευμα να έρθει σπίτι μου και να παίρνω τηλέφωνο και να την ρωτάω γιατί αργεί και μου απαντάει πως κοιμόταν η μαμά της και περιμένει να ξυπνήσει για να της πει πως φεύγει. Αυτό εμένα μου ακούγεται γελοίο μέχρι αηδίας.
Δεν είπα ποτέ πως δεν την θέλω επειδή δε βάφεται ή επειδή δε ντύνεται σέξυ. Απλώς θέλω να δείξω τον χαρακτήρα της, πως δεν βλέπει τον εαυτό της ως γυναίκα. Και εντάξει, άνδρας είμαι κι εγώ, μου αρέσει να νιώθω πως είμαι με γυναίκα παρά με παιδάκι. Περιττό να πω πως είναι πολύ κλειστή και μου μιλάει ψυχρά. Αν κάποιος μας ακούσει να μιλάμε στο τηλέφωνο, θα νομίζει πως είμαστε φίλοι. Εγώ προσπαθώ αλλά αυτή ζορίζεται να με πει μωρό μου ή οτιδήποτε άλλο.
οοο το τσαμενο!!! πατ πατ :D