…Και όταν ανενοχλητα ένα συγκεκριμενο μελος που υποστηριζει ότι κατεχει το χιουμορ και την σατιρα μιλουσε ανενοχλητος για συναισθηματικο κοσμο και για υποκρισια για ένα άλλο μελος που ηταν η διαχειριση να του κλεισει το στομα; Γιατι δεν εφτανε μονο αυτό,ξυπνησαν και αλλοι να υποστηριζουν το ανουσιο «χιουμορ» και τον χλευασμο σε μελη που εβγαλαν την ψυχη τους μεσα σε αυτό το φορουμ. Που ηταν τοτε οι αποκλεισμοι; Όταν επεφταν λολ και λαλ και αχαχα και χουχου και φερτε τα ποπ κορν; και τα +1000 και ότι άλλο μπορεις να φανταστεις από μελη που ουτε καν ειχαν ιδεα τι παει να πει να σεβεσαι; Και ποιος είναι αυτος που μπορει να παιζει τον χιουμοριστα σε ολους εμας και να μπαινεις μεσα στο αγαπητο ως τοτε φορουμ και αντι να βλεπεις ανθρωπους να βοηθανε,να συζητανε (γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα) εβλεπες ολο τα ιδια ατομα να μιλανε,να κοροιδευουν και να τσακωνονται μεταξυ τους..και που χωρος να μιλησεις όταν μπορει εσυ εγω η οποιοσδηποτε υποφερει να θελει να μιλησει με αλλα μελη,α να βοηθηθει να βοηθησει.Καποτε ενιωθα αυτό το φορουμ δευτερο μου σπιτι,εμαθα όμως μεσα στο σπιτι μου να με σεβονται.Και να σεβομαι.Ειρωνιες και σαρκασμους σε ένα φορουμ που καποτε ηταν πηγη ζωης,εμπνευσης,καποτε εμπαινες και εβλεπες ποιοι είναι μεσα για να τους πεις ένα καλημερα…και το αποτελεσμα.Το φορουμ φτωχυνε,με κατι νεα μελη που ότι θελουν λενε,ότι να ναι και όπως να ναι…απλα για να βγουν στο τελος πρωτη στα πιο πολλα μηνυματα της ημερας.
Και ναι που ηταν η διαχειριση όταν επανειλημμένα φωναζαμε να κλειδωθει ένα θεμα;
Και να βαλει σε ταξη το χαος που επικρατουσε.Και με διαφορα μελη να παιρνουν τον ρολο του «τα ξερω όλα».Κι εγω ειχα αντιθετη αποψη πολλες φορες με αρκετους μα ποτε ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να τσακωθω η να θιξω καποιον.Οτι δεν με γεμιζε απλα δεν εγραφα.Τοσο δυσκολο είναι να μην μιλατε καμια φορα;
Και ναι με τα μελη εγω δεν θελω να τσακωθω.Ο καθενας αντιδρουσε και αντιδρα ετσι όπως ενιωθε εκεινη την ωρα..μα η διαχειριση είναι εκει για να προστατευει τα μελη της.Οχι γιατι είναι μικρα παιδια και δεν μπορουν να υποστηριξουν τον εαυτο τους αλλα γιατι καποιοι κατεθεσαν την ψυχη τους.Και θα μου πεις εχεις ευθυνη ηταν γραφεις μεσα σε ένα φορουμ με τοσους χρηστες κλπ.Ναι,σωστα.Μα δεν σημαινει ότι μπορει ο καθενας να κρινει αν ειμαι ψευτικος η όχι.
Το φορουμ φτωχυνε με την αποχωρηση των μελων του.Και είναι τοσο μα τοσο κριμα..γιατι πραγματικα καποτε όλα ηταν απλα ομορφα και σεμνα.
Και ολοι τωρα να επαναστατουν και να λενε «σωστα αποκλειστικε ο Κρινο,εκανε αυτό και αυτό.Τουλαχιστον ο ιδιος προσωπικα στα 3 και κατι χρονια που ειμαι εδωμεσα δεν εχει υποτιμησει σε κανεναν το συναισθηματικο του κοσμο και ειχε μεσα του την αναγκη να βοηθησει εκει που επρεπε..κατι που αρκετοι πια το εχουν ξεχασει.
Και ναι δικαιως εγραψε στην υπογραφη του ότι εγραψε γιατι ενώ η διαχειριση τα εβρισκε με το άλλο μελος καποιος εμενε εκτεθιμενος. Και απαντηση δεν επαιρνε.
Το λογια δεν μπορυν να περιγραψουν και πολλα..μα ελπιζω καποια στιγμη να φτιαξει η κατασταση..το ωφειλουμε σε οσα εχουμε καταθεσει εδωμεσα.