Και πολυ καλά κάνεις. Δεν εχω δει ως τώρα ποτέ και κανένα άτομο να υποφέρει απο κάτι και να μην θελει και να προσπαθεί να το αλλάξει. Aν κάποιος πει οτι δεν βλέπεις κάτι συγκεκριμένο ή δεν ακολουθείς σωστό δρομο, αυτό μπορώ να το καταλάβω. Αλλά η έκφραση \"δεν προσπαθείς\" στη γενικότητα της είναι βλακεία.Quote:
Originally posted by silveroula
Οταν ακουω τους γυρω μου να μου λενε ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ, νευριαζω.
Ο άνθρωπος έγραψε ένα κατεβατό πράγματα που έχει περάσει.Quote:
Σταυρο εισαι τυχερος που εχεις ενα μονο ψυχοσωματικο συμπτωμα :) και σου ευχομαι να το νικησεις συντομα.
Δεν ειμαι σίγουρος, αλλα έχω την αίσθηση ότι θεωρείς το δικα σου πρόβλημα μεγάλο ενω των άλλων όχι. Έχω την αίσθηση ότι σκέφτεσαι μόνο με το συναίσθημα οταν πρόκεται για τα προβλήματά σου. Με μια κουβέντα που λεει κάποιος δεν σημαίνει ότι είπε τα πάντα. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά αλλα πράγματα πισω από μια κουβέντα.
Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε με δύο τρόπους ταυτόχρονα και με τη λογική και με το συναίσθημα. Μπορεί το συναίσθημα να βγάζει το δικο μας πρόβλημα μεγάλο (γιατί ο φόβος ειναι συναίσθημα), αλλά θα πρέπει να έρχεται και η λογική και να βγάζει και αυτή το δικο της συμπέρασμα.