Quote:
Originally posted by Lou!..
εχεις ακουσει ποτε τις γυναικες να λενε, οτι τη σημερον ημερα ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις εναν ανδρα της προκοπης, γιατι οι αντρες εξαφανιστηκαν, εχουν γινει γκει, η ο,τι αλλο?
με λιγα λογια οπως εσεις λετε οτι οι αντρες δεν βρισκουν ταιρι κ οι γυναικες βρισκουν πανευκολα, καποιες γυναικες ισχυριζονται ακριβως το αναποδο, οτι οι γυναικες δεν βρισκουν κ οι αντρες βρισκουν.
Αφού τα βρήκα με τον Bolt(όντως πολύ ανησυχητικό) θα προσπαθήσω να τα βρω και μαζί σου.Οι γυναίκες που δήθεν ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν άντρα είναι αυτές που \'ο ένας τους ξινίζει,ο άλλος τους βρωμάει\' κλπ.Είναι δηλαδή οι κάργα απαιτητικές.Υπάρχουν γυναίκες(και στον κύκλο μου)που ενώ δεν είναι εμφανίσιμες,θέλουν να έχουν άντρα ΚΑΙ όμορφο,ΚΑΙ με καλή δουλειά,ΚΑΙ με τρόπους,ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...Πόσο ι ελεύθεροι να κυκλοφορούν τέτοιοι πια;Άντε να είναι εμφανίσιμη η γυναίκα να το δεχτώ να έχει απαιτήσεις.Αλλά όταν βλέπεις άλλες του 1.50 ύψος με κυτταρίτιδα και με κοιλιές να το παίζουν και δύσκολες,γελάς.Βέβαια,πολύ καλά κάνουν,αφού με τόσους απελπισμένους και αγάμητους άνδρες που \'χει γεμίσει η πιάτσα κι αυτές μπορούν να νιώθουν θεές.Είναι αυτό που έλεγα πιο πάνω,για το πόσο χαμηλά έχει πέσει το ανδρικό φύλο.Κι αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με τις γυναίκες του φόρουμ,αλλά μου φαίνεται αδιανόητο τη σημερινή εποχή γυναίκα να μην μπορεί να βρει άντρα,όχι κάποιον συγκεκριμένο,αλλά γενικά.Και μόνο μια βόλτα να κάνει σε μπαρ,κλαμπ κλπ. με τόσα μπακούρια και απελπισμένους μέσα φτάνει.