Γειά Κeep,
Έκανα μια μικρή συλλογή από όσα έγραψες, να τα κουβεντιάσουμε;
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω μπορει να μην ειμαι αρκετα καλος , ισως να εχω κανει καποιο βαναυσο εγκλημα δεν ξερω ( α ο φοβος λολ) , χρειαστηκε να καταλαβω οτι δεν φταιω εγω...οχι δεν φταιω σε τιποτα , εχω ζησει σχεδον αμεμπτα , εχω παλεψει για την κουβεντα που θα αποσπασω απο τον αλλο.
Χαίρομαι που το έχεις καταλάβει αυτό.
Quote:
Ημουν μονος στην παιδικη ηλικια , δεν επαιζα καν με τους αλλους 9 στις 10 αλλα φοιτητης ημουν υπερκοινωνικος.
Δεν έχει καμμιά σημασία, ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί. Η παρούσα κατάσταση είναι που σου φέρνει τις παλιές αναμνήσεις και τις επεξεργάζεσαι.
Quote:
Το φορουμ με βοηθησε οσο μπορουσε , ακομα ειναι ο μονος διαυλος επικοινωνιας που εχω με τον κοσμο (χεχε αν θελαν να με στειλουν στα θυμαρακια δεν τα καταφεραν ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ).
Είναι μια ελαφρά επικοινωνία, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.
Quote:
Και ναι δεν με πιστευετε...οχι κυριοι δεν μου μιλανε , σε πνευματικη διαιτα μεχρι να πεθανω.
Και έχεις δίκιο, ελάχιστοι μπορεί να σε πιστεύουν! Το ίδιο συμβαίνει στην καθημερινή ζωή.
Quote:
Ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου γιατι ακομα ειμαι σε καλα επιπεδα πνευματικης διαυγειας...δεν νομιζω αλλος στην θεση μου να το κατορθωνε , οχι με τοση λιγη προσφορα απο τους αλλους , ναι ειμαι περηφανος.
Αν και δεν μ\' αρέσει η υπερηφάνεια σε κάποιον, εδώ αποτελεί εξαίρεση για δύο λόγους. Ο ένας γιατί δεν είναι εντελώς υπερηφάνεια αλλά αυτο-εκτίμηση.
Quote:
Α μερικους τους φτυνω και εγω , τοτε να δεις πως αφηνιαζουν....απο κει καταλαβαινεις πολλα.
Γνωρίζεις γιατί όταν τους φτύνεις αφηνιάζουν; Υπάρχει εξήγηση. Αν τους φτύσει άλλος δεν ενοχλούνται τόσο. Σωστά τα λέω;
Quote:
+1000 στην ρεμ...γιατι δεν μιλησε για τρελλα καταρχην:)
Το εκτιμω αυτο.
Λίγα μηνύματα πιο κάτω η Remedy γράφει (προφανώς δεν το πρόσεξες):
Quote:
Originally posted by Remedy
αν σε αυτο προσθεσουμε και μια ζωη εργενικη, χωρις πολλους φιλους αλλα ας μη το κρυβουμε και με το βαρος μιας χρονιας ασθενειας, το μιγμα γινεται εκρηκτικο...
Αισθάνεσαι άρρωστος Keep;; Tι ακριβώς λέει ο ποιητής;;
.