Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Σαν τι θέλεις να σου πούμε ωρε Keep? Ο,τι καλοπροαίρετες συμβουλές και να σου δώσουμε, αν δεν πάρεις απόφαση ότι \"πρέπει\" να ακολουθήσεις κάποια από αυτές, τίποτα δεν θα σου αρέσει και όλο θα λες \"κανεις άλλος; κανεις άλλος; ελεήστε τον πτωχό\". Συμπαράσταση να σου προσφέρουμε (η τουλάχιστον εγώ προσωπικά) όση θέλεις σε οποια κατεύθυνση επιλέξεις να βαδίσεις... αλλα κάντο το ρημάδι το πρώτο βήμα πια!
Από τότε που μπήκα στο forum σε θυμάμαι να λες ότι έχεις πρόβλημα με τους συμπατριώτες σου και όλοι σου κακοφερονται, αλλα από,τι έχω αντιληφθεί, δεν έχεις κάνει καμια κίνηση, προς καμια κατεύθυνση (όσον αφορά αυτό το θέμα έτσι, γιατί ξέρω ότι γενικά σαν άνθρωπος έχεις διευρύνει τις γνώσεις σου κτλ). Τι νέο λοιπόν θα μπορούσε να σου προτείνει ο οποιοσδήποτε?
Το δικό μου μυαλό προβάλει τα εξής:
Η μείνε εκεί που είσαι, δυνάμωσε και ωρίμασε ψυχικά και αγνόησε τους,
η μείνε εκεί που είσαι, κανε ερευνα, προσέλαβε τα κατάλληλα άτομα και κινήσου νομικά,
η μείνε εκεί που είσαι, γυμνάσου να γίνεις γομάρι και σπάσε στο ξύλο κάνα 2 για να πάρουν χαμπάρι ότι δεν μασάς πια,
η σήκω και φύγε και άνοιξε άλλες 1000 επιλογές.
P.S. Αμάν με αυτό το καταραμένο το firewall και το chat σας, προσπαθώ τόση ώρα να μπω για να δω αν είσαι μέσα να σε μιλήσω αλλα όλο crashάρω :(
Κιπ, είσαι από τα μέλη αυτού του φόρουμ που η παρουσία τους , αποτυπώνεται μ\' ένα στίγμα ευφυΐας πάνω του μέσου όρου, επιθυμίας για καλοπροαίρετη συζήτηση, χωρίς εντάσεις, κι όπου αυτή υπήρξε είμαι σίγουρος πως δεν την ξεκίνησες ή δεν την επιδίωξες εσύ. Ξέρω πως μπορείς να συζητήσεις για χίλια δυο πράγματα, όπως επίσης μπορώ να αντιληφθώ πως σε γοητεύει η γνώση - κι όλο αυτό το πακέτο εγώ το μεταφράζω σαν μια αξιόλογη οντότητα που πιο πολύ έχει να δώσει παρά να πάρει....