Quote:
Originally posted by sabb
Φίλε VasilisA ,
Η ομοφοβία είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσεις, αλλά το κακό με τους ανθρώπους των δικών σου αντιλήψεων που μένουν εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα / τροχοπέδες στην εξέλιξη όχι μόνο του πανανθρωπισμού αλλά κυρίως την δική τους , είναι πως το διαφορετικό όχι μόνο τους φοβίζει αλλά τους προκαλεί και απέχθεια, μίσος και αποστροφή...
Να υποθέσω λοιπόν πως εκτός από τους συνανθρώπους σου που χωρίς να έχουν κάνει τίποτε κακό κι απλά τυχαίνει να έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από σένα, σε απωθούν κι όσοι δεν έχουν δερματάκι στο χρώμα της ώχρας, μάλλον πρέπει να βγάζεις μπιμπίκια με τους αλλόθρησκους και φαντάζομαι πως σε πιάνει μια τρελή επιθυμία να πλακώσεις στο ξύλο τους μετανάστες που \"βρωμίζουν\" με την παρουσία τους την καθαρότητα της φυλής σου.
Σου αρέσει να κατηγοριοποιείς σε φυσιολογικούς και μη τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος πως στο μυαλό σου , όσοι έλκονται από το ίδιο τους το φύλο ή και από τα δύο φύλα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μιάσματα της \"άσπιλης\" κοινωνίας που ονειρεύεσαι , αποβράσματα και ανώμαλοι. Αποκαλείς τους αρχαίους Έλληνες πουστράκια, προφανώς η στενότητα των αντιλήψεων σου ή ακόμη και το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που είναι κύριο χαρακτηριστικό των ομοφοβικών στην πλειοψηφία τους, σε εμποδίζουν να καταλάβεις πως ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε σήμερα, δεν θα υπήρχε χωρίς τους Στωικούς, τους Επικούρειους , τους Πυθαγόρειους, τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα, την ελευθεριάζουσα γλώσσα του Αριστοφάνη, χωρίς την ελευθερία από προκαταλήψεις που δέσμευαν την σκέψη και δεν την άφηναν να πλατιάσει, να δει πέρα από τα στενά όρια των ηθικών φραγμών που επέβαλαν οι μονοθεϊστικές θρησκείες, χωρίς αυτά τα \"πουστράκια\" ακόμη μέσα στις σπηλιές θα ζούσαμε...
Μου έκανε εντύπωση μια αποστροφή σου - \"τελικά είστε πολλοί ρε γαμώτο\"....
Δεν διαφέρει σε τίποτε αυτή η φράση από το \"μια λιγότερη\" - αν διαβάσεις ένα νήμα που άνοιξε προχτές η Rain θα καταλάβεις πω οι άνθρωποι τελικά, για να είναι Άνθρωποι με Α κεφαλαίο, φτάνει μόνο να ανοίξουν το μυαλό τους προς τα έξω , δεν θα μπορέσουν όμως να το κάνουν αν δεν ξεκλειδώσουν πρώτα την καρδιά τους...
ΥΓ Μη βιαστείς να με κατατάξεις...Είμαι straight σαν και του λόγου σου, μόνο που εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ με το κάτω κεφάλι...
Γιατί δεν έχει κουμπί για reputation ; Να βάλω ένα δέκα με τόνο για την συμμετοχή σου ;)