Quote:
Originally posted by Boltseed
-τι ειναι αυτη η λογικη του \"οτι κατσει\" ? Πιο πολυ για απελπισια ειναι. Και αν το γυρισουμε και σε ειλικρινια, τοτε ουτε αυτη θα βρουμε επειδη ετσι κοροιδευουμε τον αλλο καταμουτρα , εκτος αμα του πουμε \"εε.. βασικα ο μονος λογος που ειμαι μαζι σου ειναι επειδη δεν εβρισκα κατι αλλο για μενα, οποτε...απο το τιποτα, κατι εισαι και εσυ\". Για να δουμε, θα χαρει με αυτο?
Και ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχουν απελπισμένοι;Ξέρεις πόσους γνωρίζω στην περιοχή μου,ηλικίας 30-40,που θα παντρεύονταν την ίδια μέρα αν γνώριζαν κάποιον;Ξέρεις πόσους τύπους ξέρω που δίνουν ένα σωρό λεφτά σε μπουρδέλα γιατί δεν σταυρώνουν γυναίκα;Νομίζεις τους αρέσει να τα ακουμπάνε εκεί απ\'το να έχουν μια κανονική γυναίκα;Ειδικά στην επαρχία αυτό είναι σύνηθες.Και εγώ το έκανα συχνά για κάποιο διάστημα γιατί δεν έβρισκα καμία.Γενικά οι περισσότεροι άνδρες είναι στο \'ό,τι κάτσει\' νομίζω.Δεν έχουν όλοι τις ατελείωτες γνωριμίες για να βρίσκουν κοπέλες όποια στιγμή θέλουν και όπως την θέλουν.Εγώ γι\'αυτούς μιλάω.Οπότε καταλαβαίνεις ούτε κυτταρίτιδα κοιτάνε,ούτε κοιλίτσα ούτε τίποτα.Όταν μείνεις καιρό μόνος,μετά όλες καλές τις βλέπεις...