kalhμέρα και στο ωραίο τραγουδι σου, και σε σένα, καλημέρα και στα βιβλία σου! φιλιά!
Printable View
kalhμέρα και στο ωραίο τραγουδι σου, και σε σένα, καλημέρα και στα βιβλία σου! φιλιά!
Kalimera kales moy....:)... kante ena mikro doraki ston eayto sas simera..... kati asimato ,mikro me mikri aksia... alla kati poy to thelete... makia..
αχ τι καλες που ειστε..πολυ σας παω!καλημερα και απο μενα..
..θα ειναι χαζο αν σασ πω πως πρωτη φωρα μου λεει καποιοσ πως με \"παει\"??????.......αχχχ......συγκι� �ηθηκα βρε Αννυ μου...
ειναι η αληθεια..να μη σας το πω..αφου σας παω και εσενα αντα και την τι-ποτε και την ιωαννα...ειστε καταπληκτικες και μου αρεσει ο τροπος που υποστηριζεται η μια την αλλη..
φιλακια..
(ένα τόλμημα)
τι-ποτέ όλη αυτή η κατάσταση σε γεμίζει, σου δίνει συναισθήματα κάθε είδους και συγκινήσεις που τόσο χρειάζεσαι...τα δίνεις όλα και πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε περίπτωση...δεν είσαι από τους ανθρώπους που φεύγουν από μια σχέση...κι όσο μεγαλώνει η πρόκληση, τόσο δεν διανοείσαι να τα παρατήσεις...κι αυτό γιατί φοβάσαι την αλλαγή...σου αρέσει η σταθερότητα...όταν βρίσκεις μια κατάσταση, τη ζεις σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο...σαν να είναι αυτό το τελευταίο πράγμα που θα θες να ζήσεις...ξέρεις ότι υπάρχει κάτι καλλίτερο εκεί έξω αλλά φοβάσαι, δεν τολμάς να το ψάξεις...προτιμάς αυτό που έχεις στα σίγουρα ότι κι αν είναι αυτό παρά από αυτό που πιθανώς θα μπορούσες να έχεις...κι αναρωτιέσαι αν αξίζει να ψάξεις το καλλίτερο...[...]
υγ:όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι λάθος.
μεγάλη λετπότητα στις απαντήσεις σου ραψωδέ... :)
σε ευχαρστώ πολύ πολύ για τη φροντίδα και τη ζεστασιά που με περιβάλλεις, να είσαι καλά.
δεν ξέρω αν αυτά τα κολακευτικά που γράφεις μου αρμόζουν...
δεν είμαι καθόλου σίγουρη, γιατί δε σας λέω και τις δικές μου αποκοτιές. σίγουρο είναι ότι δε φεύγω εύκολα από οποιαδήποτε σχέση, φιλική ή ερωτική ή εργασιακή... όμως το ανθρώπινο κομμάτι παίζει σε μένα υπερβολικά. ακόμα και στη δουλειά, μετράει για μένα παραπολύ να έχω ευπρεπείς σχέσεις με όλους, ακόμη και μ\'αυτούς που τυχόν με κυνηγούσαν σε κάποια φάση, όπως καμιά φορά συμβαίνει στις δουλειές. το στοίχημά μου ήταν να καταφέρω να έχω καλές σχέσεις... ήταν ένα στοίχημα. είναι πάντα. και είναι τόσο έντονο, που ανησυχώ μήπως έχω πονηρούς σκοπούς, ιδιοτελείς, ενώ κόπτομαι για ανιδιοτέλεια.
έχω κι άλλο ένα ελάττωμα στις σχέσεις με τους ανθρώπους: ενώ όντως μπορεί να μη φεύγω εύκολα. ωστόσο κρίνω. κρίνω. αφήνω να περνάνε χωρίς συνέπεια, χωρίς ιδιαίτερη έκφραση τα διάφορα, τα οποία όμως μαζεύονται. και σε κάποια στιγμή που το βάζο μέσα ξεχειλίζει, εγώ βρίσκομαι πια αλλού, χωρίς να το ξερει κανείς, γιατί ούτε τότε εκφραζω τη δυσαρέσκειά μου. ξέρω μόνο ότι δεν υπάρχουν πια γέφυρες, έστω κι αν συνεχίζω να φέρομαι όπως πριν. αυτό σημαίνει μοναξιά. να είσαι μαζί με άλλους, μα να είσαι μόνος. να μην τολμάς άλλο από το να περιμένεις ο άλλος να σε πληγώσει και να φύγει. ίσως είναι πολύ σκληρό και για τον άλλον ή για την άλλην.
εννοείται πως είπα πάλι βλακείες...
υπάρχει κανένας πιο εγωιστής από μένα εδώ μέσα; δε νομίζω...
αυτό τεκμηρίωσέ το αλλιώς μην το ξαναπείς. γιατί αν δεν το έλεγες σε κάθε μήνυμα [κι όπου δεν το λες το εννοείς] θα έλεγα ότι το πιστεύεις.σε φοβάσαι.φοβάσαι τι μπορείς να κάνεις.φοβάσαι ακόμα και να δεις τι μπορείς να κάνεις.ξέρεις τη δύναμή σου και νοιώθεις ένοχη γιατί δεν την εκφράζεις. ως πότε όμως; ως πότε στη σκιά;Quote:
Originally posted by τι-ποτέ
εννοείται πως είπα πάλι βλακείες...
νιώθω ένοχη γιατί έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ή μάλλον γιατί θα ήθελα να είμαι καλύτερη αλλά είμαι σαφώς μέτρια και μάλλον κάτω του μετρίου, και παρόλα αυτά καμιά φορά κάνω τους άλλους να πιστεύουν ότι είμαι καλύτερη από ό,τι είμαι. κάπως έτσι...
πολύ μιζέρια τέλος πάντων...
την καλησπέρα μου, πτώμα είμαι, πάω να κοιμηθώ...
καληνύχτα σε όλους...
φιλάκια και όνειρα γλυκά στα πιτσιρίκια, και ασκανδάλιστα στους πιο μεγάλους, αν και το σωστό είναι ακριβώς το αντίθετο: όνειρα γλυκά στους μεγάλους και ασκανδάλιστα στα πιτσιρίκια...
ή μπορεί να είναι και συνδυαστικό! παίζουμε τρίλιζα; :))
Το να εχει κανεις αυτογνοσια ειναι οτι πιο σωστο..υγιες...και δικαιωμα ολων....
....η αυτογνοσια μας δινει την ελευθερια να φτιαχνουμε ορια και στοχους τα οποια νιωθουμε πως μπορουμε να φτασουμε.... και μαλλον μπορουμε.... ...αυτο σημαινει κινηση... εξελιξη ...οτι και οποιοσ μενει στασημος φθηρεται...και οπισθοδρομει.....
...ενοχη καλη μου μπορεις μονο να νιωσεις που στερεις απο τον εαυτο σου το δικαιωμα να νιωσεις καλητερα στην ζωη σου.... ...να παψεις να εισαι τοσο μονη..... ολοι χρειαζομαστε καποιον πιο κοντα στην ψυχη μας..... και ειδικα οι ανθρωποι που ειναι μαχητες στην ζωη....
..οι αλλοι βλεπεουν πως εισαι υπεροχη και με δυνατοτητες....
η μαμα μου ελεγε παντα πως \"αν ακουσεις να σου λενε κατι πανω απο 2 ατομα.. τοτε σημαινει πως πρεπει ισωσ να το σκεφτεις ..γιατι υπαρχει περιπτωση να ισχυει.......\" σκεψου το... και ειδικα αν αυτα τα 2 ατομα ειναι ατομα με καλη ψυχη....
...ολοι εμεις εδω οι οποιοι πιστευουμε σε εσενα και σε αγαπαμε.... νομιζεις πως το νιωθουμε τυχαια?......αυτα δεν συμβαινουν τυχαια.....
...καλημερα γλυκια μου.... σε φιλω..
σωστή η μαμά!Quote:
Originally posted by Adzik
η μαμα μου ελεγε παντα πως \"αν ακουσεις να σου λενε κατι πανω απο 2 ατομα.. τοτε σημαινει πως πρεπει ισωσ να το σκεφτεις ..γιατι υπαρχει περιπτωση να ισχυει.......\"
νοιώθεις ένοχη επειδή εσύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ή γιατί οι άλλοι έχουν μικρή ιδέα για σένα;Quote:
νιώθω ένοχη γιατί έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου
raψωδέ, είσαι άπαιχτος! (εσύ τώρα!:)Quote:
Originally posted by raphsssodos
νοιώθεις ένοχη επειδή εσύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ή γιατί οι άλλοι έχουν μικρή ιδέα για σένα;Quote:
νιώθω ένοχη γιατί έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου
πολύ έξυπνο αυτό. μάλλον για το δεύτερο, που είναι μέσα στο πρώτο. άν εγώ έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, είναι γιατί αυτή η ιδέα δεν είναι η ιδέα των άλλων, κάπως έτσι, επομένως είναι το ίδιο...
αλλά κι όταν το καταφέρω, νιώθω ότι τους έχω γελάσει, και θα ήθελα τότε να ήμουνα στρουθοκάμηλος ώστε να έχωνα το κεφάλι μου σε μια τρύπα και να μην έβλεπα...
στρουθοκαμηλισμός.σου είπα γιατί.
γιατί σε φοβάσαι.δεν τολμάς να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ότι υπερέχεις.και κάθε που ξεσπαθώνεις δεν φτάνεις μέχρι το τέρμα.ξέρεις πως μπορείς και καταλαβαίνεις περισσότερα από τους άλλους γι\'αυτό και σταματάς.και κάθε που νοιώθεις το αδιέξοδο αλλιώς χάσμα έρχεται η ενοχή.και την ενοχή την αναζητάς για να μένεις καθηλωμένη αλλιώς προσγειωμένη. αυτό θέλει η ζωή που διάλεξες ή που τελοσπάντων έχεις.μόνο εσύ μπορείς -και έχεις την ευθύνη- να αποφασίσεις αν θέλεις τη συνέχεια αυτής της ζωής ή κάτι διαφορετικού που φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τι θα είναι αυτό.το τι μπορεί όμως να είναι το ξέρει η φαντασία σου.το ξέρεις εσύ.και θα έρθει η ώρα που θα βγει στην επιφάνεια.με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
στο e-mail της yahoo μόλις λογκάρεις βγάζει μια στροθοκάμηλο να κυνηγάει ένα ανθρωπάκι...
έλα να βλέπω τις στρουθοκαμήλους να παίρνουν τα πάνω τους και να αρχίσουν να κυνηγάνε αντί να κρύβονται!!!
άντε μπράβο!!!