Καλησπέρα Έλενα,Quote:
Originally posted by ελενα
δημητρη διαβαζοντας σε κλαιω.ζω με αυτο 8 χρονια,το εχω δεχτει και προχωραω,μερικες φορες νιωθω πως θα τρελαθω απτον εσωτερικο διαλογο καθυσηχασμου..οι οικογενεια μου λεει πως καταλαβαινει μα στην ουσια εχει παντελη αγνοια.προσπαθω..και θα προσπαθω,και απο σεπτεμβρη που θα δουλευω και θα βγαζω δικα μου χρηματα θα ξανααρχισω την θεραπεια..δημητρη σε ευχαριστω,οπως και το λενακι μεσα απτην ψυχη μου.επιτελους νιωθω να με καταλαβαινουν.ευχομαι λυτρωση..ελενα
σε ευχαριστώ πολύ!
Το ότι θα τρελαθείς είναι μια σκέψη που ταλαιπώρησε και μένα πάρα πολύ, αλλά να γνωρίζεις ότι στην κατάσταση που περνάς η πιθανότητα να τρελαθείς είναι πολύ μικρότερη από κάποιον που δεν βρίσκεται σε μια ανάλογη κατάσταση, ουσιαστικά μηδαμινή. Όσο για το αν σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου, από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι, όχι μόνο οι δικοί μου, αλλά κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το πρόβλημά μου στην ακριβή του διάσταση... Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατανοήσει πλήρως κάποιος που δεν έχει περάσει ή περνάει από την ίδια ή παρόμοια κατάσταση, σε αυτό είμαι απόλυτος γιατί το έζησα. :-)
Να είμαστε όλοι καλά!
Δημήτρης