Originally Posted by
me_vs_myself
μωρε εχω παει και σε τετοιους! απλα εχω κ αλλα θεματα να λυσω κ πρεπει να ειμαι σε ενα γιατρο να βοηθησει σε ολα. γιατι η βουλιμια ειναι απορροια αλλων τραυματων τα οποια εχω μπλοκαρει η εχω αρνηθει, κ εχω εστιασει ασυνηδειτα σε πιο ανουσια θεματα. τα πολυ σοβαρα τα βλεπω με απαθεια, κ κολλαω σε μικρα πραγματα που μπορει να με τρελλανουν. αυτο προσπαθω να φτιαξω, την συνηδητοτητα μου,γτ ειναι μπερδεμμενη.
οι ψυχοθεραπευτες μ σπανε τα νευρα γτ σκαλιζουν σκαλιζουν κ βγαζουν στην φορα διαφορα ο καθενας, κ με μπερδευουν ασυστολα! ο ψυχιατρος μ ειναι καλος κ χαρουμενος ανθρωπος κ μ μιλαει σαν φιλος , οχι σαν να μαι καποιος τρελλαμενος ασθενης! τωρα απο κει κ περα οταν με το καλο θα μπορω να σταματησω τα φαρμακα θα βρω ψυχοθεραπευτη!
συνηθως δεν ακουω, γιαυτο δεν τους εμπιστευομαι. μου λενε για μενα κ εγω σκεφτομαι τα δικα μου, με επιρεαζουν προς το χειροτερο οχι προς το καλυτερο. δλδ μ λενε για το παρελθον μ κ αντι να χαρω κ να κοιταξω το μελλον, κολλαω στο παρελθον περισσοτερο κ οργιζομαι με τα ατομα που εμπλεκονται σε αυτο. κτλβαινεις πως το εννοω?
ειμαι 25 τωρα