Το λες μονο σου...οποτε ειναι ατοπο απο τα εκατομμυρια θεματ απου υπαρχουν να εχουν μπει τοσα για εγκληματα...το ανεφερα και εγω αυτο.Quote:
σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ
Printable View
Το λες μονο σου...οποτε ειναι ατοπο απο τα εκατομμυρια θεματ απου υπαρχουν να εχουν μπει τοσα για εγκληματα...το ανεφερα και εγω αυτο.Quote:
σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ
Eμ ναι, αυτο λεω ΚΕΝΟ, οτι εσυ , εγω και πιθανον αλλοι 10-20 εδω μεσα να εχουμε γερο στομαχι. Οι αλλοι ομως 2020 που δεν μπορουνε, τι φταινε? Μπαινουν σε φορουμ ψυχολογιας οχι στο ... μην δωσω λινκ καλυτερα . com
Quote:
http://www.e-psychology.gr/forum/ima...quote_icon.png Αρχικά καταχωρημένο από keep_walking http://www.e-psychology.gr/forum/ima...post-right.png
Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.
αυτο να το παρω σαν αστειο ?
Τωρα τι σχεση αυτο που εγραψα εγω με αυτο που εγραψες εσυ με αυτο που εγραψα εγω...Quote:
οταν καποιος ειναι εκτος ελεγχου κι εχει χασει τα λογικα του, δε θα κατσει καν να σκεφτει οτι ειναι αγριο παιδι κι εχει ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια, απλα θα ξεσπασει πανω σε οποιον βρει!
Ειπες οτι η κοινωνια καταπνιγει τα αγρια αισθηματα μας και δεν διαφωνω...ως ενα σημειο και σου αναφερω παραδειγμα σπανιων ανθρωπων που αναπτυχθηκαν εκτος κοινωνιας.
Τωρα εσυ μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου?
τοσα ποσα δλδ ? εγω μονο δυο βλεπω...
τι θες να στηριξω ακριβως, δε το πηρα σαν διαλογο, αλλα απαντησα κατευθειαν σε οτι ειπες...
το θεμα ειναι απλο, οταν ο καθημερινος ανθρωπακος πιεζεται συνεχως κι απο παντου, καποια στιγμη θα σκασει σαν το μπαλονι! που κολλανε τωρα τα αγρια παιδια ενας θεος ξερει. μεμονωμενες περιπτωσεις ειναι και παλι.
Ειναι αρκετουτσικα...δυο παιζουν τωρα:)Quote:
τοσα ποσα δλδ ? εγω μονο δυο βλεπω...
Βαριεμαι να ψαξω...
Το διάβασα όλο το thread, και δε βρήκα πουθενά η θεματοθετης να λέει ότι το θέμα την επηρέασε, την απασχόλησε, της δημιούργησε ερωτήματα τα οποια και παραθέτει, της οτιδήποτε. Είναι απλά κάτι που της τράβηξε την προσοχή, και ταιριάζει σε ένα blog site και όχι ένα site ψυχολογίας. Εγώ που έχω "γερο στομάχι" όπως είπε ο Bolt, το διάβασα όλο, και το βρήκα εξίσου ενδιαφέρον... αλλα δεν θα το πόσταρα σε ένα site ψυχολογίας γιατί εκτος από το ότι είναι "εκτος θέματος", λόγω της φύσης του παρόντος forum, μπορεί να το διαβάσει ο πλέον λάθος άνθρωπος και να το πάρει ως πρακτικές οδηγίες.
Εάν είχε κάποιο προσωπικό θέμα και ζητούσε βοήθεια επειδή έχει βασανιστεί, έχει εφιάλτες από αυτά που διάβασε, δήλωνε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσωπικό της ως προς το θέμα που διάλεξε, νομίζω θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.
Με τη δικη σου λογική KENO, της "δημοκρατίας όπου ο κάθε ένας γραφει ο,τι θέλει όπου θέλει", μπορώ νομίζεις εγώ να ανοίξω ένα για κουνελάκια εδώ μέσα? Η δημοκρατία σου λέει "πόσταρε ο,τι θέλεις" αλλα όχι και "όπου θέλεις". Το ότι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ο,τι θέλουμε όπου θέλουμε, τουλάχιστον όχι χωρίς να υποστούμε συνέπειες. Και σε ένα site με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, η παράθεση ενός βίαιου θέματος που δεν έχει επιρροή στο θεματοθετη αλλα απλά κάποιου του τράβηξε το ενδιαφέρον, νομίζω τραβάει και τα όρια ανοχής του forum.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσους συνηγορούν πως δημοκρατία δεν σημαίνει στο όνομα της ελευθερίας του λόγου , γραπτού ή προφορικού, πως μπορούν να καταλύονται μερικές βασικές πανανθρώπινες αξίες όπως ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής κι εν πάσι περιπτώσει μιλώντας για τρόπους βασανισμού κι εκτέλεσης, δεν βρίσκω καμιά απολύτως δημοκρατικότητα στην πράξη αυτή καθ' εαυτή από την στιγμή που επιβάλλονται οι μέθοδοι που περιγράφονται από ανθρώπους θύτες σε ανθρώπους θύματα....
Έχει δίκιο η Ντι , πως δεν είναι ο κατάλληλος ιστότοπος εδώ για να αναλύονται έστω κι εγκυκλοπαιδικά, θέματα σαν το συγκεκριμένο που συζητάμε... Το διαδίκτυο βρίθει ιστοσελίδων βίας, όπου όποιος πιστεύει πως θα του κάνει καλό να γράφει για μεθόδους βασανισμού κι εκτέλεσης να συμμετέχει εκεί και όχι σε φόρουμ στήριξης , όπου άνθρωποι με ευάλωτο ψυχισμό αναζητούν ένα λόγο αλληλεγγύης και τέτοιος φυσικά δεν είναι ο λόγος που μυθοποιεί την βιαιότητα.
Κάποτε σ' αυτό το φόρουμ, κάποιος τύπος - δεν θυμάμαι το νικ του - περιέγραφε τρόπους που θα μπορούσε κάποιος να αυτοκτονήσει . Πιστεύει κανείς στο όνομα αυτής της ελευθερίας και μη λογοκρισίας που επικαλείσαι με υποτίθεται αντιφασιστική διάθεση φίλε μου ΚΕΝΟ, πως παραινέσεις στο πως μπορεί κανείς να αυτοκτονήσει, είναι θέμα προς συζήτηση σ' ένα φόρουμ όπου κάποιοι άνθρωποι - όχι απαραίτητα ενεργά μέλη αλλά απλοί επισκέπτες - που κατατρέχονται από αυτοκτονικούς ιδεασμούς, δεν θα επηρεαστούν αρνητικά με απρόβλεπτες συνέπειες ?
Μπορώ στο όνομα της ψευδεπίγραφης ελευθερίας που επικαλείσαι να σου επιτεθώ φραστικά με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς, και όταν η διαχείριση αντιληφθεί το υβρεολόγιο μου , θα με λογοκρίνει διαγράφοντας το ποστ μου. Αυτή η λογοκρισία είναι επιβεβλημένη , από τη στιγμή που αυτός ο οποίος παραφέρεται δεν έχει την ικανότητα να αυτολογοκρίνεται και θέματα σαν αυτό που συμμετέχουμε, θα έπρεπε να αυτολογοκρίνονται - κατά την άποψη μου είναι αναρτημένα σε λάθος τόπο....
αρα θεωρεισ πωσ δεν εισαι και πολυ στα καλα σου?.. .. και ποιοσ σου ειπε πωσ καποιοσ απο εμασ εδω .. δεν ειναι στα καλα του με αυτον τον τροπο??????...με τετοια μακαβριοτητα?..ενα 99,999999 % απο εδω μεσα οσο και αν δεν στεκοταν στα καλα του.. δεν θα σκευτοταν να κανει κακο σε καποιον.. το πολυ πολυ.. να εκανε στον ιδιο...
..να σε ρωτησω ακομη με ποιο δικαιωμα κρινεισ το αν εχουμε ζησει βια η οχι...και ποσο και αν μασ επηρεασε????ξερεισ τον καθενα μασ ?
...επισεισ να πω πωσ εμεισ εδω οι ανθρωποι που κατα την αποψη σου δεν στεκουμε στα καλα μασ.. .. ετσι και αντιληφθουμε το προβλημα.. προσπαθουμε να βρουμε βοηθεια.. και να βοηθησουμε ο ενασ τον αλλον με αγαπη και στηριξη..
αυτοσ ειναι ο σκοποσ του σαιτ αυτου.. και αυτο κανουμε..
εσυ?ζητασ βοηθεια?....γιατι για να θεωρεισ πωσ εχεισ καποιο προβλημα .. λογικα θα ζητασ και βοηθεια...αλλιωσ τι κανεισ εδω?? πωσ μπορουμε να σε βοηθησουμε???...πεσ μασ εσυ.. κι εμεισ αυτο θα προσπαθησουμε να κανουμε .. επειδη ημαστε πανω απο ολα ανθρωποι με ανθρωπια και συμπονια.. και επειδη αυτοσ ο χωροσ εδω μασ δωθηκε για αυτον τον σκοπο..
lol ελειπα 1 μερα κ γυρναω κ βρισκω τουτα.
λοιπον.....στο θεμα μ εβαλα ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ. δεν εξεφρασα αποψη, εκανα κοπι πειστ αρθρα. ο τιτλος ηταν επισης απο αρθρα, οποιος θελει δεν τον διαβαζει λοιπον δεν χρειαζεται να ανοιξει ΚΑΝ το θεμα.
απ την στιγμη που δν προσβαλλω καποιον (εν ζωη) συγκεκριμενα, θα ποσταρω ο,τι θελω
απ την στιγμη (το πηρε κ το ματι μεδω μεσα καποιος το πεταξε) που αυτα συμβαινουν, με το να κλεισεις τα ματια κ τα αυτια σ δν παει να πει πως παυουν να ισχυουνε, αυτο ειναι στρουθοκαμυλισμος.
επισης, εχουμε ολοι την καραμελα ''αχ φορουμ αγαπης κ αυτοβοηθειας'' , στο ΓΕΝΙΚΑ το ποσταρα.................μιλαει απο μονο του
σε μερικους αρεσουν να τα διαβαζουνε, ας τα διαβασουνε οσοι θελουνε λοιπον. ααααμα κανεις παρει ιδεες,δν θα τις πηρε απο μενα θα τις πηρε απ το google.
παντως σμρ στις ειδησεις δεν ειδα για κανα φονο.........
απλα κανετε μεγαλο ντορο για μλκιες μερικοι
my loveeeeeeeee
:)
και τι ειναι εδω μι και το ποσταρες 'εγκυκλοπαιδικα"? το γουικιπιντια?
αν δηλαδη καποιος θελει να ποσταρει εγκυκλοπαιδικα
τον βασανισμο ενος ζωου, νομιμοποιειται να το κανει???????
ειναι ενδιαφερον για τις εγκυκλοπαιδικες μας γνωσεις αυτο η ειναι ο εμετος σου που ξεχειλιζει μεσα σου και σε πνιγει και θελεις να μας τον πεταξεις στα μουτρα???????
να βρεις αλλους τροπους να διαχειριζεσαι τα δυσαρεστα αισθηματα που σε πνιγουν, αυτο που κανεις ειναι βια προς τους αλλους
μι, μετά από μια γρήγορη ματιά, προτιμώ την κατάθλιψη....
Τρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ, πρώτη φορά νιώθω να με περικλείει τόση "αρρώστεια"....
Οι αντμιν μάλλον έχουν φύγει για σκι, ή κάνω λάθος?
εδω πρωτα αυτοξεφτιλιζονται (μετα την αυτοβοηθεια) κ υστερα παρεμβαινουν!
εννοω πως οταν ενα θεμα ξεφευγει,οπως αυτο,πρεπει να επεμβαινουν αμεσα(δηλ να κλειδωνεται),πρωτον για να μην ξεφτιλιζονται καποια ατομα ηθελημενα η μη κ δευτερον για να μην προσβαλεται η αισθητικη του φορουμ!αλλα πρωτα πρεπει το θεμα να φτασει στα ακρα κ μετα να κλειδωθει!τυχαιο?