-
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος μαγικός διακόπτης που θα μπορούσε να αλλάξει μονομιάς την κατάσταση !!!:(:(
Αν η αγωγή χρειάζεται τη διατηρείς όσο χρειάζεται........Αντί να στενιαχωριέσαι μετρώντας τα χρόνια που παίρνεις τα φάρμακα .......εστιάσου στην βελτίωση που είχες με το πέρασμά τους και στη γνώση που απέκτησες με τον καιρό για να φτάσεις κάποια στιγμή στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει dead line στην αποθεραπεία κανενός!!! Όλοι βιαζόμαστε να διακόψουμε τα χάπια γιατί κάπου έχουμε κουραστεί.........αλλά κάθε ένας μας είναι διαφορετική περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που με ίδιες αγωγές και ολόιδιες δοσολογίες άλλοι ισορροπούν πιο γρήγορα......ενώ άλλοι αργούν κάπως......
ΦΙΛΙΑ!;);)
-
Θα μείνω στο έχουμε κουραστεί...Δεν θέλω να νυστάζω..Αυτό δεν πάει τη ζωή μπροστά Όλγα.....καλό είναι να βρεθεί η σωστή δόση που και βοηθάει αλλά και δεν ρίχνει τον ασθενή στον ύπνο του δικαίου....
-
εμενα κλαψ που πια δε με νυσταζουννννννννν!!!!!!τσιτα
δεν χαλαρω-δεν χαλαρω-νουμε ποτε
τι κανουμε ψυχιατρε???
-
βρίσκουμε έναν ΜΗ αυτοκαταστροφικό τρόπο να εκτονωθούμε.
-
-
-
\'\'μια φορά περίμενα να συναντηθώ με τον γιατρό και έρχεται ενα πρεζονι που ηθελε να κοψει την ηρωινη για λιγο καιρο για να δουλεψει, και ηθελε να του γραψει βουλμπεγκάλ κλπ...
Και εγω εδω και 5 χρόνια πάιρνω ανελλιπώς φάρμακα γαμώτο!!!\'\'
-------------------------------------------------------------------------
Εμάς δεν μας αρέσει να μας λένε \"τρελούς\", \" τρελάκηδες\", \"ψυχάκηδες\" (άουτς,αυτό πονάει πολύ), \"κουκουρούκου\" κλπ, αλλά τους χρήστες σκληρών ναρκωτικών, επίσης ασθενείς στην πλειοψηφία τους, τους αποκαλούμε \"πρεζόνια\", ε? Δεν το βρίσκω και τόσο δίκαιο. Αλλά βέβαια,στην Ελλάδα έτσι έχουμε μάθει. Οποιος συμφωνεί με τον όρο ας το πει να το ξερουμε!
-
ένα απλό \"ψυχασθενείς\" μας είναι αρκετό φίλε.
-
Ακριβώς φίλε μου,αν σε κατάλαβα, και το \"ψυχασθενής\" που δεν συμπεριέλαβα, πονάει εξίσου και φτάνει για να μας γκετοποιήσει, είναι βαρύ το στίγμα της \"ψυχασθένειας\" αλλά πρέπει να το παλέψουμε!
Αλλά:
Γκετοποίηση=Απομόνωση=Διαφ ορετικότητα(ευρύτερα)
Ας δείξουμε σε όλους λοιπόν το όμορφο πρόσωπο της διαφορετικότητάς μας και ας το χρησιμοποιήσουμε σαν προσόν.
Οποιος έχει πάει από την \"άλλη μεριά της Αχερουσίας\'\' και δεν τον νοιάζει πια η γνώμη της μάζας ξέρει τι έννοω.
-
δεν έχει νόημα η ανούσια έκθεση.
-
μη μασας ρε psyco ειμαστε μας νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι που ειναι ακομα πιο psyco αλλα χωρις πιστοποιηση....
παρ το χαλαρα ....εμεις ξερουμε τι τραβαμε κι οχι οι αλλοι....κι εγω εχω βαλει σε γκετο τους normal..εχουμε και 1 δικαιολογια \"ασε τον τρελλο στην τρελλα του\"
-
-
ναι εχεις καμια απορια?την εχεισ δει στραβα και κακως!καταρχην τι ακριβως εχεις?
-
1)το προηγούμενο μου ποστ αναφερεται στον φίλο Ραψωδό
2)σάικο αλλά πονάει ρε φίλε καμιά φορά να σε σταμπάρουνε κάτι ατομάκια με το μισό bandwidth :) βασιζόμενοι σε προκαταλήψεις χιλιετηρίδων.
-
φιλε interappted
για το τί έχω,ανεβάζω πολύ υψηλές θερμοκρασίες, και μετά γκρεμίζομαι απότομα, γιατι την έχω δει στραβα?