Originally Posted by
Αντι
Παιδια καλησπέρα!Είμαι καινούρια στο forum.Είμαι 20 χρονών και η αγχώδης διαταραχή μου χτύπησε την πόρτα στα 15 μου χρόνια όταν μπήκα σε αεροπλάνο και είχα μια αρκετά δύσκολη πτήση.Από τότε άρχισα να φοβάμαι πολύ το θάνατο και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία μου.Εκανα ψυχοθεραπεία για 7-8 μήνες και όλα άρχισαν να κυλούν και πάλι καλύτερα κι απο πριν.Όταν ήρθε η στιγμή να δώσω πανελλήνιες,φαίνεται πως το άγχος επεστρεψε και όλοι οι φόβοι σχετικά με την υγεία μου είναι πίσω!Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες νιώθω έντονες ζαλάδες και αστάθεια.Φοβάμαι να σηκωθώ απο το κρεβατι το πρωί γιατι ξέρω οτι θα ζήσω τον ίδιο εφιάλτη.Δυσκολευομαι να ζήσω και να ευχαριστηθώ την καθημερινοτητα μου.Τις ίδιες ζαλάδες τις νιώθω κατα καιρούς τα τελευταία 2 χρόνια αλλά περνάνε κάπως όταν καταφέρνω να καταλαγιάσω το άγχος μου.Θα μπορούσα να ζω ευτυχισμένη γιατι γενικοτερα έχω μια υπεροχη σχέση,μια φοβερη οικογένεια και φιλους που με στηρίζουν κι όμως κάθε μερα νιώθω όλο και πιο πολύ να χάνω το χαμόγελο μου...Λέτε αυτή τη φορά να έχω κάτι παθολογικό?Φοβάμαι πάρα πολυ...