Και μην ξεχνάμε μία μεγάλη αλήθεια:
όσο πιο συχνά σηκώνουμε το ανάστημά μας, τόσο πιο φυσικά μας έρχεται με τον καιρό.
Αυτό είναι της Laura Schlessinger.:)
Printable View
Και μην ξεχνάμε μία μεγάλη αλήθεια:
όσο πιο συχνά σηκώνουμε το ανάστημά μας, τόσο πιο φυσικά μας έρχεται με τον καιρό.
Αυτό είναι της Laura Schlessinger.:)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ!!! ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!
επειδη διαβασα το βιογραφικο σου,εσυ ανηκεις σε αυτην την κατηγορια?σε ρωταω επειδη συμφωνω απολυτως με το παραπανω που εγραψες.αλλωστε για μενα προσωπικα δεν υπαρχει κανενας λογος καποιος να γινει ψυχολογος,κληρικος η οτιδηποτε εχει να κανει με ανθρωπους και βοηθεια αν δεν εχει αναγκη ο ιδιος να βοηθηθει..........
ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ POST ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ! ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!!!
Νομιζω οτι καταλαβα σωστα!Συμφωνω και εγω πως υπάρχει σαν αντιληψη αλλα απο την αλλη νομιζω οτι λειτουργει και σαν ελπιδα για καποιους εξαλλου οι θεραπευτικες σχεσεις βασιζονται και στην αλληλεπιδραση και η αλληλεπιδραση δεν εχει να κανει μονο με τον ενα αλλα και τον αλλο δλδ μπορει ενας θεραπευομενος να δωσει κατι στον θεραπευτη του που θα τον παει παρακατω ετσι ειναι το βιωμα και σαν αποτελεσμα αυτου η κατεκτημενη εμπειρια.Απο την αλλη μπορει κατι να προβλεφθει ?δλδ ψυχολογος με ψυχικα ασθενεια να δημιουργησει τοσα προβληματα σε ενα θεραπευομενο που να τον τιναξει στον αερα?Λογικα η αιτιοκρατικα ναι,άλλα νομιζω οτι η ζωη δεν ειναι ετσι και οτι ακομα και απο τη λαθος επιλογη θεραπευτη μπορει να μαθεις και κατι που δεν το περιμενες...Ετσι νομιζω εγω εξαλλου <<σωστο>> και <<λαθος>> ψυχοθεραπευτικα δεν υπάρχει παρα μονο επιλογες και αποτελεσματα αυτων.....
Γιολαντα μου ειμαι μια απο τις πολλες κακοποιημενες γυναικες .εζησα μαζι του 10 χρονια εφιαλτικα!καθε μερα ξυλο με το παραμικρο .πχ. για το αλατι στο φαι,για τα ρουχα του ,κλπ ουτε εγκυος δεν με σεβαστηκε .δεν προκειται ναλλαξει και αυτα που λεει για τις προηγουμενες ειναι ψεμα φυγε οσο ποιο γρηγορα μπορεις και ζησε εγω ζω μετα το διαζυγιο και ειμαι πολυ λογικη απο μικρο παιδι και ψυχολογικα αν θες να μαθεις που εμεινε κουσουρι το πολυ ξυλο εκανα πολλα χρονια να με ακουμπησει αντρας και οταν βλεπω ανθρωπους να μαλωνουν και να παιζουν ξυλο ηνα φωναζουν ξερεις τι κανω? γονατιζω και σκεπαζω το κεφαλι μου και κλαιω σαν μωρο και ειμαι τωρα 50 χρ.
α τωρα επαθα ενα σοκ. Ο κολλητος μου τα ειχε για ενα χρονο με μια κοπελα η οποια ελεγε οτι ειχε καταθλιψη και πηγαινε σε ψυχολογο σε ομαδικη θεραπεια, ο οποιος κιολας υποτιθεται οτι ηταν κορυφη στο ειδος του με μεταπτυχιακα και εκπαιδευσεις στην Αμερικη, και της ελεγε οτι αυτη δε θα εφευγε ποτε απο την ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπον αυτη η κοπελα αμα ακουγε φασαρια και καυγα απο τη διπλα πολυκατοικια πχ, την επιανε τρεμουλο και εβαζε τα κλαμματα, και δεν το αντεχε με τπτ!!!!!!!!! Δεν μπορουσε να κανει σχεση με συναισθημα και βαθος, κυνηγαγε μονο το σεξ, κι ο φιλςο μου την κρατησε με νυχια και με δοντια αυτον τον ενα χρονο μαζι του, αλλα στο ενδιαμεσο ειχαν χωρισει 2 φορες και αυτη ειχε παει και με αλλους. Ειναι η πιο ανεξηγητη περιπτωση που εχω γνωρισει, γιατι δεν ελεγε πραγματα στον φιλο μου, τι την απασχολουσε κτλ, σαν ολα να ηταν τελεια στη ζωη της και στο παρλθον, αλλα αυτη να μην ειναι καλα. Ηταν 28 χρονων αλλα στη συμπεριφορα δεν ηταν πανω απο 17, σαν να ειχε κολλησει στην εφηβεια, παρολο που ειχε και δουλεια, και περιποιοταν πολυ τον εαυτο της, και πηγαινε γυμναστηριο. Τι καταθλιψη ειναι αυτη δεν ξερω. Και εφαγα φλασια με την ellinolandia που ειπε οτι κλαιει σα μωρο οταν ακουει ανθρωπους να μαλωνουν, γιατι μου την θυμισε! Λετε να ειχε υποστει κακοποιηση?? :O
φερτον σε μενα να του ριξω ενα χερι ξυλο....ο γελοιος
Εllinolandia, η μαρτυρία σου είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια για το ότι μπόρεσες να ξεφύγεις από τα δεσμά ενός ανθρώπου με τέτοιες συμπεριφορές. Σου εύχομαι να ξεπεράσεις ό,τι σου υπολείπεται, να απαλείψεις και τα τελευταία σημάδια, να μην αισθάνεσαι πια το θυμό ως απειλητικό, ούτε την έκφρασή του ως επικίνδυνη. Είναι φυσικό συναίσθημα και αυτός, μόνο που εσένα σε τρομάζει γιατί κάθε φορά που εκείνος θύμωνε σε τιμωρούσε και σε πόναγε. Λυπάμαι για όσα πέρασες γλυκιά μου... Είσαι θαρραλέο και δυνατό πλάσμα, και θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τα ύστερα απομεινάρια της κακοποίησης. Καλή σου συνέχεια!
:)
σευχαριστω . απλα λεω τα δικα μου βιωματα για να βοηθησω οπως μπορω αυτες τις γυναικες .οπως φοβομουνα να κανω το επομενο βημα φοβουνται και οι αλλες .απλα μια αποφαση ειναι και στεκεσαι στα ποδια ,αλλα αποφαση που θελει θαρρος και να πεις στον εαυτο σου οτι θελεις να ζησεις
Ειστε ψυχολογοι και ζητατε απο εμας συμβουλη.... Καλη μου με λιγα λογια..... ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τρως ξυλο....... Φυγεεεεεε Και αν κανεις παιδακια θα τρωνε και αυτα ξυλο......
ισως ενοει δεν ημουν ετσι γιατι με το που πηγαινα να γινω ετσι με χωριζαν και αποκτουσα ψυχολογικα...
εισαι η μονη που με ανεχεται ετσι,γιατι οι αλλες την εκαναν και δεν προλαβα να γινω ετσι...
με λιγα λογια οσα περιθωρια θα του δινει,τοσα ποιο πολλα θα της κανει
Γίολάντα....
Γλυκιά μου ψυχή μου..
Φοβάμαι ότι θα δεχτώ άσχημη επίθεση απο άλλα μέλη καθότι η υποδοχή (επειδή το μπουρδούκλωσα και άρχισα περί διαίσθησης) ήταν υποτιμητική....ενώ δεν.. με ξέρουν πω πω παρεξηγήσεις.... . Λυπήθηκε το πνεύμα μου.
Καλή μου ακουσέ με.... Επεξεργάσου κάτι πολύ σημαντικό.. ότι την κακιά στιγμή δεν τον βοηθάει η επιστήμη που έχετε ακολουθήσει... . Δηλαδή δεν (απότι κατάλαβα)δεν...
δείχνει αυτοκυριαρχία έστω με το να επαναλαμβάνει προφορικά μέσα του αυτά που σπόυδασε!!.
Αρα πάμε παρακάτω.. καλή μου αδύνατον να μην του συμβαίνει κάτι..εγώ γίνομαι κάπως και ψιλοεπιτίθεμαι σωματικά μόνο με καμμια σπρωξιά διότι με έχουν αγριέψει τα αντισυλληπτικά για την ακμή.
Πιθανοί λόγοι υγείας? Να του λείπει κάποια ορμόνη ταραχή στον θυρεοειδή??
Λόγοι πιθανοί άλλοι? Ιντερνετικός τζόγος κρυφά χρέη??
Λόγοι ψυχικοί? Πραγματικά προφανώς συσσωρευμένη ψυχολογική πίεση οργή αλλ΄ασε σημείο να σου προσβάλλει το πρόσωπο και να στο μελανιάζει?? Επικίνδυνη η κατάσταση.
Καλή μου παρακαλώ θερμά πρέπει να δράσεις..Ηκακιά στιγμή φέρνει την πιο κακιά στιγμή.. Μπορέι μη γένοιτο να γλιστρήσεις να χτυπήσεις ακόμα πιο σοβαρά.
Χτυπούσε γονείς? Τότε έχει συσσωρευμένη καθαρά οργή απωθημένα πικρίες μεγάλα θέματα μέσα του?
Να καταλάβει ότι πρέπει να πειθαρχεί τον ευατό του . Θα ανοίγεις την πόρτα φύγε έξω θα του λες άθληση κάνε κάτι να ξεσπάς.. .Συζήτησε ή κάντου δώρο μια εναλλακτική πρόταση που θα ξεμπλοκάρει ψυχή σώμα η άθληση καλή μου είναι βάλσαμο.. .
Στην τελική αν επιτρέπεται περισσότερος πνευματικός διαλογισμός με το ζόρι βάλτον να εκκλησιάζεται δεν κάνω πλάκα να συνελθεί να βρεί ίσως παλιό ευατό.. .
Γιολάντα βρες κουμπί.... μέσω ποιας ψυχικής η σωματικής πρακτικής έβρισκε νόημα?? στρέψτον προς τα εκεί.. .
Τι τον πιέζει σε σημείο να σου μελανιάζει το προσωπό σου την ψυχή σου την ίδια?
Πιάστου τα χέρια κάνε ήχο να ξυπνήσει το σώμα του απο την υστερία εκείνη την στιγμή.
Καλή μου εσύ να φεύγεις εκείνη την στιγμή.. .
και....
Αφού εξαντλήσεις ψυχική πνευματική πρακτική να του προτέινεις κάτι τότε γλυκιά μου μήπως χτύπησε σε αναλογο μέρος του εγκεφάλου που οφείλεται η ψυχική νόσος υστερία?? Πέρασε κάτι ιατρικό? Μήπως χτύπησε παλιά και αλλοιώθηκε καμμια προσωπικότητα?? Με το ζόρι γιατρό.. .Σου έγραψα ότι ότι μπορώ θα μελετήσω τις συμβουλές και θα σε συμβουλέψω ακόμα πιο στοχευμένα. Φύλαξε το σώμα σου θα φεύγεις απο το σπίτι.. . Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ δεν θα σε πειράξει πάνω απο την δυναμή σου .
Ποιά είναι η δύναμή μας;
πραγματικά είναι κάτι αγνωστο για μένα αυτό. Ο θεός δεν επιτρέπει να πάθουμε κάτι πάνω από την δύναμή μας, υποτίθεται αλλά πολλοί άνθρωποι το παθαίνουν. Κι εγώ ακόμη αρκετές φορές. Αυτά τα είπα γιατί ΚΑΤΡΙΝΑ μου έφερες αυτό το βασανιστικό πράγμα στο μυαλό.
Γιολάντα αυτό που θέλω να σου πω, είναι πως όσο κι αν αγαπάς έναν άντρα, όσο κι αν ανέχεσαι να σου κουρελιάζει την ζωή, όταν θα χεις παιδιά μαζί του, τα παιδιά αυτά θα υποφέρουν πολύ περισσότερο απ' όσο εσύ κι αυτός, κι αυτό είναι κρίμα. Τότε δεν θα μπορείς να το καταλάβεις, αλλά σκέψου τώρα που δεν έχεις χάσει τα λογικά σου πως τα παιδιά που είναι κι αυτά άνθρωποι δεν επιλέγουν να βλέπουν το ξύλο του πατέρα προς την μάνα. Εσύ μπορείς να επιλέξεις και αν θέλεις να συνεχίσεις να καταστρέφεις τον εαυτό σου, just do it. Όμως μην κάνεις παιδιά. Γιατί τότε θα ναι ακόμα χειρότερα.. τα παιδιά δεν θα βλέπουν μια αδικημένη μάνα κι έναν βίαιο πατέρα, αλλά έναν βίαιο πατέρα και μια μάνα που δεν έχουν τα λογικά τους. Θέλω να πω πως είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά γιατί μπορει να χάσεις την λογική σου και μετά τα πράγματα να είναι ανεξέλεγκτα.
Τα γράφω όλα αυτά λόγω δικής μου εμπειρίας με τέτοιους γονείς. Με μάνα που μας υπεραγαπούσε και πατέρα που την κακοποιούσε καθημερινά... ομως η αγάπη από έναν ανθρωπο που κακοποιείται δεν είναι αρκετή.. είναι προβληματική και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Να σε αδειάσεις. Είναι κρίμα να έχουμε να δώσουμε και να επιλέγουμε να είμαστε άδειοι. Γιατι ο πόνος αυτός θα σε κάνει να αμυνθείς, να γίνεις σκληρή, άν τελικά μείνεις και στο τέλος θα είσαι άδεια. Είναι κρίμα πραγματικά.
Γιολαντα μου γεια σου.Αρχικα θελω να σου πω πως μεγαλωσα σε μια οικογενεια που το ξυλο επεφτε συννεφο..κ η μητερα μου δεν εφευγε κ γενικα δεν εκανε ποτε τιποτα για τον ιδιο ακριβως λογο που βρισκεσαι κ εσυ σε τοσο δυσκολη θεση..τον αγαπουσε κ ηλπιζε οτι θα αλλαξει αυτη του η συμπεριφορα..αλλα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ..Αυτο (κ αλλα πολλα)με εχει στιγματισει παρα πολυ..ξερω πως θελεις κ καπου εχεις αναγκη να ελπιζεις κ να πιστευεις πως θα αλλαξει,αλλα αντικειμενικα,ποσες ειναι οι πιθανοτητες??Στατιστικα,ερ� �υνες(κ εμπειριες)λενε πως οταν καποιος σηκωσει χερι μια φορα ειναι σιπλασιες κ τριπλασες οι πιθανοτητες να το ξανακανει..Σκεψου,τωρα,στην προκειμενη περιπτωση τη δικη σας,εφοσον το εχει κανει τοσες φορες υπαρχει πιθανοτητα να το σταματησει?Καταλαβαινω οτι τον αγαπας πολυ κ προσπαθεις να του δωσεις''ελαφρυντικα'' αλλα γλυκια μου πιστευω πως αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει αλλο..Κ μενα ο πατερας μου,θυμαμαι οταν χτυπησε τη μητερα μου για πρωτη φορα τις ελεγε κ μαλιστα ορκιζοταν οτι δεν επροκειτο να το ξανακανει ποτε..ελεγε πως δεν το ηθελε κ οτι σιχαινοταν τον εαυτο του για αυτη του την πραξη..ομως το εκανε,κ το ξαναεκανε..με αποτελεσμα κ να εχει καταστρεψει τη μητερα μου αλλα κυριως εμενα..Σκεψου αυτο..σιγουρα μετα το γαμο θα ειναι χειροτερα..σιγουρα καποια στιγμη θα κανετε παιδακια..θα αντεχεις να το βλεπουν αυτο?να τους καταστρεψεις την ψυχουλα?(γιατι πιστεψε με αυτο θα γινει..)Ξερεις,νιωθω τεραστια οργη για τη μητερα μου..που με ΑΝΑΓΚΑΣΕ να το ζω για χρονια ολοκληρα ολο αυτο..θα αντεξεις να ερθεις αντιμετωπη με αυτα τα συναισθηματα των παιδιων σου?επιμενω κυριως στο θεμα των παιδιων γιατι ξερω πως υπαρχει αυτος ο ιδιαιτερα δυσκολος παραγοντας των συναισθηματων σου για αυτον τον ανθρωπο..κ πιστευω πως θα σε βοηθησει να σκεφτεις λιγο παραπανω κ να λογικευτεις ..Ξερεις εκτος απο τη μητερα μου,ο πατερας μου κακοποιουσε κ εμενα..Σιγουρα δεν το θελεις αυτο..Σκεψου τον εαυτο σου τωρα..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ακομη κ αν τον προκαλεις(που δεν το νομιζω,γιατι οπως μας εξηγεις ειχε το προβλημα αυτο απο πριν)ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..(κ η μητερα μου πιστευε πως εφταιγε η ιδια κποιοες φορες,αλλα δεν ηταν ετσι..πιστεψε με,οταν καποιος θελει να εκτονωσει τα νευρα του,ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ!)δεν μπορω να κρινω με σιγουρια αν σε αγαπαει(κ δεν θελω ουτε ειμαι σε θεση να το κανω)αλλα εγω πισευω πως ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΑ,ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΡΓΑ..Κ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ..σκε� �ου κ το εξης..οι σχεσεις ειναι περιπλοκες κ δεν υπαρχουν μονο καλες στιγμες..υπαρχουν περιοδοι που ''υπερτερουν''οι κακες στιγμες..τι θα γινει τοτε??θα αντεχεις να το ζεις αυτο επανειλλημενα,για μεγαλα χρονικα διαστηματα?ξερεις πολυ καλα πως αυτο ειναι βασανιστικο κ μαρτυρικο..Κατανοω το οτι πιστευεις πως αν τον χωρισεις θα εισαι δυστυχισμενη..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ,ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΝ Λ Ι Γ Ε Σ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ??πιστευω πως οχι..Ναι ισως να εισαι δυστυχισμενη εαν χωρισεις,αλλα τουλαχιστον δεν θα ζεις τον ιδιο εφιαλτη καθε τρεις κ λιγο...κ οσο για τους λογους που τον οδηγησαν σε αυτη του την ενεργεια(καπου διαβασα για πρωην η' κανω λαθος?)ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..μπορει να τον πληγωσαν εκεινες,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ..δεν εισαι εκεινες,ειναι λαθος να εκτονωνει το θυμο του πανω σου..Εχω τοσα πολλα που θελω να σου πω αλλα επικρατει πανικος στο μυαλο μου τωρα..Σκεψου απλα πως ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ..κ λεω εσεκεμμενα διοτι ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ,ασχετα απο το αν το παραδεχεται/αναγνωριζει.. Μπορει να σε αγαπαει,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΑΠΗ?? ισως εαν του ελεγες να χωρισετε να ''συνετιζοταν καπως''.. Συγνωμη εαν ειμαι καπως αποτομη, κ που σε ''επρηξα''με τα δικα μου..αλλα πιστευω πως ισως ετσι καταλαβεις την εκταση που μπορει να παρει το θεμα..επισης,εσυ η ιδια με τα λογια σου(στο κειμενο σου) κανεις φανερο οτι δεν αντεχεις αλλο..τι σε κανει να πιστευεις πως μπορεις να το παλεψεις?ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ..κανε αυτη τη χαρη στον εαυτο σου κ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ!!εχω μια αρχη ..λεω παντα πως οκ,απο ατομα που δεν με ξερουν δεν με νοιαζει τοσο αν μου κανουν κακο..αλλα απο ανθρωπους που αγαπω κ εκτιμω,ποτε δεν το επιτρεπω..Φυσικα δεν μπορω να επιβαλλω καμια αποψη σε εσενα,αυτες ειναι αποψεις κ στασεις ζωης δικες μου..κατι τελευταιο,ξερω οτι ντρεπεσαι γι'αυτο που σου συμβαινει κ δεν εχεις μιλησει σε κανεναν δικο σου ανθρωπο κ δεν θες..αλλα πρεπει να ξερουν οι δικοι σου πολυ κοντινοι ανθρωποι τι περνας..για να σου σταθουν..μπορει στην αρχη η σταση τους να ειναι λιγο επικριτικη αλλα αυτο θα συμβει μονο απο την αγαπη τους προς το προσωπο σου/..