χαχαχαχαχ είμαι σίγουρος!
Printable View
η ελληνική γλώσσα δυστυχώς δν διαθέτει αντίστοιχη λέξη κ για τους άντρες.
ίσως στις εποχές που οι κοινωνίες ήταν γυναικοκρτατούμενες, να υπήρχε.
ένας γλωσσολόγος-ιστορικός παρακαλώ, αν υπάρχει να μας ενημερώσει.
το ύψος σου είναι μάλλον αυτό που σε δυσκολεύει, παρά η ηλικία σου.
αλλά για να μιλήσω κ σοβαρά...
αν θέλει να βρεις όμορφο, με καλό χαρακτήρα, ευκατάστατο κ ψηλό, δυσκολεύεις πολύ τις πιθανότητες.
ένας μέτριος σε εμφάνιση, με ένα μισθό αλλά καλό χαρακτήρα στο ίδιο ύψος με σένα, δν θα σου έκανε?
Aς μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα με περιπτώσεις αντρών που μου έτυχαν το τελευταίο εξάμηνο και πείτε μου μετά γίνεσαι ή δεν γίνεσαι πουτανάκι (με την καλή την έννοια)
1) άντρας ετών 49, μορφωμένος, χωρισμένος με παιδί, χημεία μεταξύ μας έχουμε την πρώτη σεξουαλική επαφή μετά 1 μήνα και αμέσως μετά μου ξεφουρνίζει: ελεύθερη σχέση, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό ο ένας στον άλλο και για ποικιλία και κανένα τρίο (όλα τα ξεφουρνίζουν αφού πhδhξ0υν). Εγώ όχι ότι τα κατακρίνω για τους άλλους αλλά εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Επομένως σουτ αυτός.
2) άλλος 44 χρονών, καθημερινά μυνήματα, τηλέφωνα, λόγια τρυφερά ώσπου μετά 1 μήνα μου ξεφουρνίζει ότι είναι παντρεμένος με παιδί αλλά παρόλα αυτά να κάνουμe σχέση, να πάμε εκδρομές μαζί. Μάλιστα αυτός τα πήρε στο κρανίο που του έκοψα την καλημέρα όταν μου είπε ότι είναι παντρεμενος και δεν είχε γίνει κρεβάτι. Κανονικό θράσος δηλαδή. Θα μου πεις και "οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" αλλά εγώ τί φταίω;
3) άλλος 50 ετών, ελεύθερος, χρόνια στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια Ελλάδα μου είπε το εξής αφού είχαμε σεξουαλικές επαφές μετά από κάνα 2μηνο. Πηγαίνω με πολλές μπας και με διεκδικήσει καμία. Τί θέλει δηλαδή; Να τρέχω από πίσω του;. Ασε που αφού το κάναμε με πήρε μετά από μια εβδομάδα τηλέφωνο (πολύ τρυφερός ε;). Ξενέρωσα εντελώς μαζί του, μου φάνηκε και λίγο προικοθήρας, δε θέλω να τον ξαναδώ ποτέ;
Το θέμα είναι ότι όλοι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό μετά το πhδhμ@. Αντε να εμπιστευτείς τώρα! Επομένως τελικά το μόνο που μας μένει είναι να απολαμβάνουμε λίγο αυτό το εφήμερο σεξ.
πού τα βρίσκεις, καλή μου όλα αυτά τα κελεπούρια?
μήπως μέσα στην αγωνία σου να γνωρίσεις τον κατάλληλο πέφτεις πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις?
γιατί 3 μέσα σε ένα 6μηνο μου μοιάζουν πολλοί?
να υποθέσω πως βιάζεσαι να κάνεις τη σωστή σχέση γιατί θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι?
Eίδες λοιπόν τα κελεπούρια; Και μπορώ να πώ και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια. Πολύ θα το ήθελα να κάνω καμιά ωραία οικογένεια αλλά πού τέτοια τύχη; Από παιδάκι με βλέπω περισσότερο για κανένα τρίο (χα, χα, χα πλάκα κάνω) με αυτούς που βρίσκω. Μη μου πείτε όμως ότι συμβαίνει μόνο σε μένα και στις φίλες μου; Γιατί θα το πάρω προσωπικά. Δηλαδή στα άλλα κορίτσια δε συμβαίνει; Βρίσκουν τους ιδανικούς συντρόφους που από τις πρώτες σεξουαλικές επαφές τις φέρονται τρυφερά, θέλουν να τις ψάξουν περισσότερο, προσπαθούν τελωσπάντων για μια σωστή σχέση;
θα σου απαντήσω για μία γνωστή μου (ψηλή σαν κ σένα).
είναι εμφανίσιμη, αλλά δν προσέχει την εμφάνιση της.
είναι χωρισμένη με ένα παιδάκι.
μόνιμη δουλειά κ ευκατάστατη, αν κ με κάποιες οικονομικές δυσκολίες που, της κληρονόμησε από τον πρώην.
από τότε που χώρισε, έμεινε χωρίς σεξ για 3 χρόνια. ????
κάποια στιγμή της γνώρισαν κάποιον στρατιωτικό κ αρκετά ευκατάστατο.
στους 4 μήνες χώρισε.
αλλά η κοπέλα του έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ήθελε γάμο ξανά κ ένα ακόμη παιδί.
κάτσε ρε φιλενάδα, πού πας στα 43 σου, μέσα σε 2 μήνες σχέση κ ξεφουρνίζεις τέτοια?
ονειρεύεσαι νυφικά ξανά κ δηλώνεις πως δν το κουνάς κ από το σπίτι σου.
να σημειώσω εδώ πως δν ακολούθησε τον σύζυγο της σε ένα ωραιότατο νησάκι που είχε ο χριστιανός με δική του επιχείρηση κ λύσσαξε να τον φέρει στην αθήνα.
ένας από τους λόγους που οδήγηθηκαν σε χωρισμό.
πώς σου φαίνεται?
ο τύπος την έκανε τρέχοντας!
Δε θεωρώ κακό να ονειρεύεται κανείς αυτό που θέλει και ας την κάνει ο άλλος. Αν αυτό ήθελε η κοπέλα γιατί να μην το διεκδικήσει; Και να σου πω κάτι; Και μετά από 1 χρόνο να του το έλεγε αυτός πάλι έτσι θα αντιδρούσε. Θα την έκανε. Και για μένα καλά έκανε και του το είπε αμέσως για να μη χάνει και το χρόνο της η κοπέλα. Να ψάξει να βρει κάποιον άλλο που ίσως θα θέλει τα ίδια πραγματ με αυτήν.
Δηλαδή στα 43 σου δεν έχεις πια δικαίωμα να ονειρεύεσαι; Τί να πω!
Πάντως απ΄ ότι διαβάζω και στο forum αλλά και από περιπτώσεις που ξέρω και γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα των 20 με 30 αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με την ηλικιακή ομάδα την δική μου και απορώ πραγματικά. Πώς είναι δυνατό μια κοπέλα π.χ. 22 χρονών να έχει παρόμοια προβλήματα. Αλλά και γω αν θυμηθώ όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία πάλι τέτοια προβλήματα αντιμετώπιζα με το αντρικό φύλο. Απλά ήταν περισσότεροι οι ελεύθεροι ενώ τώρα είναι περισσότεροι οι χωρισμένοι με παιδιά ή οι παντρεμένοι. Καταλήγω λοιπόν ότι όλα είναι θέμα τύχης και όχι τόσο θέμα ηλικίας. Δε ξέρω αν συμφωνείτε.
ειναι περισσοτεροι οι χωρισμενοι με παιδια, γιατι δεν διευρυνεις τους οριζοντες σου...
αν αναθεωρησεις λιγο το target group σου , θα διαπιστωσεις οτι υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες και ελευθεροι αντρες.
αν ομως εσυ ψαχνεις ΜΟΝΟ τους 40+, λογικο ειναι να ειναι ολοι η παντρεμενοι, η χωρισμενοι, η βλαμμενοι....
αυτο εννοω κοπελια, αυτο εννοω!!
δεν το εχεις προσεξει οτι οι αντρες ειναι πιο ευαισθητοι απο τις γυναικες???
δεν αντεχουν τα βασανα της ζωης οσο οι γυναικες.
οι περισσοτεροι στα 40+ ειναι ναυαγια της ζωης και δεν αντεχονται με τπτ!!!καμμενοι απο καποια γυναικα συνηθως η γονατισμενοι απο τα προβληματα (οσοι δεν ειναι παντρεμενοι).
αν το δεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα, θα δεις οτι και οι νεωτεροι ανδρες μπορει να ειναι πολυ ενδιαφεροντες..
Blue, προσωπικά δεν βρίσκω λογικό το στόχο 'γάμο-παιδί' σε οποιαδήποτε ηλικία. Φυσικά και είναι θεμιτό κάποιος να βλέπει θετικά την ιδέα ενός γάμου ή την ιδέα ενός παιδιού. Και είναι επίσης δικαίωμα του καθενός να διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν οι υποψήφιοι συνοδοιπόροι το βάλουν στα πόδια. Όμως είναι λίγο παράδοξο να λέει κανείς 'δεν βρίσκω μια ωραία σχέση' ή 'δεν έχω κάνει σχέση/σεξ εδώ και χρόνια', αν στην πραγματικότητα αυτό που πρωτίστως ζητά είναι επισημοποίηση-τεκνοποίηση. Δεν το λέω αυτό για την περίπτωση που περιέγραψε ή άρκτος, ούτε για εσένα. Αλλά ότι γενικά, συχνά οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα επιδιώκουν (περισσότερο ή κατά προτεραιότητα). Το ίδιο ισχύει και όταν κάποιος λέει 'θέλω μια όμορφη σχέση', αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θέλει περισσότερο είναι να μείνει στη βολή του.
Νομίζω ότι σε όλες τις ηλικίες υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μια ωραία σχέση (όπως το έθεσες στην αρχή του θέματος σου). Παραλείπω το 'σοβαρή σχέση', γιατί αυτό είναι κάτι που δεν προκαθορίζεται, τουλάχιστον μεταξύ δύο ανθρώπων που μόλις γνωρίστηκαν. Αν κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τη βρίσκει, ή επαναλαμβανόμενα πέφτει στον ίδιο τύπο ανθρώπων και καταλήγει σε εφήμερη σχέση, ίσως κάτι χρειάζεται να δει καταρχήν στον εαυτό του. Όχι δεν συμφωνώ ότι είναι θέμα τύχης. Αλλά κυρίως τρόπου αναζήτησης και τρόπου σκέψης.
Στην ιστορία σου μου έκανε εντύπωση ότι στους κυρίους που ανέφερες (εκτός του παντρεμένου), φτάσατε στο σεξ μετά από 1-2 μήνες και μετά παρουσίασαν τις απόψεις περί σχέσεων που δεν σου άρεσαν. Πριν το σεξ έλεγαν κάτι εντελώς διαφορετικό δηλαδή? Στο μεταξύ, αυτούς τους 1-2 μήνες, πώς ακριβώς είχε προχωρήσει η γνωριμία? Και σε τι ακριβώς ταιριάζατε με αυτούς τους ανθρώπους?
Στην ιστορία σου μου έκανε εντύπωση ότι στους κυρίους που ανέφερες (εκτός του παντρεμένου), φτάσατε στο σεξ μετά από 1-2 μήνες και μετά παρουσίασαν τις απόψεις περί σχέσεων που δεν σου άρεσαν. Πριν το σεξ έλεγαν κάτι εντελώς διαφορετικό δηλαδή? Στο μεταξύ, αυτούς τους 1-2 μήνες, πώς ακριβώς είχε προχωρήσει η γνωριμία? Και σε τι ακριβώς ταιριάζατε με αυτούς τους ανθρώπους?[/QUOTE]
Χαλαρές εξόδους για ποτό, καφέ, φαγητό. Καλή παρέα μεταξύ μας και γέλιο και μετά αυτά που ε'ιπα.